Deprem için yazan sevgili sorun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hepimize geçmiş olsun öncelikle.
Biz de depremde etkilenen 10 ilden biriyiz eşimle 15 yıllık evliyiz şimdi otururken instegramından bişeyler gösterdi bi mesaj geldi
Eski sevgilisi 20 yıl öncesi yani benden öncesi ama rahatsız oldum
“Merhaba nasılsın umarım sen de ailen de iyisindir” demiş

Ben de cevap ver dedim eşime bakalım gerçekten amacı o mu öğrenmek istedim cevap verdik ileri gitmedi iyi akşamlar dedi sustu yine de rahatsız oldum

Siz olsanız rahatsız olur muydunuz ? Ne düşünürdünüz? Normal mi eski bir sevgiliyi bu durumda sormak ? Hele ki evli çocuklu.
(Belki eşi sıkıntılı kıskanç ve olay çıkacak falan)
Belki mi? Öylesiniz zaten.

Gerçekten eşi sıkıntılı biriymiş adamın çok yazık. Duyduğum en ama en saçma kıskançlık nedenlerinden biri olabilir bu. İnsanlar zamanında biseyler yaşamışlar belli bir paylaşımları olmuş eğer yer olarak o ilde yasadigini biliyorsa bir mesaj atabilir yani ne var bunda. Kimse kocanizi elinizden almaya çalışmıyor sakin olun. İnsani bir durum bu kadında insanca sormuş ve ustelememis. Bende 9 yıllık evliyim ama atıyorum İstanbul'da deprem olsa eski erkek arkadaşıma iyi misin ailen iyi mi diye mesaj atabilirim yani. O an karısı bir manyak mi acaba bunu kıskanır mi diye düşünmem bence.
Allallah ya yazdığımdan şüpheye düştüm adamın gırtlağına çökmüşüm gibi ne saçma sapan yorumlar var şahsımla ilgili.
Hee tmm siz normalsiniz ben anormal.
Adamı dövmüşüm hakaret etmişim gibi
Yahu sadece sordum yazılır mı siz yazar mısınız diye yorumsuz yazarım yazmam demek zor mu anlamadım

Hayır bence normal olan biziz
Halen içimizde merhamet, vicdan var
O göcük altında ben, evlatlarım yada sevdiklerim olabilirdi empatisi yapabiliyoruz.
Nasıl ulaşabiliriz yardımlarımız en hızlı nasıl ulaştırabiliriz diye düşünüyoruz
Tanımadığımız insanlara üzülüp kahrolurken saatler sonra çıkan her cana kendi akrabamızmış gibi seviniyoruz. Çok şükürki hala insanız.
Amann banane ya ben uzaktayım yada bize bişey olmadı gerisinden banane demiyoruz
Sukurler olsun bizim gibi insanlar da var 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hep var olun 🙏🏻🌺

Kocanizi askerdeyken yakın arkadaşı ile aldatmış olan birine neden cevap yazdirdiniz bende onu merak ettim?
Amacını anlamaya çakıştım gerçekten deprem sebepli mi yoksa amacı başka bişey mi diye ne bileyim saçma bir dürtü Şuan olsa yapmam o anda yaptım.

Ben bugun gunler sonra ise gittim, takside deprem haberleri, bir anda taksiciye “su an ise gittigim, gidebildigim icin kendimden utaniyorum” dedim aglayarak, adam da agladi 😞

Ben mi anormalim, baskalari mi bilemedim su an
Ona bakarsan ben de ilk günden bu yana ağlıyorum bağışlar yapıyroum falan filan
İyiliklerimizi mi yarıştıralım şimdi
Ben gayet insani bir duygumu dile getirdim ne bu şimdi birinin duygusunu aşağılayınca yüceliyor musunuz ??

Ben gayet insani bir duygumu dile getirdim ne bu şimdi birinin duygusunu aşağılayınca yüceliyor musunuz ??

