Merhaba ben de 28 yaşındayım amh 2.69 aslında ama olgun yumurtam az oluyor. Mesela 19 tane toplandığında 10 tane olgundu. 11 yumurtam toplandığında 5 tane olgundu. Bu kaliteyi de etkiliyor dedi bana instagramda bi embriyologa sormuştum. Antioksidan nasıl bir şey, acaba ben de kullanabilir miyimAntioksidanlar hücre yenileyici takviyeler aslında tam olarak ilaç bile değil yani. Yaşlanmanın getirdiği etkileri ortadan kaldırmaya yarıyor.
Ben 29 yaşındayım ama amh 1.43 yaşıma göre düşük dedi doktorlar
Yunus beyle direkt iğnelere başladık 14 yum oldu. Yumurtaların 6 sı olgundu
Yani 8 yumurta boş çıktı.
Sonraki tedavimde 3 ay antioksidan kullandım yine 14 yum oldu ama 11 i olgundu bu sefer
3 güne 6 embriyom geldi. Biri tranfer oldu diğerleri donduruldu
Denizlide hiç dondurulmuşum olmadı
3.güne zaten 2 tane vardı onlar da transfer oldu başka bişe kalmadı
Tüp bebek yapacaksanız 3-4 ay kullanın derim yumurta kalitesini artırdığı biliniyor.
Tabi sorun neydi sizdeki o da önemli
Merhaba..Merhaba ben de 28 yaşındayım amh 2.69 aslında ama olgun yumurtam az oluyor. Mesela 19 tane toplandığında 10 tane olgundu. 11 yumurtam toplandığında 5 tane olgundu. Bu kaliteyi de etkiliyor dedi bana instagramda bi embriyologa sormuştum. Antioksidan nasıl bir şey, acaba ben de kullanabilir miyim
Teşekkür ederim bi bakayım. Bana sadece progeny f diye bir vitamin verildi o kadar.Merhaba..
Amh iyiymiş aslında ama demek ki kalite de sıkıntı var
Kullanabilirsiniz zararı yok faydası var aksine
Benim kullandığımın ismi teatrio
Araştırın bi varsa doktorunuza sorun
Benim şimdiki doktorum verdi bana muhakkak kullan diye
Eşim de sorun olmadığı halde ona da verdi bir takviye
3 ay kullandık sonuçlarımız daha iyi oldu çok şükür
Sizin nerde olmuştu tedavilerTeşekkür ederim bi bakayım. Bana sadece progeny f diye bir vitamin verildi o kadar.
Şuan 2 dondurulmuşum var. Daha önce hiç tutunma olmadı. 1 deneme izmirde 1 deneme antalyada yaptırdımSizin nerde olmuştu tedaviler
Hiç sonuç alamadınız mı
Histereskopi oldum ben bu tedaviden önce rahim t şeklindeymiş onu düzeltti doktorŞuan 2 dondurulmuşum var. Daha önce hiç tutunma olmadı. 1 deneme izmirde 1 deneme antalyada yaptırdım
Serumu duydum ama her doktor da yapmıyor. Bide rahim filmim temiz olunca histeroskopiye de gerek duymuyor doktor. Napacağımı şaşırdım ben deHistereskopi oldum ben bu tedaviden önce rahim t şeklindeymiş onu düzeltti doktor
Denizlide yunus bey hiç değinmemişti böyle bir şeye ilk defa bu doktorum dedi
İntralipid serum diye bi uygulama yapıyorlar bir de tutunma sorunu olduğunda
Araştırmışsınızdır zaten ama bunlar da aklınızda bulunsun
Bana da normal diyorlardı hatta üniv. hastanesinde bir doç. Dr daha önce bana histeroskopi yaptı sorun yok hiç bir müdahalede bulunmadım dediSerumu duydum ama her doktor da yapmıyor. Bide rahim filmim temiz olunca histeroskopiye de gerek duymuyor doktor. Napacağımı şaşırdım ben de
1 kere üniye 2 kere de özele gittim ve farklı şehirlerdr oldu bu denemeler. Hiçbiri histeroskopi demedi. Muhtemelen bi negatifim daha olsa anca öyle gerek duyacaklarBana da normal diyorlardı hatta üniv. hastanesinde bir doç. Dr daha önce bana histeroskopi yaptı sorun yok hiç bir müdahalede bulunmadım dedi
Bunlardan sonra şimdiki doktoruma gittim daha bakar bakmaz histereskopi şart rahmi genişletmemiz lazım dedi
Önceki hiç bir sıkıntı yok diyenler doktor değil miydi bilmiyorum
Farklı doktorlardan görüş almak da önemli bu yüzden
İnşallah bir olumsuz daha olmasın ve gerek kalmasın hiç birine1 kere üniye 2 kere de özele gittim ve farklı şehirlerdr oldu bu denemeler. Hiçbiri histeroskopi demedi. Muhtemelen bi negatifim daha olsa anca öyle gerek duyacaklar
bende tedavu gördum paü de ılgı alaka superdı ya dr umda ıyıydı cok. ama tutmadıPaude önerebileceğim doktor yok çünkü oraya bende gttim bayan doktora ilgi alaka sıfır tersleyici konuşmalar begenmedim odakta emre beye gidiyorum
Doktorun kimdi ordabende tedavu gördum paü de ılgı alaka superdı ya dr umda ıyıydı cok. ama tutmadı
ERKAN ALATASDoktorun kimdi orda
Ben ameliyat olmadan önce.on görüşme icin gitmiştim tolga diye bi doktor ama önüme asistan cıktı zaten begenmedim bidahada gitmedim odak hastanesine gittim emre gürckaya ona ameliyat oldumSİZİNKI KIMDI
Pauye baslicam bende yakinda ibrahim veysel fenkci tavsiye ederimIlk aşılama tuttu sonra öldü. .2.hiç tutmadi .benim bir tüpü m tıkalı. ..şimdi de tupe başlamak istiyorum..Ama kararsızım. .acaba paü de onerebileceginiz doktor var mı. ?Tüp bebek için. ..
AMA SİZ HOCA LARDAN RANDEVU ALIRSANIZ GORURSUNUZ NORMAL MUAYENEDE ASITANLAR ILGILENIYOR BENIM DR ÇOK IYIYDI BEN COK GUVENDIM ILGISI ACIKLAYICI IDI HEPBen ameliyat olmadan önce.on görüşme icin gitmiştim tolga diye bi doktor ama önüme asistan cıktı zaten begenmedim bidahada gitmedim odak hastanesine gittim emre gürckaya ona ameliyat oldum
Ama işte bilmiyordum ben oraya gidince hangi doktor dedi bizde herhangi bi kadın doğumcu olabilir dedik bize demedi ki şu kadar öderseniz doktorla görüşebilirsiniz diye ilk ve sonn gidisimdi birdaha tercih etmedim .AMA SİZ HOCA LARDAN RANDEVU ALIRSANIZ GORURSUNUZ NORMAL MUAYENEDE ASITANLAR ILGILENIYOR BENIM DR ÇOK IYIYDI BEN COK GUVENDIM ILGISI ACIKLAYICI IDI HEP
SUAN SON DURUM NEAma işte bilmiyordum ben oraya gidince hangi doktor dedi bizde herhangi bi kadın doğumcu olabilir dedik bize demedi ki şu kadar öderseniz doktorla görüşebilirsiniz diye ilk ve sonn gidisimdi birdaha tercih etmedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?