Deprem için yazan sevgili sorun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar detaya girersek o halde bizim de evimiz yıkılmadı hafif sarsıldık evimizdeyiz ilk andan beri 🤷🏻‍♀️ ama deprem bölgesi ilan edildik.
sarsıntı bile insanı etkiliyor. olabilir sizi etkilenmemiş kıskançlık durumuna girmişsiniz.

Tesadufen ogrenebilirsiniz. Dusuncenizi degistiremedik ama cogumuz sizinle ayni fikirde degiliz. Depremi bizzat yasamasakta derin bir acı duyuyoruz.
Bilemedim dürüst mü yorumlar 🫣
Yani merak ederim ama bizzat ona yazmaya çekinirim.

Bakın benim erkek arkadaşım ihraç olmuştu ablası ve kızlardeşi sosyal medyada ben de ekli ve çok merak ediyordum ne yalan söyleyeyim çünkü ne zorluklarla atandığını biliyordum ama soramadım tesadüfen iade edildiğini öğrendim çok sevindim

Tabii ki depremle bu durum aynı değil kıyaslanamaz ama ben o an işini merak ettiysem kızın da onun canını merak etmesi çok normal ama ben o an şaşırdım ne bileyim belki de ben aşırı tutucuyum bu konuda.
Belki de o arkamda durmadığı için öfkem var ona karşı ondan soramam diyorum falan 🤷🏻‍♀️

Bakın benim erkek arkadaşım ihraç olmuştu ablası ve kızlardeşi sosyal medyada ben de ekli ve çok merak ediyordum ne yalan söyleyeyim çünkü ne zorluklarla atandığını biliyordum ama soramadım tesadüfen iade edildiğini öğrendim çok sevindim

Tabii ki depremle bu durum aynı değil kıyaslanamaz ama ben o an işini merak ettiysem kızın da onun canını merak etmesi çok normal ama ben o an şaşırdım ne bileyim belki de ben aşırı tutucuyum bu konuda.
Belki de o arkamda durmadığı için öfkem var ona karşı ondan soramam diyorum falan 🤷🏻‍♀️

Ben kendi adıma konusacak olursam hayatimda hiç o veya şu nedenle eski sevgililerime mesaj atmadim, atmiyorum. Yapmam ama eşime böyle bir mesaj gelseydi de kafaya takmazdim.
Cunku mesaj atanin niyeti flortse bile bu aşk başlayacak anlamina gelmez. 😁 20 senelik eski sevgilisinin bir mesajina kafasi karişacak adam hiç yanimda durmasin zaten asla üzülmem ve korkmam.

Ama amaci flort olup bahaneyle mesaj atacak insan 20 sene bekleyip boyle aci dolu gunlerde bunun derdine düşmezdi. Önceden başka bahanelerle yazardi.

Bakin biz Izmirde deprem yasadigimizda beraber pubg oynadigimiz birkac arkadasimiz bize ulasmak icin instagrama ve facebooka eşimin ve benim adimi arama kismina yazmis(ortak hesabimiz vardir belki diye dusunmusler) yasadigimiz sehri ve plakalari yazip kombinasyonlar denemisler, bir sekilde bize ulasmaya calismislar. Yuzunu bile görmediğin, sadece ismini ve sehrini bildiğin, birkac saat oyun oynadığın insanlari ariyorsun. Ne kadar beyhude bir çaba degil mi? Ama denemisler.
Sehir merkezini terkettigimiz icin telefonlarimiz cekmiyordu. insanlar takip ettigimiz, akrabamiz oldugunu düşündükleri kisilere sosyal medyadan mesaj atip bizi sormuslar.
Ihrac cok farkli bir konu. Bende sormam iade edilip edilmedigini. Belki uzaktan takip ederim sizin gibi. Dogal afet ise bambaska birsey.

Amacını anlamaya çakıştım gerçekten deprem sebepli mi yoksa amacı başka bişey mi diye ne bileyim saçma bir dürtü Şuan olsa yapmam o anda yaptım.
insanlarımızın böyle bir afet yaşadığı, tanımadığımız insanlar için ağlamaktan mahvolduğumuz, elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştığımız zamanda, evli barklı eski sevgilisi eşinize başka ne amaçla yazmış olabilir? bende en son yıllar önce gördüğüm ortaokul arkadaşıma yazdım antepte olduğunu bildiğim için. hatta eşimin benden baya önce görüştüğü kız vardı, benimde az çok tanıdığım. eşiyle şanlıurfadalar ona açıp baktım, merak ettim iyiler mi diye. böyle günlerde insanın aklına küsmüştüm, konuşmamıştım, eski sevgiliydi vs.. gelmiyor, insan olarak en ufak tanıdığını bile merak ediyorsun, iyi haber görmek istiyorsun.. saçma buldum düşüncenizi açıkçası.

insanlarımızın böyle bir afet yaşadığı, tanımadığımız insanlar için ağlamaktan mahvolduğumuz, elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştığımız zamanda, evli barklı eski sevgilisi eşinize başka ne amaçla yazmış olabilir? bende en son yıllar önce gördüğüm ortaokul arkadaşıma yazdım antepte olduğunu bildiğim için. hatta eşimin benden baya önce görüştüğü kız vardı, benimde az çok tanıdığım. eşiyle şanlıurfadalar ona açıp baktım, merak ettim iyiler mi diye. böyle günlerde insanın aklına küsmüştüm, konuşmamıştım, eski sevgiliydi vs.. gelmiyor, insan olarak en ufak tanıdığını bile merak ediyorsun, iyi haber görmek istiyorsun.. saçma buldum düşüncenizi açıkçası.
Tam olarak hangi davranışımı saçma buldunuz ?
Eşimi evden kovmamı mı boşanma davası açacağım dememi mi anlamadım 🤔

