• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denklik meselesi

Tabi teşekkür ederim. Tecrübesizim ve biraz da safım heralde bu konuda. Hiç görüşmeyim mi yani? Yoksa güvenmeden temkinli şans vereyim mi?
Asla şans verme. Normal bir erkek sanalda bir kıza durup durup ordan burdan yazmaz. Bu onun sadece sana değil senle beraber kıyıda köşede tuttuğu başka kadınlara da yazdığını gösteriyor. Biz de bir şeyler yaşadık zamanında. Sana yazarken farazi yazmıyorum. Yaşadığım şeyleri baz alıyorum. İnan bana zaman kaybı. Asla güvenilir değil. Ya takıntılı biri ya da böyle sürekli kızlara yazan biri. Bir erkek senelerce birine git gel yazmaz. Bulur birini ciddiye döker. Israr eder. Baktı ki sen görüşmüyorsun yoluna bakar. Sürekli olta atmaz. Hadi sen olmaz dedin davet etmedin. Neden o onurluca yolun a bakmıyor başka kız bulup evlenmedi? Geçmişiniz yok. Oturup kalkmamış hiç görüşmemişsiniz bile. Ne aşkıymış bu Allah Allah. görmeden etmeden. Allah aşkına sanalda zaman kaybetmeyin yazık. Yaş geçiyor insan çabuk yaş alıyor.

Asla şans verme. Normal bir erkek sanalda bir kıza durup durup ordan burdan yazmaz. Bu onun sadece sana değil senle beraber kıyıda köşede tuttuğu başka kadınlara da yazdığını gösteriyor. Biz de bir şeyler yaşadık zamanında. Sana yazarken farazi yazmıyorum. Yaşadığım şeyleri baz alıyorum. İnan bana zaman kaybı. Asla güvenilir değil. Ya takıntılı biri ya da böyle sürekli kızlara yazan biri. Bir erkek senelerce birine git gel yazmaz. Bulur birini ciddiye döker. Israr eder. Baktı ki sen görüşmüyorsun yoluna bakar. Sürekli olta atmaz. Hadi sen olmaz dedin davet etmedin. Neden o onurluca yolun a bakmıyor başka kız bulup evlenmedi? Geçmişiniz yok. Oturup kalkmamış hiç görüşmemişsiniz bile. Ne aşkıymış bu Allah Allah. görmeden etmeden. Allah aşkına sanalda zaman kaybetmeyin yazık. Yaş geçiyor insan çabuk yaş alıyor.
Çok haklısınız teşekkür ederim

Akademik ilerleyecekseniz ille eğitimde denk biri olacak derseniz birini bulmakta zorlanırsınız. Siz başka kriterleri gözden geçirin. Eğitim olarak bir uçurum yok aranızda. İlden ile gezmek istemiyorum eş peşinde diyorsanız da hiç başlamayın ilişkiye.

Daha görüşmeden saf iyi birisi demeye baslamissin. Sanırım birden fazla kez engelledin, niye? Engellediğin halde onun ısrarla yazması hiç hoş değil. Subay olsa hadi neyse diyeceğim. Zaten görüşmemissin bırak boşver. Bir çiçeğe tav olma bacım pls.

3 senedir peşinde adam bir de. Manyak mi diyeceğine goruseyim mi diyorsun.

Normalde ben de çok korkarım böyle şeylerden ve çok kızarım. Ama bu kişi gerçekten çocuk gibi bi de yaşıtız. Nahif davranıyor rahatsız edici değil arkadaş gibi yani 😂
bence yanlış düşünüyorsun. engellesen bile yazan birinin ruh sağlığı normal değildir, çünkü engellenmek bir kere durmayı gerektirir, durmayan gurursuz ve düşüncesiz bir insan bence. yani şuan sevimli gelebilir ancak yarın birgün boşanmaya kalktığında bunun normal olmadığını geç de olsa anlayabilirsin

Bir kere görüşün niye bu kadar kasıyorsunuz?

Ayrıca eğitimi denk olur ama duygusal yapınız, sosyal hayatınız, empati, saygı vs bir sürü anlayışınız denk olmaz ve bunlar sadece görüşerek anlaşılan konular. Yazarken, konuşurken hiç kimse mangalda kül bırakmıyor. Bir görüşün, eminim bir sürü “olmaz” bulacaksınız. Ayrıca bu kadar mantığa önem veriyorsanız otomatikman kontrollüsünüzdür zaten. Yaşam planı öyle denkliğe falan bakmaz, sözleşme yapılmışsa zaten olacaktır bu da işin ruhsal tarafı.

