Deprem Yardımını Kim alır?

Neva k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
809
1.566
43
Kızlar bilenleriniz varsa yardım ederse cok sevinirim.
Ben deprem bölgesinde ikamet ediyorum evin kira sözleşmesi,elektrik su vs benim üzerime. Binam incelenmiş orta hasar raporu verilmiş zaten evimde de alçıpanlar dahil olmak uzere çogu esyam kırık dökük yerlerde hala evime giremedim o halde bıraktım baska sehire geldim, canımı kurtardığıma sükrediyorum. Hane başı yapılan yardım kime yatırılır? Ben kasım ayında boşandım onun ikametgahı hala benim adresim görünüyor benim tc me bir yardım yatırılmamış,ona yatırılmış olmasın ki yatırılsa bunu söylemeyecek bir insan

Geçmiş olsun öncelikle, bir bilgim yok konu üste çıksın diye yazıyorum.

Ben her aileye verilecek diye biliyorum ama bi bakın isterseniz

Eklentiler

• Screenshot_20230218_220708_Twitter.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 110
Kira sözleşmesi sizin adınıza olduğundan size yatar muhakkak.
E devletten sürekli kontrol edip bulunduğunuz belediyeye de online başvurular yapın.
Ev sahibinin daskı var mıymış onu da bir öğrenin poliçe kapsamı nedir diye.
Çok geçmiş olsun…

Ziraat bankasında hesabınız var mı? Yoksa Tc Kimlik nosu ile kontrol ettiniz mi? E-devletten sonuçlanıp sonuçlanmadığını kontrol edin önce. Geçmiş olsun.

Ziraat bankasında hesabınız var mı? Yoksa Tc Kimlik nosu ile kontrol ettiniz mi? E-devletten sonuçlanıp sonuçlanmadığını kontrol edin önce. Geçmiş olsun.
Hesabim yok e devletten baktim tc kimlige kayitli odeme gozukmuyor diyor,evimin hasari gorünüyor ama sisteme dusmus

Tesekkur ediyorum,sagolun

Az hasarlı raporu verildi bize, ziraat hesabımıza yatmış 10 bin ₺. Diğer türlü yardımları bilmiyorum.

Benim ikametgahımda başka il de gözüküyor ama yaşadığım il de deprem oldu binam az hasarlı fatura kira sözleşmesi benim üstüme başvurdum bakalım yatar mı nasıl olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…