ya sımdı okuyunca morelım bozuldu ben yanında küç ve çörek otuda kullanıyorum bırsseylerde olursa zaten bandın sayesınde olmaz ya masajla destekte var küç yiyorum yanında bakalım ben yazarım burdan 15 gune kadar bırde canım tabı bırden buyume z aman ben yorumlardan bırını okumustum bayanın bırıde yazmıstıkı 3 kutu sıparıs vermıs 2.kutunun yarısında baslamıs buyume belkı vucuttan kaynaklanıyo buyusunde 6 kutuda alırız
ben geldim gene yorumlara bakıyorum ya bende hafif bi dolgunluk var gibi geldi akşam ama öyle br büyüme yok gözle görülür sadece ele hafif dolgun gelioo öle süper göğüs olmadı yani 1 kutunun bitmesine 3 bandım kaldıinşş işe yarar yaramazsa çemen otu yağına başlıycam bende of off
arkadaşlar ben deowell in müşteri temsilcisiyle görüştüm bir aydır bu bantları kullanıyorum ama milimetrik bi büyüme bile yok dedim sitenizde 30 45 gün sürede farkı göreceksiniz diye belirtmişsiniz ben neden bu farkı göremiyorum dedim bana ne desin;acaba hormonlarınız yetersiz mi çalışıo dedi başka da bir açıklama yapmadı.sizcede saçma bir soru değilmi ?hormonlarım yeterli çalışsaydı göğüs ölçülerim yeterli olurdu ve bu bantlardan medet ummazdım zaten.bu kadar abuk bir soru soran temsilciyle daha fazla ne konuşulabilirki.baksanıza sonuç alamayınca verecek bir cevapları bile yok.
baska yorumu olan yokmu kızlar ona gore alıcam bendee...
bende de çok az bir dolgunluk var hissediyorum
ama banttan mı küç'ten mi bilmiyorum belki de masajdandır
ama banttan en az 2 kutu bitirmeye kararlıyım
ondan sonra 3. yü alıp almayacağıma karar vereceğim
slm canım.bende kullanmaya başladım bu bantları ama yalnış birşey yapmak istemiyorum.netteki kullanma talimatında kürek kemiği üstüne yapıştırın diyor ama kutuda kalp ve genital bölge hariç uygun bir yere yapıştırın diyor.ben kürek kemiği üstüne yapıtırıyorum ama çok kaşıntı yaptı orda.acaba kola falan yapıştırsam fayda edermi?nasıl kullandığını anlatırsan sevinirim.teşekkürler.
bu sabah 6. bandı yapıştırdım ama nedense hiç bir etki göremedim buda beni çok üzüyor bu aralar moralim bozuk sanki moralim bozuk olunca daha çok küçüldü gibime geldii pof ya
ben de çok ümitlenmiştim ama tamamen vazgeçtim. Küç yiyip yağ masajı yapmak daha iyi ya da son çare ibrahim saraçoğlu nun 250 tl lık bi kürü vardı adetin üçüncü gününde hormon tahlili yaptırıp yolluyosun ona göre veriyo kürü sana. O yönteme başvurcam. Silikon çok uzak bi ihtimal yaw benim için CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?