• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deprem ödeneği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumlarınız için teşekkür ederim, yazdıklarım doğru, günahımı defalarca kez aldığı için hakkımı o hanımefendiye helal etmiyorum , öteki dünyaya biraz da o çalışsın bakalım.

Ne hakkınız var da helal etmiyorsunuz? Şu işinize gelmeyen, rahatsız olduğunuz her şeyden yapılan hakkımı helal etmiyorum üslubundan gerçekten hiç hoşlanmıyorum. Çok hak kavramına takılan bir insansınız ya o yüzden mi kiracının hakkı olan paraya göz diktiniz?

Depremi yaşayanlara veriyor günlerce dışarda kaldılar yeme içme ihtiyaçları için verildi 10bin para. Hak eğer kiracının olmasaydı size yatardı emin olun devlet bu kadar salak değil.. kiracı diye bide hayıflanmışsınız niye ben yaptırıyorum o yaptırmıyor. Sanki kendi yıktı duvarları. Tabii ki siz yaptıracaksınız. Eğer yaptırmazsanız sizin tercihiniz kiracı da çatlak yıkık oturursa o da onun tercihi. Şöyle bi yere şikayet filan etseniz de bizi boş yere uğraştırıyor diye kiracılarınız sizden şikayetçi olsa

Bana da 10.000 hesabiniza tanımlanmıştır bankadan alabilirsiniz diye mesaj geldi. Ikametimin olduğu ev orta hasarlı çıkmış, tabi artık orada oturmadigim icin almadım ama bildiğim kadarıyla ev sahibine değil de ikameti olanlara yapılıyor yardım. Ev sahiplerine de farklı bir yardım yapılıyor olabilir ama bence o para kiracının. Zaten ev yaptırsın diye değil de taşınırsa diye para veriliyor kiracılara.

Arkadaşlar selam. Biz deprem bölgesinde yaşıyoruz. Başka bir deprem bölgesinde de bir evimiz var ve kiracılı. Kiracılı Evimiz az hasarlı evin içinde alçı duvar boya zedelenmeleri var, evi yaptırmak için deprem ödeneği 10bini bekliyorduk. Hala yatmadı bize 😅 öğrendik ki kiracımıza yatmış. Kiracımız da bize hiç söylemedi. Evden de taşınmadı hani taşınsa o parayı ona kullansa tamam. Evi de yaptırmadı, (tabiki yaptırmak onun işi değil ama o parayı alıp hiç haber vermemesi bana iyi niyetli gelmedi) yaptırmamız için bizi de darladı. Şimdi ne yapmamız lazım? O para onun hakkı mı bizim mi? Onunsa cok saçma çünkü evimi yaptıramıyorum o da yaptırmıyor benden fazladan para çıkmış oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak fırsatçı ev sahibi değiliz, yeni kiracı olmasına rağmen kirası falan da aşırı uygun emsallerinin çok çok altında. Şimdiden Teşekkür ederim.
Kiracınızın evde ikametgahı olduğu için ödemeyi ona yaparlar. Yani bu durumda hak onun. Ama hasarlı olduğu için tadilatı kiracınızın yapması gerekiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X