çok geçmiş olsun canım. atlattığına sevindim. buz koymayı sakın ihmal etme yarına balon gibi şişersin. umarım herşey gönlümüzce olur....
arkadaş olarak ekledim seni canm ama fotoğraflarını göremiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun canım. atlattığına sevindim. buz koymayı sakın ihmal etme yarına balon gibi şişersin. umarım herşey gönlümüzce olur....
Ameliyatımı oldum. Şuan hastanedeyim. Ameliyat sanırım 3 - 3,5 saat sürdü yada daha fazla bilemiyorum. Biraz burnumda ağrı var. Benim sorunum burnumda eğrilik ve burun ucu düşüklüğüydü. Şuam iyiyim ama morarmaya başladım. Kemiklerde işlem yapıldı çünkü. Bu arada benim burnum kıkırdak bakımından çok zengin değildi. Burnun ucunuyukarıda tutacak sağlam bir kıkırdak yok demişti. Kulağımdan kıkırdak aldı. İnşallah tüm bu acılara değer artık.
Bizim konu bayaa ilerlemiş kızlarr herkes halinden memnun mu? :)
arkadaş olarak ekledim seni canm ama fotoğraflarını göremiyorum![]()
geçmiş olsun canım benim :) inşallah gerçekten istediğin gibi olur.Sen bi fotoğraf veya bi şekil tarif edipde mi yaptırdın ameliyatını ?
kızlar alçım çıktı bantlanmadan önce burnumu gördüm çok güzel olmuş :))) ucu daha şişmiş ama böylede çok beğendim.çok şükür yarabbim.doktorumun ellerine sağlık..umarım herkes mutlu olur.....
ne kadar şanslısın. mutlu olmana çok sevindim canm. fotografını görmeyi çok isterim.
Ameliyatımı oldum. Şuan hastanedeyim. Ameliyat sanırım 3 - 3,5 saat sürdü yada daha fazla bilemiyorum. Biraz burnumda ağrı var. Benim sorunum burnumda eğrilik ve burun ucu düşüklüğüydü. Şuam iyiyim ama morarmaya başladım. Kemiklerde işlem yapıldı çünkü. Bu arada benim burnum kıkırdak bakımından çok zengin değildi. Burnun ucunuyukarıda tutacak sağlam bir kıkırdak yok demişti. Kulağımdan kıkırdak aldı. İnşallah tüm bu acılara değer artık.
cnm gerçekten harika olmuş. çok beğendim. zaten burnun kötü değilmiş ama şimdi daha güzel olmuş.
ameliyatın pamukkale üniv. de mi oldu yoksa özel de mi.? bir de eğer mahsuru yoksa nekadar ücret ödedin öğrenebilirmiyim ?
olgacn hoşgeldin:) yarın benimde alçım çıkıyor çok heyecanlıyım. burnum şu anki görüntüsünden dahada büyürmü acaba? yoksa bundan sonra küçülmeye başlıyor? senin nasıl olmuştu?
kızlar alçım çıktı bantlanmadan önce burnumu gördüm çok güzel olmuş :))) ucu daha şişmiş ama böylede çok beğendim.çok şükür yarabbim.doktorumun ellerine sağlık..umarım herkes mutlu olur.....
mehmet çilengir denizli devlet hastanesinde..
pamukkale üniv. hastanesinde meme büyütme ameliyatı ile beraber olduğunda 1750 demişti o zamanki pratisyen dr. devlet hastaneside aşağı yukarı aynıdır.. inci hanıma olan arkadaşım burun ucu hafif yamuk oldu diyor ama düşünmedi bir daha operasyon önceki haline göre çok çok iyi diye :)
ben kendim için düşünüyorum yakın zamanda olmam mumkun değil göğüs büyütme ameliyatından dolayı biraz para ayarlamam gerek malum.. yinede araştırıyorum ama sordugumda mehmet çilengir burun ameliyatında bir numara denizlide yanıtını aldım.. devlet hastanelerindede sanırım öncesi sonrası fotoğrafları gösteriliyordur
önceki sayfalara baktım. belki de konu başlığının 'dr adem bey in hastaları' diye değişmesi lazım.
(özel mesajın için teşekkürler. benim mesaj sayım 50 olmadığı için gönderemedim.)