denizlide tüp bebek yaptıran var mı?

kizlar bence bu nasip isi,istersen en iyi doktorlara git olmayinca olmuyor,benim bir arkadasimda denizlide yaptirdi ve ilk denemede hamile kaldi yani tutdu

benim buradaki denemeleriim başarısızdı.doktor adı vermek istemiyorum.o yüzden

cnm burdan doktor adını vermek istemiyosan özelden bana msj atarmısın çünkü bende burda yaptırmayı düşünüyorum cnm problemini ve hangi doktorda olduğunu bana özelden msj atarsan çok iyi olacak çünkü ben şuanda fikir topluyorum yardımcı olursan sevinirim..

kızlar bende denizlideyim.ilk tüp bebek tedavimi erpa da oldum ama doktorumda memnun değilim.ben dış gebelik geçirdim malesef doktor anlamadı ve bi gece acil ameliyata alındım.

ACİLLLLL...... ACİLLL !!! denizlide aşılama yaptırıcam fakat 2yıl 2 aylık evliyiz hapla gelişmedi iğnelerde çok pahalı her aşılama 1 lira tutuyor denizlide olupta raporu olan varsa allah rızası için yardım etsin sadece iğnelerimi almak için lütfeeeen ilgilenen olursa bana fatos3386@hotmail.com dan mail atabilirler duacınız olurum

slm kızlar ben erpada 1.sefer aşılama oldum tutmadı malesef bu 2.aşılamamdı 1i.uryan an.aşılamamı i.uryanda oldum oda tutmadı ben erpada ali ulutürk e gidiyordum ii bi doktor insanlık bakımından memnundum ama olmadı nasip ablamda erpada tüp bebek yaptırmak istiyor araştırıyorus şimdilik bu ay adeti geldiğinde yaptıracak nasip olursa bana kalsa ben ankara yaptır diyorum ama kendi bilir artık erpa da tüp bebek olan varsa lütfen yazsınnnnnnnnnnn bende 2 ay ara vermek istiyorum tedaviye daha sonra bende tüp bebek yaptıracağım i.uryan ankarayı tavsiye ediyo bakalım ne yapacağımmm çok kararsızım..:(

denizlide yaptırcanı sölemişsin bende burda yaptırmak istiyorum ne oldu tedavin acaba olumlu sonuç alabildinmi hangi dr tavsiye edersin

Merhaba, topic eski ama aynı başlıkla yenisine gerek yok diye düşündüm. Denizli'de gittiğiniz doktorlar hangileri? Ve memnun musunuz? Lütfen cevap verin. Ağzından kerpetenle laf almanın bile çok zor olduğu bir doktorla bir de prof yani, aşılama denemesi oldu ama sonuç negatif idi. Ve nefret ettim resmen. Moralim alt üst oldu. Sinirlerim bozuldu. O günden beri de gitmedim zaten. En son Erpa'da bir doktora muayene oldum. Gerçekleştirelemeyen o aşılamadan sonra kist oluşmuştu, ama dedim ya moralim o kadar bozulmuştu ki, bir daha gitmedim. Aslında son gittiğim dr gayet iyi gibi geldi,bir sürü açıklama yapmıştı.İlgiliydi yani. Ama hemşiresi pek suratsız onun da. Lütfen yardım edin, Denizli 'de tüp bebek tedavisi olup ta bebeği olanlar hangi doktora gittiğinizi söyleyebilir misiniz?

kizlar bende arastirdim erpayi doktor arkadasim orada yaptiriyor eger doktor oraya güweniyorsa bilmiyorum heralde iyi biyer.babür bey cok sikintili bir adam bence ben mehmet emin beyi özledimmmmmmmm

Merhaba ben Denizli'de oturuyorum, tüp bebek yaptırdım Tedavi gayet başarılı ilerledi.
Dr. um Erkan Alataş idi. Erkan hoca tüp bebek hazırlama aşamasında diğer merkezlere göre oldukça iyi bir hekimdir. Hatta öyle ki tüp bebek aşamalarını yaptırdıysanız siz de iyi bilirsini ki, ilaç tedavisi aşamasında oran belirlemek tamamen profesyonellik gerektiren bir işlemdir. Bu işlemin doğru yaptırılması tedavi sonucunu tamamen etkiler, hani vurulduğunuz iğneler var ya, onların doz ayarlaması oldukça önemlidir. Ayrıca i. uryan'a da tedavi oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum! herkesin uzman oldugu bir bölüm var, o nedenle sizde benim gibi çok daha fazla para harcamadan direk erkan hocayla görüşün derim... o zaten size yön veriyor, uygun olduğunuzda işleme başlıyor. ve pamukkale üniversitesinde eğitimci doktor olması da ayrı bir şans oluyor bizler için. Annelik özlemi çeken herkese bol şans diliyorum.:):KK46:

