- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 18.110
- Puanlar
- 408
- Konu Sahibi kadifekafa
Tüm sorularınıza cevap olacağını düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ne istediğinizi biliyor musunuz? Konuşmak istemiyorsunuz, engelliyorsunuz ve o ısrarla başka hesaplardan mesaj atıyor. Anladığım kadarıyla bu da sizin hoşunuza gidiyor. Ben bundan rahatsız olup, şikayetci olurdum, siz pesinizden kosulmasi olarak algılayıp, bu tavirdan hoslanmişsiniz.Herkese merhabalar. Beni yaklaşık 3 senedir seven birisi var. O kadar değerli hissettiriyor ki hatta bi kere moralim bozuk diye bana çiçek yolladı sevgili bile olmamamıza rağmen. Ne zaman engellesem farklı bir hesap açtı rahatsız etmeden mesaj attı. Ancak mesele şu ki ben yüksek lisans mezunuyum ve bilgisayar mühendisiyim. O ise önlisans mezunu bir astsubay. Eğitim olarak asla denk değiliz diğer kalan her şey denk. İyi kalpli birisi tabi ki Allah bilir ama iyi bir baba iyi bir eş olabilecek birisi. Sizce görüşmeli miyim? Bi de asker olduğu için sürekli göreve gidiyor bunu da göze alamıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum![]()
astsubay kişi de gidip bi lisans bölümü tamamlayabilirAslında astsubay olması değil mesele. Önlisans mezunu olması. Torpili var mı bilmiyorum. Hiç de aklıma gelmemişti ama zor bir işi var zaten. Sürekli göreve vs gidiyor bildiğim kadarıyla.
Benle aynı yerden mezun olmuşsun. Kaç girişlisin merak ettim (Ankara Üniversitesine)Ankara Üniversitesi lisans mezunuym. Gazide de yüksek lisans yaptım. Biraz yüksek puanlı okullar. Sevgiliyken her şey güllük gülistanlık olacak kesinlikle. Sevmeye ve sevilmeye bu kadar açken… ama aynı eve girince çatışır mıyız bundan emin olamıyorum. Onu düşük görüp (meslek olarak) onu incitir miyim ya da o kendini kötü hisseder mi bilemiyorum

Konuşmak istememek değildi aslında sadece öğretim olarak denk olmamak bir sorun mu bunu bilemiyordum o yüzden de tam kapatmıyordum kapıyı. Taciz olabilir haklısınız devam edeceğini de zannetmiyorum. Teşekkürler.Siz ne istediğinizi biliyor musunuz? Konuşmak istemiyorsunuz, engelliyorsunuz ve o ısrarla başka hesaplardan mesaj atıyor. Anladığım kadarıyla bu da sizin hoşunuza gidiyor. Ben bundan rahatsız olup, şikayetci olurdum, siz pesinizden kosulmasi olarak algılayıp, bu tavirdan hoslanmişsiniz.
Denklik ve kriterler kişiye göre değişiyor. Siz kendi kafanızı netlestirin. Benim kişisel fikrim , ben yerinizde olsam goruşmezdim.
Kimisi de emek vermeyi sevmiyor oturup da ders başında çalışamıyor bu sebeple öğretimine devam edemiyor. Bu kişinin de böyle olduğunu düşünüyorum yazılanlardan sonra. Tecrübesizim ayırt edemedim galiba. Teşekkürler yorum içinastsubay kişi de gidip bi lisans bölümü tamamlayabilir
istifa edip ticaret yapabilir, yine okuyabilir YL filan yapabilir
yani hani eğitim, bir kere aldın aldın sonra alamıyorsun şeklinde birşey değil. benim bir kere o konuda bir şerhim var. bazı kişiler de sonradan açılıyor herkesin hayat yolu aynı değil.
bazı aileler mesela çocuklarını erkenden meslek sahibi olsun diye asker ya da hemşire olmayan yönlendiriyor. misal iyi bir okula iyi bir kursa hiç imkan tanınmamış insanlar var ülkede.
garanti iş garanti maaş diye direkt mesleğe yönelmiş. bu alanlarda olup da sonradan doktorasını yapan akademiye geçen vs. kişiler var.
benim çevremde var yani.
bazı kişilerin ise gerçekten akademik başarısı düşük olabiliyor. --bu denklik konusu mudur. e diğer herşey gibi tabii ki denklik konusudur.
2 yıllık herhangi bölüm tabii ki 4 yıllık orta-üst seviye bir lisans eğitimine denk değil. bunu tartışmak tuhaf.
illa denkliği her şeyde aramalı mıyız? ilişkide denk olmayı beklediğiniz 100 farklı başlık olabilir. boy, pos, maaş, aile görgüsü, diploma,yabancı dil, kültür (bunu ölçmek çok göreceli). isteyen istediği denkliği/üstünlüğü arayabilir. bulursa ne güzel.
genellersem
ülke koşullarında erkeğin maaşı, diploması, dili vs denk veya kadından üst olmadıkça sıkıntının büyük olduğunu görüyorum.
buna bayılmıyorum.
bunun altında yatan koca bir sosyolojiyi değiştirecek gücüm filan da yok.
böyle mi böyle.
ama siz e nasıl olup artık yani sapıklığa doğru giden bir ısrarı normal bir flört olarak gördünüz anlamış değilim.
2017 girişliyim bir sene hazırlık okudum sizBenle aynı yerden mezun olmuşsun. Kaç girişlisin merak ettim (Ankara Üniversitesine)
Sevgili yönünden de benzeriz![]()
Örnegin öğretim olarak denk olmamak benim için bir sorun. Ben en az üniversite mezunu olmasını istedim hep görüştüğüm kişinin. Kendimce nedenlerim vardı, doğru ya da yanlış diyemem. Önemli olan sizin ve onun bundan rahatsız olup olmayacağı.Konuşmak istememek değildi aslında sadece öğretim olarak denk olmamak bir sorun mu bunu bilemiyordum o yüzden de tam kapatmıyordum kapıyı. Taciz olabilir haklısınız devam edeceğini de zannetmiyorum. Teşekkürler.
Komşum bayan öğretmen,kocası yazılım mühendisi..2 çocukları var gördüğüm kadarıyla maddi olarak da oldukça iyiler..erkek daha iyi kazanınca sıkıntı olmuyor ama kadının kazancı fazla olursa sıkıntı olabilir..Kadın zamanla kocayı beğenmemeye başlıyor..konu açtığınıza göre bence siz de biraz beğenmemeye başlamışsınız gibi..Evet çalışıyorum. Aşağı yukarı aynıdır diye tahmin ediyorum gelir olarak. Ancak yazılım sektöründe güncelde 10 sene tecrübesi vs olanlar var çevremde baya yüksek gelirleri var. Gelir durumu da bi süre sonra değişecek diye düşünüyorum.
Harvard değilse doktora sayılmaz lütfenaklınıza bu soru düştü ise ilerlde çığ gibi büyüyecek ve kafanızı karıştıracak yol yakın iken vaz geçin. bu arada benım doktorada sizin üniden
tuttum bu lafı bende kullanaacgım artık :)Harvard değilse doktora sayılmaz lütfen![]()
Denk gelmemişizdir. Ahh o hazırlık ömrümü yemişti2017 girişliyim bir sene hazırlık okudum siz![]()

Benim de öyleydi. Günü gününe çalışınca sorun yaşamadım ben hazırlıkta. Ama kalırsan okuldan atılıyordun ya o baya stres yaratmıştı bende.Denk gelmemişizdir. Ahh o hazırlık ömrümü yemişti
2011 girişliyim ben. %100 ingilizceydi![]()