denizlide tüp bebek yaptıran var mı?

selam yağmur20
sana yardımcı olmak isterdim ama ben tüp bebek yaptırmadım.
denizliyi görünce yazmak istedim.tüp bebek yaptırıpta tutanları öğrenmek istiyorsun sanırım.
erpanın dr.prof.babür kaleli olarak biliyorum.gerçekten ilgili bi dr.
tüp bebekmi yaptırmak istiyorsun.öncesinden herhangi bi tedavi uygulandımı aşılama vs.dr.un kim ?

selam yağmurcum sana bi itirafta bulunayım.denzilinin tüp bebek merkeznini begenmiyorlar.çevreden duyduguma göre.çünkü doktorların çogu büyük şehiirlere gönderiyorlar.büyükşehirde yaptırmanı tavsiye ederim...

kızlarr doktorunuz kim bu arada kime gidiyosunuz.tedavileriniz ne durumda.ben 1 kere aşılamaoldum sonuç negatif.2. için adetimin gelmesini bekliyorumm.günü geçti.ama hamile değilim.o yüzden sıkıntılıyımm

İşinize karışmak istemem ama tüp bebek işi hem masraflı hemde uzun vadede insanı sıkan bir tedavi negatif sonuçlanması bu yüzden yıkıcı oluyor. Tabiki sizler dahahiyisini bilirsiniz ama bu işler için imkan yaratabilirseniz anlara istanbul ve izmir i tercih etmenizi tavsiye ederim ki sizler denizlidesiniz izmir çok yakın bu işlerde uzman kadrolar genelde 3 büyük şehirde.

ya kızlar ne durumdasınız tedaviler nasıl gidiyor bende denizlide tedaviye başlamak istiyorum erpada nasıl önerirmisiniz

slm kızlar ben erpada 1.sefer aşılama oldum tutmadı malesef bu 2.aşılamamdı 1i.uryan an.aşılamamı i.uryanda oldum oda tutmadı ben erpada ali ulutürk e gidiyordum ii bi doktor insanlık bakımından memnundum ama olmadı nasip ablamda erpada tüp bebek yaptırmak istiyor araştırıyorus şimdilik bu ay adeti geldiğinde yaptıracak nasip olursa bana kalsa ben ankara yaptır diyorum ama kendi bilir artık erpa da tüp bebek olan varsa lütfen yazsınnnnnnnnnnn bende 2 ay ara vermek istiyorum tedaviye daha sonra bende tüp bebek yaptıracağım i.uryan ankarayı tavsiye ediyo bakalım ne yapacağımmm çok kararsızım..

bence denizlide yaptırmayın.izmir ankara veya istanbulda sonuçalınır

kızlar denizlide tüp bebek yaptıran var mı?(erpa da yani)

slm yağmur..denizli de 1 tek tüp bebek merkezi var o da erpa da...doktoru da rıdvan erdemir........ama denizliyi,denizli'deki hiç bir doktor tavsiye etmiyor.....onlar Ankara,İzmir ya da istanbul'a gönderiyor....
sonuç olarak eğer kısmetinde varsa,yaptırdığın yer çok da önemli değil.....herşeyin hayırlısı....

merhabalr,bende 6 yıllık evliyim ve 3 aylık yeni bi anneyiö,Allah isteyen herkese nasip etsin,,ben denizlide bi kaç doktora gittim,seyide soysal a ,nuray aydına ,hatice gürsoy a,hiç biri teşhis koyamadı,3 kere aşılama yapıldı sonuç yine olumsuzdu,en son izmirde meral tüzün diye bi doktor var ona gittim,ve o ay hamile kaldım,ve çok basit bi sorunmuş.bence aşılamadan ve tüp bebekten önce kesinlikle bu doktora görünün derim,tüp bebek yaptıracaktık merkezleri araştırmıştık,tüp bebek son çareyse ya istanbulda alman hastanesinin tüp bebek bölümü var orası yada ankarada anatolia yı öneririm,her yerde ne kadar gidiyorsa oralardada aynı,sadece istanbulda kalacak yer ayarlamanız lazım,,,,Rabbim herkesin yardımcısı olsun

kızlar denizlide tüp bebek yaptıran var mı?(erpa da yani)

slm yağmur20 bende erpa da t.bebek olmayı düşünüyorum doktorum eser bey ilk görüşmeyi yaptık mart ayında nasip olursa yaptıracağım hayırlısı olsun inş.ben ilk başlarda ank.da olmayı düşünüyordum araştırdım ama ank.da kalacak yerim yok malesef nasip nerdeyse orda olur die çıktım yola aslında bu işler nasip meselesi çok arkadaşım var büyük şehirde t.bebek yaptırdılar ve negatif sonuç aldılar olacak oldumu her yerde olur cnm ben böle düşünüyorum.bi arkadaş var erpada yaptırdı şuan 3 aylık hamile eser beyin hastasıydı hatta kadınlar kulubüne üye kendisi yazıyı görünce yazar kesin o bana umut oldu eser beyden çok memnun kalmış onunla tanıştıktan sonra bende fikrimi değiştirdim burda yaptırmaya karar verdim zaten çok kararsızdım ank.veya ist.yaptırsam nasıl olacak nerde kalıcam die kara kara düşünüyordum nasip neyse o olur cnm ben 3 yıllık evliyim 2 defa aşılamam oldu olmadı malesef nasip deilmiş bizim problemimiz bende polikistik over sendromu var eşiminde sprem haraket yavaşlığı var.. sizin probleminiz ne cnm yazarsa sevinirim. hayırlısı ne ise o olsun emeklerimiz boşa çıkmasın allahım o güzel duyguyu herkese yaşatsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…