Saçma Bi davranış sergilemedim gayet adam Da cevap yazdı bi müdahalede bulunmadım ama merak ettim siz yazar mısınız dedim sadece anlamadım nasıl yanlış anlaşıldım bu kadar 🫣
İlk anda şaşırdım merak ettim size sordum.
Ama herkes de ben eşimi kızgınlıktan boğmuşum gibi vermiş veriştirmiş 🤷🏻‍♀️

Tam olarak hangi davranışımı saçma buldunuz ?
Eşimi evden kovmamı mı boşanma davası açacağım dememi mi anlamadım 🤔

Saçma Bi davranış sergilemedim gayet adam Da cevap yazdı bi müdahalede bulunmadım ama merak ettim siz yazar mısınız dedim sadece anlamadım nasıl yanlış anlaşıldım bu kadar 🫣
İlk anda şaşırdım merak ettim size sordum.
Ama herkes de ben eşimi kızgınlıktan boğmuşum gibi vermiş veriştirmiş 🤷🏻‍♀️
ben sonra okuyunca düşüncenizi diye düzeltmiştim aslında.. görmediniz sanırım

Hanimefendi sadece kendi dusuncemi yazicam lutfen yadirgamayin.

Muhafazakar biri sayilirim yani %100 olmasamda dikkat ederim. Az oncede dedim evliyim ama eski flortumu gercekten merak ettim bunun icinde ne bir pis dusunce vardi nede sapiklik. Kendisini ailesini herkes iyimi merak ettim , ya bunda ne var ben anlayamadim. Keske ulasabilseydimde haber alabilseydim. Ben zinami yapmis olucam bu sebepten dolayi? Yada esim beni bosayacakmi sirf buyuzden?
Ayni sey esime yapilsa ben kiskanmazdim diye dusunuyorum, bu cok insanii bi durum bilmiyorum bukadar kiskanclikda biraz zarar
Ben de geçen ay bir süre hastanede arkadaşın yanında refakatçi kaldım. Bir paylaşım yaptım hastaneden, hemen eski flörtüm mesaj attı noldu, iyi misin diye. İyiyim dedim kısaca durumu anlattım. Bir ihtiyacın olursa haberleşelim mutlaka dedi teşekkür ettim bitti gitti. Anormal şeyler değil bunlar.

Senin gibilere iyilik yaramaz.
Beni tanıyormuş gibi şöyle saçma sapan yorum yapmayın

Biri sizden Farklı düşününce ne bu böyle aşağılayıcı tavırlarla yorum yapmalar 🤦🏻‍♀️

Sonra biz yüceyiz sen pissin havaları

He canım siz yücesiniz siz süpersiniz
Sizden Farklı düşünen yaşayan herkes tüükaka 💆🏻‍♀️
Yücelik önce kabulle başlar öğrenin ✋🏻

Ben de geçen ay bir süre hastanede arkadaşın yanında refakatçi kaldım. Bir paylaşım yaptım hastaneden, hemen eski flörtüm mesaj attı noldu, iyi misin diye. İyiyim dedim kısaca durumu anlattım. Bir ihtiyacın olursa haberleşelim mutlaka dedi teşekkür ettim bitti gitti. Anormal şeyler değil bunlar.
Bekar mısınız? Evli olarak garip geldi bana ne bileyim anlamadım demek ki bi ben garibim buradaki herkes çok geniş yürekli 🫢

Bekar mısınız? Evli olarak garip geldi bana ne bileyim anlamadım demek ki bi ben garibim buradaki herkes çok geniş yürekli 🫢

Son yazdiginiz sey hic hos değil. "Genis yurek" olarak adlandirdiginiz seyi aciklamak icin neler neler yazdim ama benimkide beyhude bir cabaymis. Umarim birgun ne anlatmak istedigimizi anlarsiniz

ben de evliyim ama bana böyle bir durumda hiç garip gelmedi.
20 yıl önce kadın eşinize kötülük yapmış size değil, üstünden 20 yıl geçmiş iki tarafta evlenmiş başka bir amaç aramanız bana şaşırtıcı geldi sadece. çünkü şu an yaşadığımız durum, insan ilişkileri düşünülecek seviyede değil.

Son yazdiginiz sey hic hos değil. "Genis yurek" olarak adlandirdiginiz seyi aciklamak icin neler neler yazdim ama benimkide beyhude bir cabaymis. Umarim birgun ne anlatmak istedigimizi anlarsiniz
Yanlış anladınız 😳 geniş yürek dediğim şey kötü manada değildi demek istediğim herkes aynı fikirde ise ben Farklı düşünüyorsam ben de var anormallik 🤷🏻‍♀️
Ayrıca Farklı düşünmüyorum sadece o an şaşırdım ve burda sordum
Tek bir yorumumda eşimle kavga ettik
Bağırdım hakaret ettim demedim hatta espiri yaptım “seni gidi köftehor ne kıymetkiymişsin” falan dedim eşime😂
Ama Şuan şurda neler okuyorum
İnsanlığım duygularım mental sağlığım her şeyimi kaybetmişim
😂😂

Burda denilen gibi deli manyak falan olsam Şuan olay çıkmıştı eşimle aramda 😈

Son düzenleme:
İnsan olmak insanca davranmak da suç oldu şu hayatta yada çok ruh hastası var, her halükarda Allah ım sen aklımıza vicdanımıza mukayyet ol
Dua ekleyebilir miyim ?
Nolur Allahım önyargılarından sıyrılmış herşeyi pataküte yorumlamayan okuduğunu doğru anlayan konuşulanı doğru algılayan insanlara denk düşür bizi 🤲🏻💆🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X