Bu da sizin İddianız ✋🏻
Ben de neler iddia ederim de sadece şurda kalır 😂✋🏻
Bunlara cevap dahi vermeyecegim; cunku sapla samani karistiriyorsunuz. Belli ki mental sagliginiz yerinde degil, ben kendi adima ozur dilerim. Su durumda normal dusunup davranmaniz beklenemez zaten, kusura bakmayin

Merhaba hepimize geçmiş olsun öncelikle.
Biz de depremde etkilenen 10 ilden biriyiz eşimle 15 yıllık evliyiz şimdi otururken instegramından bişeyler gösterdi bi mesaj geldi
Eski sevgilisi 20 yıl öncesi yani benden öncesi ama rahatsız oldum
“Merhaba nasılsın umarım sen de ailen de iyisindir” demiş

Ben de cevap ver dedim eşime bakalım gerçekten amacı o mu öğrenmek istedim cevap verdik ileri gitmedi iyi akşamlar dedi sustu yine de rahatsız oldum

Siz olsanız rahatsız olur muydunuz ? Ne düşünürdünüz? Normal mi eski bir sevgiliyi bu durumda sormak ? Hele ki evli çocuklu.
(Belki eşi sıkıntılı kıskanç ve olay çıkacak falan)
Vallaha ne yalan soyleyim ben bile eski flortume yazmayi dusundum
Evliyim 2 çocuk + 1 yolda mutluyum ama sadece insanlik namina merak ettim.
Tamam yollarimiz ayrildi ama dusman degiliz, onun olumunu yada ailesinin birine zarar gelmesini isticek kadar kotu degiliz .
Bence altinda kotu bise aramayin ya

Ama ben ulasamadim kendisine... O baska

O kadında gayet insani bir duygusunu dile getirmiş siz neden böyle kıskançlık triplerine giriyorsunuz o halde?

Bunlara cevap dahi vermeyecegim; cunku sapla samani karistiriyorsunuz. Belli ki mental sagliginiz yerinde degil, ben kendi adima ozur dilerim. Su durumda normal dusunup davranmaniz beklenemez zaten, kusura bakmayin
İşinize gelmeyince mental sağlık bıdı bıdı 🤷🏻‍♀️

Kendi iki yorumunuzu da okuyun sonra benim mental sağlığım hakkında yorum yapın
7/24 burda olunca her konuya yorum yapınca bence sizin mental sağlık gitmiş.

İşinize gelmeyince mental sağlık bıdı bıdı 🤷🏻‍♀️

Kendi iki yorumunuzu da okuyun sonra benim mental sağlığım hakkında yorum yapın
7/24 burda olunca her konuya yorum yapınca bence sizin mental sağlık gitmiş.
E ama alttan aliyorum, ozur bile diledim haksiz olmadigim halde yine de ofke ve kotuluk kusuyorsunuz. Siz basbaya kotusunuz ya, sadece bana diil ustelik genel anlamda kotusunuz.

Kadin insan gibi soru sormus insaniyet namina, benim diger yorumlarimda da hicbir sey yok.

İse gitmedigimi kendim de soyluyorum, tel elimde haberleri ve ihtiyac listelerini takip ediyorum. Benim mental sagligim bu yasananlara ragmen gayet yerinde; cunku insani duygular gosteriyorum ama sizinki gercekten iyi degil. Bakin laf sokmuyorum, cidden iyi degilsiniz

E ama alttan aliyorum, ozur bile diledim haksiz olmadigim halde yine de ofke ve kotuluk kusuyorsunuz. Siz basbaya kotusunuz ya, sadece bana diil ustelik genel anlamda kotusunuz.

Kadin insan gibi soru sormus insaniyet namina, benim diger yorumlarimda da hicbir sey yok.

İse gitmedigimi kendim de soyluyorum, tel elimde haberleri ve ihtiyac listelerini takip ediyorum. Benim mental sagligim bu yasananlara ragmen gayet yerinde; cunku insani duygular gosteriyorum ama sizinki gercekten iyi degil. Bakin laf sokmuyorum, cidden iyi degilsiniz
Hıhı tmm laf sokmadığınız bütün güzel görüşlerinizi ben de bilmukabele size iade ediyorum 🌷

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X