- Konu Sahibi yaxgxmur20
kizlar bence bu nasip isi,istersen en iyi doktorlara git olmayinca olmuyor,benim bir arkadasimda denizlide yaptirdi ve ilk denemede hamile kaldi yani tutdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim buradaki denemeleriim başarısızdı.doktor adı vermek istemiyorum.o yüzden
kızlar bende denizlideyim.ilk tüp bebek tedavimi erpa da oldum ama doktorumda memnun değilim.ben dış gebelik geçirdim malesef doktor anlamadı ve bi gece acil ameliyata alındım.
slm kızlar ben erpada 1.sefer aşılama oldum tutmadı malesef bu 2.aşılamamdı 1i.uryan an.aşılamamı i.uryanda oldum oda tutmadı ben erpada ali ulutürk e gidiyordum ii bi doktor insanlık bakımından memnundum ama olmadı nasip ablamda erpada tüp bebek yaptırmak istiyor araştırıyorus şimdilik bu ay adeti geldiğinde yaptıracak nasip olursa bana kalsa ben ankara yaptır diyorum ama kendi bilir artık erpa da tüp bebek olan varsa lütfen yazsınnnnnnnnnnn bende 2 ay ara vermek istiyorum tedaviye daha sonra bende tüp bebek yaptıracağım i.uryan ankarayı tavsiye ediyo bakalım ne yapacağımmm çok kararsızım..![]()
evet denizlide tüp bebek hazırlık aşaması kısmını yaptırdım ama erpada işlem görmeye cesaret edemedim. çok araştırdım fakat bu işte çok uzun yıllar eğitim görmüş kişlerin ve uygun labaratuvarın çok önemli olduğu konusunda hemen herkes hem fikir.kızlar denizlide tüp bebek yaptıran var mı?(erpa da yani)
1 yili gecmis siz mesaj yazali ama belki hala isinize yarar diye yanitliyorum.YOKMU DENİZLİDE TÜP BEBEK YAPTIRAN
Tesekkur ederim yunus bey le de gorustum ben tedavi gordugum hastanede goreve basladi zaten onun soyledigide ben de diger arkadaslardan farkli bir tedavi uygulamicam hersey yolunda dedi ne yazikki1 yili gecmis siz mesaj yazali ama belki hala isinize yarar diye yanitliyorum.
Denizli Saglik Hastanesi'nde Doc Dr Yunus Aydin var. Haziran 2016 gibi baslamis calismaya. Eskisehir Osmangazi Universitesi'nden gelmis bir Doc Dr kendisi. Ben arkadasimin tavsiyesiyle taaaa Izmir'den gittim kendisine. Cok memnun kaldim. Simdi kim ciksa karsima Yunus Bey'den bahsediyorum.
Caliskan, sagduyulu, duyarli, anlayisli, sakin, bilgili, guven veren birisi. Duyduguma gore basari oranlari da cok iyiymis.
Yunus Bey randevu ile calisiyor. Ben izmirden gittigim icin biraz gec saate randevuya gidiyorum ona ragmen gelen giden herkes Yunus Bey'i soruyor.
Umarim siz bebeginize kavusmussunuzdur. Ama hala tedavi arayisi icinde iseniz Yunus Bey ile tanismanizi gonulden isterim.
Her sey yolunda ise sevinmelisiniz, biraz vakti var demek ki.Tesekkur ederim yunus bey le de gorustum ben tedavi gordugum hastanede goreve basladi zaten onun soyledigide ben de diger arkadaslardan farkli bir tedavi uygulamicam hersey yolunda dedi ne yazikki