Yeni ama nasl yapildigini bilmiyoruz tabi. Korkuyorm vallahiOturduğunuz bina yeniyse korkmanıza gerek yok.
O can havliyle canta falan gelmezki benim aklima.. allahm insallah disarda biyerde olurum diyorum. Istanbul depremi olucakmiş ama ben sakaryada oturuyorm illaki etkilenicek burasida.. allah yardimcimiz olsumHer an hersey olabilir ecel gelmişse deprem vs sadece aracı.. Bende sizin gibiydim birde bebeğim var onu nasıl alırım kurtarırım diye düşüne düşüne baktım ki sağlığımdan olucam.. Canta hazır edin. Evinizdeki güvenli bölgeleri tespit edin pekde baska birsey yok
Ayni haberi bende izledim bende cok korkuyorum Allah im korusun cumlemizi
Sizde bendensiniz yaa... kafamdan atamiyorum bu dusunceyi biBir kaç gün önce bizde bunu konuşuyorduk. Bende çok korkuyorum. 99 depremini yaşadık. Allah bir daha yaşatmasın. Çocuklarımı düşünüyorum bende. Aslında herkesin bir çanta hazırlaması lazım. Bende bir kaç gün içerisinde hazırlamaya karar verdim. Çok Korkuyorum
allahim esirgesin ya keske haberlerdede insanlari bu kadar korkutmasalarben de boyle bir konu acacaktim. asiri fobim var. küçükken yalniz yakalandik bolu depremine falan. 99 olanda ailem vardi ama artcilar bizi korkutmuştu. artcilarda yalnizdik annem çalıştığı icin. o yuzden olsa gerek cok korkarız. benim de fobim. ki olacak deprem baya etkileri olan bir deprem. sonra gecen bir konu okudum birinin annesi felc gecirmis. sagligi kaybetmekten de korktum. yani aslinda yasamak insan olmak falan basli basima korkunc sanki. her an her sey olabilir. tabi deprem daha farkli birsey. tek mesele.olmek degil. sureci sonrasi hayatta kalmasi daha zor bir mesele. Allaha sığınmaktan baska care yok. basimiza geleceklerden kacamiyoruz.
hatta gercek bir kadin vardi haber olmustu. 99 depreminde bolu depreminde falan gocuk altinda kalmis kurtulmus. konyaya tasinmis deprem acisindan en guvenli yer diye. cok katli yikilan bir bina olmustu konyada. orda göçük altinda kalmisti yine. haberlerde okumuştum.
Bugun atv de cikti valla sosyal medyada da uyari olarak paylasilmis ben iyice korktum birde esim gececi oluyor evde yanliz kaliyorum..hangi haberde cikti. haberlere izin veriyorlar mi boyle ya. genelde kitleleri korkutmamak icin yatırmıyorlardı.
Evet istanbul ve cevresi deniyor buyuk ihtimal sakaryada hissedicek yaniArkadaslar allahim korusun insaallah hepinizi.. haber izleyemedm su sira. Tek istanbul ve cevresimi risk altinda ? Deprem ne zamznz bekleniyor ?
Ve cantaya neler konmali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?