• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli'de korkunç cinayet ve intihar

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Pamukkale ilçesinde bir kadının 6. kattaki evinden önce 2,5 yaşındaki kızını attığı, daha sonra kendisini boşluğa bırakıp intihar ettiği iddia edildi.
Sitene Ekle
denizli-de-cinayet-ve-intihar-4857687.Jpeg

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Edinilen bilgiye göre, Pelitlibağ Mahallesi İstiklal Caddesi'nde 7 katlı bir apartmanın 6. katındaki evde yaşayan Feryol Öksüz (36), eşi Emin Öksüz uyuduktan sonra 2,5 yaşındaki kızı Asiye Öksüz'ü, evden boşluğa bıraktı. Feryol Öksüz, yaklaşık bir dakika sonra da kendisi atlayarak intihar etti.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Feryol Öksüz'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Yaşadığı belirlenen küçük kız, kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Anne ve kızın cesetleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna gönderildi.

Bölgede araştırma yapan polis ekipleri, olayı gören 2 kişinin ifadesine başvurdu. Görgü tanıklarının, önce balkondan çocuğun atıldığını, sonra kadının kendisini boşluğa bıraktığını söyledikleri öğrenildi.

Öte yandan, intihar eden kadının psikolojik tedavi gördüğü, eşinin ise malulen emekli polis memuru olduğu belirtildi. AA

nasıl çocuğunu aşağı atabildi inanılır gibi değil

tüylerim diken diken oldu..kendıne ne yaparsan yap,çocuktan ne ıstedın be kadın!

Cinnet mi şimdi bu? İnsan kendi minnacık evladına nasıl böylesine gözünü kör ederek kıyabilir, anlamıyorum :(
Allah affetsin, minik bebeğe de Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm.

Aslında kendi dünyadan gitmek isterken yavrusunu bırakmak istememiş. Vicdansız olduğunu düşünmüyorum ben.

annenin hayata dair ümidi kalmamış belli ki, ama belki çocuğunun hayatı çocuğuna göre güzel olacaktı, buna o karar veremez ki, gerçi kadın tedavi görüyormuş zaten, ne psikolojide olduğunu bilemeyiz

yine de çocuğunu atması onu o şekilde izlemesi tüyler ürpertici

Ben de haberi ilk okuduğumda, çocuğun kendisinin ardından sefil olmasını istemediği için önce onu sonra da kendisini öldürdüğünü düşündüm... Tabi doğru değil, zaten normal psikolojide olan bir insan bunu yapmaz... Onu da bir köşeye bıraktım da o yavrucak düştükten sonra yaşamaya devam etmiş, nasıl acı çekmiştir, annesi hemen ölmüş ama çocuk bildiğin çekmiş

Back
X