DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

Ameliyatımı oldum. Şuan hastanedeyim. Ameliyat sanırım 3 - 3,5 saat sürdü yada daha fazla bilemiyorum. Biraz burnumda ağrı var. Benim sorunum burnumda eğrilik ve burun ucu düşüklüğüydü. Şuam iyiyim ama morarmaya başladım. Kemiklerde işlem yapıldı çünkü. Bu arada benim burnum kıkırdak bakımından çok zengin değildi. Burnun ucunuyukarıda tutacak sağlam bir kıkırdak yok demişti. Kulağımdan kıkırdak aldı. İnşallah tüm bu acılara değer artık.

Çok geçmiş olsuuun

geçmiş olsun canım benim :) inşallah gerçekten istediğin gibi olur.Sen bi fotoğraf veya bi şekil tarif edipde mi yaptırdın ameliyatını ?

Ben genel olarak burnumun şeklini seviyordum Zat'dan sadece eğriliği düzelsin ucu kalksın istedim. Fotoğraf filan göstermedim canım.

kızlar merhaba.

uzun zamandır düşünüyorum. bir taraftan da yorumlarınızı da okuyorum. cesaretimi toplayabilirsem burun ve meme ameliyatı olmak istiyorum. asıl korkum ameliyat sonrası. yani pişman olmak istemiyorum.

ameliyat olupta pişman olan var mı. sanırım en önemlisi doktor seçimi.

bir de fotoğraflarınızı görmek istiyorum. nasıl görebilirim.

kızlar alçım çıktı bantlanmadan önce burnumu gördüm çok güzel olmuş :))) ucu daha şişmiş ama böylede çok beğendim.çok şükür yarabbim.doktorumun ellerine sağlık..umarım herkes mutlu olur.....

kızlar alçım çıktı bantlanmadan önce burnumu gördüm çok güzel olmuş :))) ucu daha şişmiş ama böylede çok beğendim.çok şükür yarabbim.doktorumun ellerine sağlık..umarım herkes mutlu olur.....

ne kadar şanslısın. mutlu olmana çok sevindim canm. fotografını görmeyi çok isterim.

cnm gerçekten harika olmuş. çok beğendim. zaten burnun kötü değilmiş ama şimdi daha güzel olmuş.

ameliyatın pamukkale üniv. de mi oldu yoksa özel de mi.? bir de eğer mahsuru yoksa nekadar ücret ödedin öğrenebilirmiyim ?

Ameliyatımı oldum. Şuan hastanedeyim. Ameliyat sanırım 3 - 3,5 saat sürdü yada daha fazla bilemiyorum. Biraz burnumda ağrı var. Benim sorunum burnumda eğrilik ve burun ucu düşüklüğüydü. Şuam iyiyim ama morarmaya başladım. Kemiklerde işlem yapıldı çünkü. Bu arada benim burnum kıkırdak bakımından çok zengin değildi. Burnun ucunuyukarıda tutacak sağlam bir kıkırdak yok demişti. Kulağımdan kıkırdak aldı. İnşallah tüm bu acılara değer artık.

umarım herşey gönlünce olur. geçmiş olsun canım.

cnm gerçekten harika olmuş. çok beğendim. zaten burnun kötü değilmiş ama şimdi daha güzel olmuş.

ameliyatın pamukkale üniv. de mi oldu yoksa özel de mi.? bir de eğer mahsuru yoksa nekadar ücret ödedin öğrenebilirmiyim ?

burnumun sadece ucundan şikayetciydim canım inceltilip kaldırıldı. paü de adem topkara doktorum. burda bir kaç hastası var önceki sayfalara bakarsan fotoğraf görebilirsin.

önceki sayfalara baktım. belki de konu başlığının 'dr adem bey in hastaları' diye değişmesi lazım.

(özel mesajın için teşekkürler. benim mesaj sayım 50 olmadığı için gönderemedim.)

olgacn hoşgeldin:) yarın benimde alçım çıkıyor çok heyecanlıyım. burnum şu anki görüntüsünden dahada büyürmü acaba? yoksa bundan sonra küçülmeye başlıyor? senin nasıl olmuştu?

Alçın çıktığında önce muhtemelen aynada şok olacaksın bu kim diyeceksin herkes sana bakıyo gibi gelecek :) çok kısa bi süre sonra eski halini hatırlamayacaksın bile :)

Çok geçmiş olsun ben de o kısacık anda çok beğenmiştim burnumu çok heyecan vericiydi :) biraz inecek biraz küçülecek ama eminim çok güzeldir :)

mehmet çilengir denizli devlet hastanesinde..
pamukkale üniv. hastanesinde meme büyütme ameliyatı ile beraber olduğunda 1750 demişti o zamanki pratisyen dr. devlet hastaneside aşağı yukarı aynıdır.. inci hanıma olan arkadaşım burun ucu hafif yamuk oldu diyor ama düşünmedi bir daha operasyon önceki haline göre çok çok iyi diye :)
ben kendim için düşünüyorum yakın zamanda olmam mumkun değil göğüs büyütme ameliyatından dolayı biraz para ayarlamam gerek malum.. yinede araştırıyorum ama sordugumda mehmet çilengir burun ameliyatında bir numara denizlide yanıtını aldım.. devlet hastanelerindede sanırım öncesi sonrası fotoğrafları gösteriliyordur

Ben doğru mu anladım diye sana bi sorayım dedm pamukkale üni hastanesinde burun estetiği artı mene büyütme mi 1750? Karıştı kafam :26:

önceki sayfalara baktım. belki de konu başlığının 'dr adem bey in hastaları' diye değişmesi lazım.

(özel mesajın için teşekkürler. benim mesaj sayım 50 olmadığı için gönderemedim.)

Adem bey devletten ayrılmasaydı ben yağ aldırma meme büyütme diye devam edecektim ama üniversite hastanesi pahalı olur diye düşünüyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun ameliyatını paüde adem bey yaptı di mi maliyetini merak ediyorum ben yaptırdım da benim kuzen yaptırcak ama paü fiyatını bilmiyoruz

Son düzenleme:
Back
X