deprem,gerginlik,tedirginlik

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.374
7.386
108
Hepimize geçmiş olsun,çok zor iki deprem atlattık çok kötü durumdayız psikolojimiz altüst oldu..Annemlerle aramızda bir mahalle var onlarda sitede bizde sitede oturuyoruz biz orta kat annemler zeminde oturuyor,eşim annemlere gidelim diye ısrarcı oldu bende 2 site arasında fark olmadığını söyledim kavga dövüş gittik 2 küçük çocuğum var doğalgaz açılmıyor annemlerde bizde açık ama eşim kalmakta ısrarcı ama ben evime dönmek istiyorum çünkü fark yok annemlerde zemin kat daha sıkıntılıdır belki de bi köy evi tek katlı bi yere götürse neyse diyeceğim çok katlı bir siteden diğerine geçmek çok anlamsız çocuklar üşüdü hasta oldu site yönetimi doğalgaz açmıyor burada

Geri dönün annenin evine çocukları alıp eşiniz de gelemzse gelmesin. Bu adam manyak mı yani buz gibi havada yatıp ne yapıyor Gece basmadan çıkın gidin derim.

Geri dönün annenin evine çocukları alıp eşiniz de gelemzse gelmesin. Bu adam manyak mı yani buz gibi havada yatıp ne yapıyor Gece basmadan çıkın gidin derim.
korkuyor bizim siteden ama annemlerde de durum aynı zemin hemen kaçarız diye düşünüyor ama donduk yani

korkuyor bizim siteden ama annemlerde de durum aynı zemin hemen kaçarız diye düşünüyor ama dond
binaniza mühendis ya da mimar baktı mi ?
hasar vs var mı ?
bilgi kirliliği var bu konuda site sakini mühendis arkadalına yollamış bikaç foto o kolon gitmiş demiş korktuk panik olduk daha sonra site yönetini bikaç mühendisin geldiğini kolonlarda sıkıntı olmadığını söyledi,annemlerin sitesi ile ilgili hiçbir şey bilmiyoruz bakan eden yok henüz

bakılmadan girilmesi şu aşamada doğru değil deniyor , net bilgi alma şansınız yok mu ?
kolon gitmiş filan çok ciddi seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…