DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

slm,
denizlide fiyatlar baya ucuzmus. Ist 3000 basliyor.
bu sadece doktorun hastane icin aldigi ucret silikon icin devlet doktoru ayni medikal icin 2800 pau univ. 1900 fiyat vermisti .... pek ucuz gibi durmuyor sanki diye dusunup ben ankarada ozelde hallettim bu fiyatlara asagi yukuri

benim fotolarım açık bakabilirsin. ben adem beye yaptırdım. artık kendisi devlet hastanesinde değil üniversite hastanesinde

merhaba arkadaşlar bende yeniyim aranızda ve bayıldım burunlarınıza. adem beyle görüştüm bende. irresistable ezgi ve olgacn takip ettiğim kadarıyla adem beye olmuşsunuz. ameliyat sonrası burun ucumun kalkıklığı konusunda endişe duyuyorum. irresistable şu an daha da düşmesinden korkuyo, ama olgacn seninki düşmemiş nerdeyse. bunun sebebi kıkırdak yapısından mı kaynaklanıyo yoksa sen mi çok kalkık istedin. bu konuda yardımcı olurmusun:(

merhaba arkadaşlar bende yeniyim aranızda ve bayıldım burunlarınıza. adem beyle görüştüm bende. irresistable ezgi ve olgacn takip ettiğim kadarıyla adem beye olmuşsunuz. ameliyat sonrası burun ucumun kalkıklığı konusunda endişe duyuyorum. irresistable şu an daha da düşmesinden korkuyo, ama olgacn seninki düşmemiş nerdeyse. bunun sebebi kıkırdak yapısından mı kaynaklanıyo yoksa sen mi çok kalkık istedin. bu konuda yardımcı olurmusun:(

Burnumun ucundda kıkırdak var benim kıkırdak koydu yani onun etkisi olabilir yani ben özellikle kalkık istemedim.

$image.webp
Bu 5. Ayım

gerçekten çok başarılı olmuş. her halde bir yıla yaklaşıyor ameliyat olalı. önceki burnunda sağlık sorunu varmıydı yoksa estetik amaçlımı yaptırdın canım. benim sağlık sorunum yok sadece ucunun tombişliğinden rahatsızım sadece uç yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum. forumda birçok kişiden olumsuz olaylar okuyunca daha da etkileniyorum. adem beyin yapmış olduğu burunları görmüşmüydün öncesinde , burnunun olması gerek durumu birliktemi tasarladınız fotoğraf üstünde göstermişmiydi yapacağı şekli:(((( ya kusura bakma olgacn biraz fazla soru sordum..

gerçekten çok başarılı olmuş. her halde bir yıla yaklaşıyor ameliyat olalı. önceki burnunda sağlık sorunu varmıydı yoksa estetik amaçlımı yaptırdın canım. benim sağlık sorunum yok sadece ucunun tombişliğinden rahatsızım sadece uç yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum. forumda birçok kişiden olumsuz olaylar okuyunca daha da etkileniyorum. adem beyin yapmış olduğu burunları görmüşmüydün öncesinde , burnunun olması gerek durumu birliktemi tasarladınız fotoğraf üstünde göstermişmiydi yapacağı şekli:(((( ya kusura bakma olgacn biraz fazla soru sordum..

önemli değil sorabilirsin tabi. adem beyle bir tasarlama vs yapmadık ben adem beyi gördüm ve bi anda güvendim beni hiç de yanıltmadı sağolsun. ben burnumu sevmiyordum estetk diye gittim ama burnum kırıkmış zaten küçükken düştüğümde kırılmış. adem beye şöyle olsun böyle olsun demedim sadece doğal olsun başka bir isteğim yok dedim o da böyle yaptı işte. zaten adem beyin adını da buradan duymuştum sanırım.

önemli değil sorabilirsin tabi. adem beyle bir tasarlama vs yapmadık ben adem beyi gördüm ve bi anda güvendim beni hiç de yanıltmadı sağolsun. ben burnumu sevmiyordum estetk diye gittim ama burnum kırıkmış zaten küçükken düştüğümde kırılmış. adem beye şöyle olsun böyle olsun demedim sadece doğal olsun başka bir isteğim yok dedim o da böyle yaptı işte. zaten adem beyin adını da buradan duymuştum sanırım.

teşekkür ederim canım bilgin için. ne güzel yaptırıp kurtulmşsun hemde güzel bi sonuçla. darısı başıma inş...

arkadaşlar bende yeniyim.birkaç fotolarınınzı gördüm.burunlarınınz harika olmuş.bende adem beyi düşünüyorum ama daha fazla foto görmek istiyorum. benide arkadaş olarak eklermisisniz. lütfen çok rica ediyorum.

seray merak ettim ameliyat oldunmu geri dönüş yapmamışsın hiç :(

denizlide estetik düşünen arkaşlar yardımcı olalım birbirimize lütfen :(( geri dönüşü olmayan önemli bi durum bu. haka güneye ameliyat olanlar ve adem topkaraya olanlar fikirlerinizi paylaşın lütfen .....

bende görüşmek isterim. ben erpa ve özel ege deki dr ları aradım sekreterlerle görüştüm. erpa da serçin ve sultan hnm varmış. bana geçen yıl serçin hnm çok yaptığını sölemişti muayne ücreti 60 tl sigorta karşılamıyo diye. özel ege de ümmühan hnm var bi tanıdık ona burnunu yaptırdı. onun sekreterine sordumm ooo çok var yaptıran edi hatta bende yaptıracam gelin görüşürüz hem konuşuruz fln dedi sıcak geldi muayene ücreti 50 dedi o zmn fiyat verir dedi. burnu 3 bine yapmış. kafamdan memeye 4000 45000 fln olur diye düşündüm. ona gidip görüşmek istiyorum ama devlete de gitmek istiyorum.. dişlere gelince beyaz incide p,tesi başlayacam artık. dıştan içe doğru gioelim dedim.. :) biraz msj att az kalmış 100 olmasına :D

denizlide estetik düşünen arkaşlar yardımcı olalım birbirimize lütfen :(( geri dönüşü olmayan önemli bi durum bu. haka güneye ameliyat olanlar ve adem topkaraya olanlar fikirlerinizi paylaşın lütfen .....

benim fotolarım açık bakabilirsin. ben adem beye yaptırdım. artık kendisi devlet hastanesinde değil üniversite hastanesinde

Aaaa ben onu devlette sanıyordum bende burnumdan ameliyat olmak istiyorum ama görünümü çok güzel burnumun kalkıklığı nefes problemim var kemik eğriliği varmış yaz aylarında daha da zor oluyor ben de paü ye gideyim bari

fazlanazlı seni gördüğüme çok sevindim yaa:)) günlerir hep yalnızdım burda. denizlide görüştüğün doktor oldumu? benim hiçbir fikrim yok yaa. kafama da takmış durumdayım bayramdan sonra burnumdan ameliyat olmayı istiyorum.

Back
X