Ben ilk tup bebek denemesini izmir ozel egede yaptim ancak sadece para embriyolar kalitesiz oldugu halde yuklediler. Ben vezneye parayi odedim transfere ciktim kslitesinin dusuk oldugunu soylediler. Ikinci denemem eroada Nihat Gul de ysotim cok memnun kaldim ve tum degetkerim oncekinden mukemmeldi tutmadi takdir. Simdi ucunvu denememi yaoacagim erpada. Hafta sonu histeroskopi yaptirdim izmirde hic tahlil yspmadilar sntibiyotik vermeden yaptilar ustelik bir suru para verdim burda yatis dahil dortte bir fiyatina yapildi ve hersey mukemmel erpa cok guzel bir hastane yapti bolgenin en gelusmis ve mukemmel hastanesi diyebilirim. Buyuk sehirlerde sadece para tuzagi izmirde trsnsferden sinra igne verilmedi burda kan sulandirici progeston igne yapildi bence NIHAT GUL e bi muayene olun derim buyuk sehirden payimi sldim ben

kızlar denizlide tüp bebek yaptıran var mı?(erpa da yani)
evet denizlide tüp bebek hazırlık aşaması kısmını yaptırdım ama erpada işlem görmeye cesaret edemedim. çok araştırdım fakat bu işte çok uzun yıllar eğitim görmüş kişlerin ve uygun labaratuvarın çok önemli olduğu konusunda hemen herkes hem fikir.
Dr. ismail uryana aşılama yaptırdım ama kesinlikle tavsiye etmiyorum !!!
Dr. Erkan alataş var Pamukkale ünv. hastanesinde o bu iş konusunda çok yol gösterdi... bu buhran dolu dönemde destek oldu kendisi çok iyi bir insan. Allah ondan razı olsun. tavsiye ederim kızlar onunla görüşün bence önce..
herkese Allahım en kısa zamanda evlat versin inş..

arkadaşlar merhaba. denizli'de tüp bebek yaptıran var mı? Erkan Alataşa gitmeyi düşünüyorum. Denizlideki arkadaşlar paylaşımda bulunalım :)

YOKMU DENİZLİDE TÜP BEBEK YAPTIRAN
1 yili gecmis siz mesaj yazali ama belki hala isinize yarar diye yanitliyorum.
Denizli Saglik Hastanesi'nde Doc Dr Yunus Aydin var. Haziran 2016 gibi baslamis calismaya. Eskisehir Osmangazi Universitesi'nden gelmis bir Doc Dr kendisi. Ben arkadasimin tavsiyesiyle taaaa Izmir'den gittim kendisine. Cok memnun kaldim. Simdi kim ciksa karsima Yunus Bey'den bahsediyorum.
Caliskan, sagduyulu, duyarli, anlayisli, sakin, bilgili, guven veren birisi. Duyduguma gore basari oranlari da cok iyiymis.
Yunus Bey randevu ile calisiyor. Ben izmirden gittigim icin biraz gec saate randevuya gidiyorum ona ragmen gelen giden herkes Yunus Bey'i soruyor.
Umarim siz bebeginize kavusmussunuzdur. Ama hala tedavi arayisi icinde iseniz Yunus Bey ile tanismanizi gonulden isterim.

1 yili gecmis siz mesaj yazali ama belki hala isinize yarar diye yanitliyorum.
Denizli Saglik Hastanesi'nde Doc Dr Yunus Aydin var. Haziran 2016 gibi baslamis calismaya. Eskisehir Osmangazi Universitesi'nden gelmis bir Doc Dr kendisi. Ben arkadasimin tavsiyesiyle taaaa Izmir'den gittim kendisine. Cok memnun kaldim. Simdi kim ciksa karsima Yunus Bey'den bahsediyorum.
Caliskan, sagduyulu, duyarli, anlayisli, sakin, bilgili, guven veren birisi. Duyduguma gore basari oranlari da cok iyiymis.
Yunus Bey randevu ile calisiyor. Ben izmirden gittigim icin biraz gec saate randevuya gidiyorum ona ragmen gelen giden herkes Yunus Bey'i soruyor.
Umarim siz bebeginize kavusmussunuzdur. Ama hala tedavi arayisi icinde iseniz Yunus Bey ile tanismanizi gonulden isterim.
Tesekkur ederim yunus bey le de gorustum ben tedavi gordugum hastanede goreve basladi zaten onun soyledigide ben de diger arkadaslardan farkli bir tedavi uygulamicam hersey yolunda dedi ne yazikki

Tesekkur ederim yunus bey le de gorustum ben tedavi gordugum hastanede goreve basladi zaten onun soyledigide ben de diger arkadaslardan farkli bir tedavi uygulamicam hersey yolunda dedi ne yazikki
Her sey yolunda ise sevinmelisiniz, biraz vakti var demek ki.
Ben guzel sonuc aldim. Yunus Bey'e mutesekirim

Back
X