Denp ( Narnia) 💜❤💙

Birde takımınızın linkini atarmısın
Sızın takımda aktıf gıbı canım ama sen bılırsın evet 6 takım daha aktıf ve kalabalık Zipzip- Zipzip- kaptan motive konusunda sana yardımcı olur canım birde bende var emziren anne diyetleri atarim san

Sızın takımda aktıf gıbı canım ama sen bılırsın evet 6 takım daha aktıf ve kalabalık Zipzip- Zipzip- kaptan motive konusunda sana yardımcı olur canım birde bende var emziren anne diyetleri atarim sana
Hayirli olsun günlüğün canim ❤❤

Canımın içiiiiiii günlüğün hayırlı olsun kendini huzurlu hissettiğin yerler senin olsun fit güzel hatun emeklerini ziyan etmeyip kilonu koruyacağına cok eminimmmmm :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Saat 11
Peynirli maydanozlu omlet ( 2 yumurta 1 dilim peynırden)
1 adet etimek
1 kupa şekersiz cay

Saat 15
1 bardak kefir + 1 mınık muz

Saat 18.
1 kepçe ezogelin
4 yk kuru bamya yemegı
3 yk dereotlu yoğurt
3.5 lt su
2 fıncan dıbek kahve 1 sade soda
35 dk dambıl çalışması

Canımın içiiiiiii günlüğün hayırlı olsun kendini huzurlu hissettiğin yerler senin olsun fit güzel hatun emeklerini ziyan etmeyip kilonu koruyacağına cok eminimmmmm :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
Canımmm senı burda görmek ne büyük mutluluk 💞💞💞💞💞 inşallah kuzum dıyettekı gıbı devam dilerim herkes emeklerinin karşılığını alır 😍😘😘

Offff yanagim sisti gene ya 😏😏 sabah sadece bir bardak kefir yarim elma yarim muz çekip pipetle içebildim 😏😏 randevuda dolu doktora ne olcak boyle ya 😏😏

Offff yanagim sisti gene ya 😏😏 sabah sadece bir bardak kefir yarim elma yarim muz çekip pipetle içebildim 😏😏 randevuda dolu doktora ne olcak boyle ya 😏😏
geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın

Denp Denp
Kuzum bugün alçin cikacakti
Çıktımı, nasil oldun

Iyi olmana sevindim cnm 😘

Back
X