Denizlide tüp bebek yaptıran varmı ?

Merhaba ben de 28 yaşındayım amh 2.69 aslında ama olgun yumurtam az oluyor. Mesela 19 tane toplandığında 10 tane olgundu. 11 yumurtam toplandığında 5 tane olgundu. Bu kaliteyi de etkiliyor dedi bana instagramda bi embriyologa sormuştum. Antioksidan nasıl bir şey, acaba ben de kullanabilir miyim

Ben ilk tedaviye fazla araştırmadan başladım ne yazık ki sonu da hüsran oldu
Tedaviye başlamadan üniversitelerin genetik bölümünde test yaptırın muhakkak pıhtılaşma var mı genetik problem var mı diye elinizde bu testler muhakkak olsun
Yapabileceğiniz her türlü araştırmayı yapın öyle başlayın

Merhaba..
Amh iyiymiş aslında ama demek ki kalite de sıkıntı var
Kullanabilirsiniz zararı yok faydası var aksine
Benim kullandığımın ismi teatrio
Araştırın bi varsa doktorunuza sorun
Benim şimdiki doktorum verdi bana muhakkak kullan diye
Eşim de sorun olmadığı halde ona da verdi bir takviye
3 ay kullandık sonuçlarımız daha iyi oldu çok şükür

Teşekkür ederim bi bakayım. Bana sadece progeny f diye bir vitamin verildi o kadar.

Şuan 2 dondurulmuşum var. Daha önce hiç tutunma olmadı. 1 deneme izmirde 1 deneme antalyada yaptırdım
Histereskopi oldum ben bu tedaviden önce rahim t şeklindeymiş onu düzeltti doktor
Denizlide yunus bey hiç değinmemişti böyle bir şeye ilk defa bu doktorum dedi
İntralipid serum diye bi uygulama yapıyorlar bir de tutunma sorunu olduğunda
Araştırmışsınızdır zaten ama bunlar da aklınızda bulunsun

Serumu duydum ama her doktor da yapmıyor. Bide rahim filmim temiz olunca histeroskopiye de gerek duymuyor doktor. Napacağımı şaşırdım ben de

Serumu duydum ama her doktor da yapmıyor. Bide rahim filmim temiz olunca histeroskopiye de gerek duymuyor doktor. Napacağımı şaşırdım ben de
Bana da normal diyorlardı hatta üniv. hastanesinde bir doç. Dr daha önce bana histeroskopi yaptı sorun yok hiç bir müdahalede bulunmadım dedi
Bunlardan sonra şimdiki doktoruma gittim daha bakar bakmaz histereskopi şart rahmi genişletmemiz lazım dedi
Önceki hiç bir sıkıntı yok diyenler doktor değil miydi bilmiyorum
Farklı doktorlardan görüş almak da önemli bu yüzden

1 kere üniye 2 kere de özele gittim ve farklı şehirlerdr oldu bu denemeler. Hiçbiri histeroskopi demedi. Muhtemelen bi negatifim daha olsa anca öyle gerek duyacaklar

1 kere üniye 2 kere de özele gittim ve farklı şehirlerdr oldu bu denemeler. Hiçbiri histeroskopi demedi. Muhtemelen bi negatifim daha olsa anca öyle gerek duyacaklar
İnşallah bir olumsuz daha olmasın ve gerek kalmasın hiç birine
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar bağışlasın

Paude önerebileceğim doktor yok çünkü oraya bende gttim bayan doktora ilgi alaka sıfır tersleyici konuşmalar begenmedim odakta emre beye gidiyorum
bende tedavu gördum paü de ılgı alaka superdı ya dr umda ıyıydı cok. ama tutmadı

Ilk aşılama tuttu sonra öldü. .2.hiç tutmadi .benim bir tüpü m tıkalı. ..şimdi de tupe başlamak istiyorum..Ama kararsızım. .acaba paü de onerebileceginiz doktor var mı. ?Tüp bebek için. ..
Pauye baslicam bende yakinda ibrahim veysel fenkci tavsiye ederim

Ben ameliyat olmadan önce.on görüşme icin gitmiştim tolga diye bi doktor ama önüme asistan cıktı zaten begenmedim bidahada gitmedim odak hastanesine gittim emre gürckaya ona ameliyat oldum
AMA SİZ HOCA LARDAN RANDEVU ALIRSANIZ GORURSUNUZ NORMAL MUAYENEDE ASITANLAR ILGILENIYOR BENIM DR ÇOK IYIYDI BEN COK GUVENDIM ILGISI ACIKLAYICI IDI HEP

AMA SİZ HOCA LARDAN RANDEVU ALIRSANIZ GORURSUNUZ NORMAL MUAYENEDE ASITANLAR ILGILENIYOR BENIM DR ÇOK IYIYDI BEN COK GUVENDIM ILGISI ACIKLAYICI IDI HEP
Ama işte bilmiyordum ben oraya gidince hangi doktor dedi bizde herhangi bi kadın doğumcu olabilir dedik bize demedi ki şu kadar öderseniz doktorla görüşebilirsiniz diye ilk ve sonn gidisimdi birdaha tercih etmedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…