DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

hayır canm bişey olmaz ben de bi gün erken çıkarmıştım.

valla dayanamadım sivilceler falan çıkmış yakıyordu artık. rahatlaım gerçekten yaa:))) ama okadar alışmışımki yüzümü çıplak gibi bi garip hissediyorum.:)))

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba yorumlarınızı tek tek okudum bilgiler için tşk ederim
Ben yeni üyeyim;aslında üyeliğim eski ama aktif bi kullanıcı değildim
Resimleri görebilmem ve sizleri eklemem için ne yapmalıyım acaba anlatabilirmisiniz rica etsem
Sanırım tel dan bağlandığım için bulamadım :((

Bende burun estetiğine karar vermiştim
Denizliliyim ailem burada ama Manisa'da çalışıyorum ing öğretmenym dolayısıyla sadece tatillerde burdayımm
Amaliyata karar verince araştırıp
Hatta izmirde Ufuk bilkaya karar kılıp on Eylül'e randevu aldım ama azönce baska bi başlıkta yorumları görünce Adem beyi de düşünmeye başladım hatta olgacn resimlerini gördüm bayıldım maşallah süper olmuş

bende burdaki arkadaşların resimlerine bakarak adem bey de karar kıldım ve ameliyatımı oldum, çok memnunum henüz iki hafta olmasın rağmen:) kesinlikle denizliden gitmeden görüşmeni tavsiye ederim. pamukkale üniversitesini arayıp operatörden dr. adem topkara'yı bağlamalarını iste.sekreteriyle yada kendisiyle görüşürsün. hakkında hayırlısı olsun canım.

Nlytlg mrb
İlgin için tşk ederim
Adem bey kınıklıdamı yoksa Dr caddesindeki hastanedemi?
Birde senin ve bildiğin baska hastası varsa resimlerini görmem mümkünmü
Çok kararsızım ;aslında tam karar veriyorum bişey oluyo acabaya düşüyorum
mesela azönce baska bölümde trakyalı bi ark la yazısmalarınızı okudum yaşadığı süreci çok iyi ifade etmiş pişman olmuş gib görünce ;hani bide çok aman aman estetiklik bi Halim yok gibi ,bide şöyle bşy var Abi'm estetik ve plastık cerrahıde asıstan uzmanlığına 6ay var o da karşı istemiyo olmamı...tüm bunlar etkiliyo işte..

Nlytlg mrb
İlgin için tşk ederim
Adem bey kınıklıdamı yoksa Dr caddesindeki hastanedemi?
Birde senin ve bildiğin baska hastası varsa resimlerini görmem mümkünmü
Çok kararsızım ;aslında tam karar veriyorum bişey oluyo acabaya düşüyorum
mesela azönce baska bölümde trakyalı bi ark la yazısmalarınızı okudum yaşadığı süreci çok iyi ifade etmiş pişman olmuş gib görünce ;hani bide çok aman aman estetiklik bi Halim yok gibi ,bide şöyle bşy var Abi'm estetik ve plastık cerrahıde asıstan uzmanlığına 6ay var o da karşı istemiyo olmamı...tüm bunlar etkiliyo işte..

kalp merkezinde canım. seni çok iyi anlıyorum. bende çok korkuyordum, bu başlıkta ikitane arkadaşın resmini gördüm ve iki kişide çok memnun olduklarını yazmışlar geçmiş sayfalarda hala resimler var . iki kere adem beyle görüşmeye gittiğimde iki kişiyle de orda karşılaştım.benim burnumda da hiç problem yoktu sadece ucunu inceltip kaldırttım çevremdeki herkes sakın haa yaptırma derken son dakikaya kadar annem gözümün içine baktı vaç geç der gibi.ama çok şükür sonuçtan çok memnunum.resimlerim var öncesi sonraı bakabilirsin. bu arada hatırladım o arkadaşı :)) evet ameliyatta doğru doktor ve birazda şans çok önemli.abin bu işin içindeymiş aslında bilemiyorumki neden yaptırma diyor? zor bi süreç olduğundanmı?