Herkese merhabalar. Beni yaklaşık 3 senedir seven birisi var. O kadar değerli hissettiriyor ki hatta bi kere moralim bozuk diye bana çiçek yolladı sevgili bile olmamamıza rağmen. Ne zaman engellesem farklı bir hesap açtı rahatsız etmeden mesaj attı. Ancak mesele şu ki ben yüksek lisans mezunuyum ve bilgisayar mühendisiyim. O ise önlisans mezunu bir astsubay. Eğitim olarak asla denk değiliz diğer kalan her şey denk. İyi kalpli birisi tabi ki Allah bilir ama iyi bir baba iyi bir eş olabilecek birisi. Sizce görüşmeli miyim? Bi de asker olduğu için sürekli göreve gidiyor bunu da göze alamıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum 😔
Yani sizinle flört etmeye çalışan birinin çiçek yollaması sizi neden o kadar etkilediki. İnsan arkadasina da alıyor. Çok üstün bir özellik gibi hissetmenize gerek yok.
Başka illerde çalışacak, siz iş için sürek lintasinamazeiniz. Gurbet ihtimalinde zor.
Bir de genellemek istemem ama astsubaylar herkese yazıyor zaten. Bir de genelde bu ara kumar ve borç muhabbetleri oluyor .

Akademik ilerleyecekseniz ille eğitimde denk biri olacak derseniz birini bulmakta zorlanırsınız. Siz başka kriterleri gözden geçirin. Eğitim olarak bir uçurum yok aranızda. İlden ile gezmek istemiyorum eş peşinde diyorsanız da hiç başlamayın ilişkiye.
Ben de memurum ve çakılı kadroyum zaten. Bana tabi olur diye düşünüyorum. Ama üstteki hanımefendinin yazdığından dolayı olmayacağına karar verdim. Teşekkür ederim

Daha görüşmeden saf iyi birisi demeye baslamissin. Sanırım birden fazla kez engelledin, niye? Engellediğin halde onun ısrarla yazması hiç hoş değil. Subay olsa hadi neyse diyeceğim. Zaten görüşmemissin bırak boşver. Bir çiçeğe tav olma bacım pls.

3 senedir peşinde adam bir de. Manyak mi diyeceğine goruseyim mi diyorsun.
Doğru. İyi ki danışmışım burada ben iyi tarafa çekiyorum hep insanları.

Yani sizinle flört etmeye çalışan birinin çiçek yollaması sizi neden o kadar etkilediki. İnsan arkadasina da alıyor. Çok üstün bir özellik gibi hissetmenize gerek yok.
Başka illerde çalışacak, siz iş için sürek lintasinamazeiniz. Gurbet ihtimalinde zor.
Bir de genellemek istemem ama astsubaylar herkese yazıyor zaten. Bir de genelde bu ara kumar ve borç muhabbetleri oluyor .
Vazgeçtim valla sağ olun 😂

Hiç konuştunuz mu. Denk olmadığıniza emin misiniz. Sanırım gönlünüz yok gibi. Eğer olsaydı görevleri göze alırdınız. Ama denk değilseniz yaklaşmayın derim çünkü uyumlu olmak çok önemli
Merhaba, ne güzel bence böyle sevilmek. Eğitiminiz denk değil ama diğer şeyleriniz denkmiş. Gö
Herkese merhabalar. Beni yaklaşık 3 senedir seven birisi var. O kadar değerli hissettiriyor ki hatta bi kere moralim bozuk diye bana çiçek yolladı sevgili bile olmamamıza rağmen. Ne zaman engellesem farklı bir hesap açtı rahatsız etmeden mesaj attı. Ancak mesele şu ki ben yüksek lisans mezunuyum ve bilgisayar mühendisiyim. O ise önlisans mezunu bir astsubay. Eğitim olarak asla denk değiliz diğer kalan her şey denk. İyi kalpli birisi tabi ki Allah bilir ama iyi bir baba iyi bir eş olabilecek birisi. Sizce görüşmeli miyim? Bi de asker olduğu için sürekli göreve gidiyor bunu da göze alamıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum 😔
Merhaba, ne güzel bence böyle sevilmek. Eğitiminiz denk değil ama diğer kalan şeyleriniz denkmiş buda güzel maşallah. Göreve gidince uzun zamanmı kalacak, yoksa kısamı? Kalma süresi kısaysa olabilir aslında, sizde bu zamanda kendinize bakım falan yaparsınız ve kendinizi geliştirmeye devam edersiniz derim.🙏💝

Merhaba, ne güzel bence böyle sevilmek. Eğitiminiz denk değil ama diğer şeyleriniz denkmiş. Gö

Merhaba, ne güzel bence böyle sevilmek. Eğitiminiz denk değil ama diğer kalan şeyleriniz denkmiş buda güzel maşallah. Göreve gidince uzun zamanmı kalacak, yoksa kısamı? Kalma süresi kısaysa olabilir aslında, sizde bu zamanda kendinize bakım falan yaparsınız ve kendinizi geliştirmeye devam edersiniz derim.🙏💝
Çok tatlısınız nahif yorumunuz in çok teşekkür ederim. Kısa ya da uzun aslında çok zor. Hele bebeği olan insanlara bakıyorum da eşleri varken bile baya zorlanıyorlar. Sanırım biraz akıllıca düşünmek zorundayım.

