arkadaslar terleme önleyici deotak die bi krem var şakın almayın tavsiye etmiyorum kol altlarında beze kist yapıyor Hemde cok ağrılı bi kist aylarca cok cerraha gittim antibiyotikler verdi geçmedi bi sebeb sonuçta bulamadılar inanılmaz agrıloydı kendi kendime kremi kullanmayayım dedim ve bırakınca 2 gun içinde ne beze ne agrı kaldı
Allah allah bende herkese deotak öneririm teri kesmiyor ama koku sorunu tamamen ortadan kaldırıyor. Sana yaramamış demek ki. Yıllardır kullanıyorum ben çünkü bi sorun olmadı. Eşime de sürdrüyorum hatta. Geçmiş olsun.
Deotak koltuk altı kremini bir çok yorum okuduktan sonra kullanmaya başladım her gün duş alamasamda muhakkak koltuk altımı bebe şampuanıyla yıkayan biriyim yaz kış farketmez dışarı çıkmadan öncede koltuk altımı yıkar öyle giyinirim ama malesef çok eforlu bir iş yaptığınızda ve dışarda olduğunuzda terleme sorunu oluyor ve tişört ve kazaklarda ter kokusu oluşuyor.bunu önlemek için deotak kullanmaya başladım o kadar memnun kaldım ki iki kutu daha sipariş ettim ve yazın için çok umutluydum ki bağzen yazın günde üç dört kez koltuk altımı yıkıyor haftada 2 kez pleeng yapıyordum.ancak üçüncü ayda koltuk altlarım öbek öbek şişti önce inanılmaz bir acı iki üç gün içinde bu şişlikler iyice nar gibi kızartı ve 38 derece ateş yaptı inanılmaz bir acı geceleri uyuyamıyordum ve pamuklu tülbentler bağladım çünki tenim birbirine deyince çok fena oluyordu bir çok kişi kullanıyordu 6 yıl kullanıp şikayeti olmayanda vardı ama bana dokundu koltuk altım ödem ve yara yara yaptı belki epilasyondan sonra banyo yapıncada kullandığım içirdir bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim.şuan antibiyotik merhemler ve ağrı kesici hap kullanıyorum.