Tşk nlytlg hem eklemişsin hemde görüşlerin için
Diğer iki arkadasın rumuzlarınıda verirmisin ekliyim onlarıda
25 msj I'm henüz olmadıgından göremedim dıldurunca bakıcam
Abi'm karşı çıkıyor çünkü ona göre saglık acısından bi sıkıntı olmadıgından gerek yokmuş, estetik olarak kötü de değilmiş benim yüzüme yakışıryormuş blabla.. :)))
Bi de hep der her ameliyatın küçükde olsa büyükde olsa ameliyat,riski vardır diye
Bide en zor ameliyat burunmuş ...
Zaten ben ailemden sadece kardeşimi ikna edebildim
Annem karşı babamın henüz hiç haberi yok
Hep der zaten en son ben duyuyorum diye, geleneği bozmim diyorum :)))

Tşk nlytlg hem eklemişsin hemde görüşlerin için
Diğer iki arkadasın rumuzlarınıda verirmisin ekliyim onlarıda
25 msj I'm henüz olmadıgından göremedim dıldurunca bakıcam
Abi'm karşı çıkıyor çünkü ona göre saglık acısından bi sıkıntı olmadıgından gerek yokmuş, estetik olarak kötü de değilmiş benim yüzüme yakışıryormuş blabla.. :)))
Bi de hep der her ameliyatın küçükde olsa büyükde olsa ameliyat,riski vardır diye
Bide en zor ameliyat burunmuş ...
Zaten ben ailemden sadece kardeşimi ikna edebildim
Annem karşı babamın henüz hiç haberi yok
Hep der zaten en son ben duyuyorum diye, geleneği bozmim diyorum :)))

:)) evet aynen enson babalar duyar:))benimkinin hala haberi yok görünce şok olacak. irresistable20 ve olgacn nın resimleri var canım sayfa 10 civarlarında. ben kendi burnumu gerçekten takıntı yapmıştım her fotoğrafta yada her aynaya bakışımda ilk baktığım yer burnum oluyordu kendimi beğenmeme rağmen burnumu beğenmiyordum yıllardır bu böyleydi bende. ama sen kendini iyi hissediyorsan tabiki yaptırma. bu işe kalkışman için gerçekten istekli ve güçlü olman lazım kafanda kuşkular olmaması gerek çünkü ilk hafta falan gerçekten zor geçiyor. abinin dediği gibi her ameliyatın riski var, ki o bu işin içinde. burnunu takıntı yapmadıysan bence de yaptırma. zaten takıntıysa eninde sonunda yaptırırsın acele etme.

kızlar yaa burnumu çok beğenmeme rağmen yeni görüntüme alışamadım been:( p.tesi okul da başlıyor, milletin yorumlarına bak artık:) deneyimliler nezaman alışırım cvp lütfen..

Son düzenleme:
kızlar yaa burnumu çok beğenmeme rağmen yeni görüntüme alışamadım been:( p.tesi okul da başlıyor, milletin yorumlarına bak artık:) deneyimliler nezaman alışırım cvp lütfen..

al benden de o kadar hoş benim daha alçım çıkmadı ama pazartesi olmazsa salı veya çarşamba gidicem okula. neler diyecekler bilemiyorum. ben hiç bir şey söylemiycem ama sanırım farkederler.

bu arada canım ben senin fotoğraflarını daha yeni gördüm. çok güzel olmuş ama gayet doğal çok farkedeceklerini sanmam. sadece sende farklı bir güzellik var filan derler heralde. bence kimseye birşey söylemediysen yine söyleme.

bu arada canım ben senin fotoğraflarını daha yeni gördüm. çok güzel olmuş ama gayet doğal çok farkedeceklerini sanmam. sadece sende farklı bir güzellik var filan derler heralde. bence kimseye birşey söylemediysen yine söyleme.

ben okullar kapanmadan önce burnumu yaptırcam diye yaygarayı koparmıştım canım zaten:))) söylememiş olsamda farkedilmeyecek gibi değil:)) yapcak birşey yok.

gün geçtikçe denizli tayfası artıyor ne güzel :)) ekimde 1. yılım doluyor arkadaşlar halimden oldukça memnunum.. görüntüme ne zaman alıştım bandaj çıkar çıkmaz :))

gün geçtikçe denizli tayfası artıyor ne güzel :)) ekimde 1. yılım doluyor arkadaşlar halimden oldukça memnunum.. görüntüme ne zaman alıştım bandaj çıkar çıkmaz :))

merhaba olgacn ilk aylardaki hlinla şu anki halini kıyaslarsan nasıl bir değişim yaşadın :) bende ikinci ayımdayım bir yıla doğru ne şekilde değişebilir merak ediyorm :) birde dikiş izin ne durumda tamamen geçmesi mümkün değil sanırım :(

Son düzenleme:
merhaba olgacn ilk aylardaki hlinla şu anki halini kıyaslarsan nasıl bir değişim yaşadın :) bende ikinci ayımdayım bir yıla doğru ne şekilde değişebilir merak ediyorm :) birde dikiş izin ne durumda tamamen geçmesi mümkün değil sanırım :(

forumda bi yerlerde fotolarım vardı dur bakim :)

Back
X