Ankara Üniversitesi lisans mezunuym. Gazide de yüksek lisans yaptım. Biraz yüksek puanlı okullar. Sevgiliyken her şey güllük gülistanlık olacak kesinlikle. Sevmeye ve sevilmeye bu kadar açken… ama aynı eve girince çatışır mıyız bundan emin olamıyorum. Onu düşük görüp (meslek olarak) onu incitir miyim ya da o kendini kötü hisseder mi bilemiyorum
Bence denklik yok ve kendini hep ezik hissedecek askerlerin polislerin psikolojileri biraz bozuk oluyor dikkat et. Tabiki istisnalar var çok çok sevdiğim babam gibi gördüğüm tam bir aile babası emekli albay bir abim var ama eşi çok zorlanmış görevlerde gençlikleri çok zor geçmiş albay olan göreve gidermiş doğuda haftalarca haber yok öldü mü kaldı mı belli değil. Ama şimdi emekliler Datça’da harika bir yazlıkta yaşıyorlar karı koca inş emekliliğimiz öyle geçer bizimde aşık olduğumuz eşlerimizle kibar naif bahçede tavukları deniz ayaklarının altında.

Ben herhangi bir insanın standart, normal hayat şartlarında hele genç olup çalışma hayatına dahilken bir insana 3 sene sürekli ilgi duyabileceğine inanmıyorum. Çünkü iş güç hayat koşturması herkesi çok yoruyor.

Biri olur üniversite zamanında ufak flörtleşme arkadaşlık olur, ara ara karşılıklı muhabbet edilir.

Ama engellenen birine ısrarla ulaşmak takıntıdır. Birini engellemek demekte ben seni istemiyorum demektir. İstemediğin birinin ısrarla sana ulaşması normal değil.

Cok mu Turk dizisi izliyon bacim? Bu konuda ne gibi bi romantiklik buldun, kizin sevildigine ikna oldun filan?
Konu o kadar net ki, adam takintili, kendine ve karsisindakine saygisi olmayan, sınırını bilmeyen bi adam.
Herseyi yapip edip bi cicekle herseyi affettirebilecegini dusunen tipik Turk erkegi. Bu adamlara kim kanar diye dusunurken boyle mesajlar gormek hala sasirtiyo beni valla.

Bence denklik yok ve kendini hep ezik hissedecek askerlerin polislerin psikolojileri biraz bozuk oluyor dikkat et. Tabiki istisnalar var çok çok sevdiğim babam gibi gördüğüm tam bir aile babası emekli albay bir abim var ama eşi çok zorlanmış görevlerde gençlikleri çok zor geçmiş albay olan göreve gidermiş doğuda haftalarca haber yok öldü mü kaldı mı belli değil. Ama şimdi emekliler Datça’da harika bir yazlıkta yaşıyorlar karı koca inş emekliliğimiz öyle geçer bizimde aşık olduğumuz eşlerimizle kibar naif bahçede tavukları deniz ayaklarının altında.
İnşallah herkes dengiyle olsun. Ben de öyle düşünüyorum. Şu an ulaşamadığı için sorun değil gibi gösteriyor ama tipik türk erkeği genelde eziliyor.

İnşallah herkes dengiyle olsun. Ben de öyle düşünüyorum. Şu an ulaşamadığı için sorun değil gibi gösteriyor ama tipik türk erkeği genelde eziliyor.
Benim bahsettiğim adam albay eşi halk eğitim öğretmeni mesela

üç sene red yiyip yazıp duran adam sağlıklı bir kafaya sahip değildir. size saygı duymadığını düşünüyorum. stajyerinize de ısrar etmeye devam ederse had bildirmeniz gerekiyor.
Ben gönlünü kırmak istemedim. Beğenmiş sevmiş (?) beni de rahatsız etmiyordu. Ama burda yazılanlardan sonra saygı duymadığınu düşünüyorum. Ben onunla sert şekilde konuşacağım anlayacağı dilden.

Back
X