Verilecek ama evde iki kisi gozukuyor,bosandigim esime yatarsa sorunBen her aileye verilecek diye biliyorum ama bi bakın isterseniz
Hesabim yok e devletten baktim tc kimlige kayitli odeme gozukmuyor diyor,evimin hasari gorünüyor ama sisteme dusmusZiraat bankasında hesabınız var mı? Yoksa Tc Kimlik nosu ile kontrol ettiniz mi? E-devletten sonuçlanıp sonuçlanmadığını kontrol edin önce. Geçmiş olsun.
Tesekkur ediyorum,sagolunKira sözleşmesi sizin adınıza olduğundan size yatar muhakkak.
E devletten sürekli kontrol edip bulunduğunuz belediyeye de online başvurular yapın.
Ev sahibinin daskı var mıymış onu da bir öğrenin poliçe kapsamı nedir diye.
Çok geçmiş olsun…
Az hasarlı raporu verildi bize, ziraat hesabımıza yatmış 10 bin ₺. Diğer türlü yardımları bilmiyorum.Kızlar bilenleriniz varsa yardım ederse cok sevinirim.
Ben deprem bölgesinde ikamet ediyorum evin kira sözleşmesi,elektrik su vs benim üzerime. Binam incelenmiş orta hasar raporu verilmiş zaten evimde de alçıpanlar dahil olmak uzere çogu esyam kırık dökük yerlerde hala evime giremedim o halde bıraktım baska sehire geldim, canımı kurtardığıma sükrediyorum. Hane başı yapılan yardım kime yatırılır? Ben kasım ayında boşandım onun ikametgahı hala benim adresim görünüyor benim tc me bir yardım yatırılmamış,ona yatırılmış olmasın ki yatırılsa bunu söylemeyecek bir insan
Gözükmüyor diye biliyorum, bankaya gidebilirsiniz.Hesabim yok e devletten baktim tc kimlige kayitli odeme gozukmuyor diyor,evimin hasari gorünüyor ama sisteme dusmus
Öyle mi direk hesaba mı yatırıyorlar benim ziraat hesabım yok diye tc üzerinden bilgi olarak gozukur diye dusundumGözükmüyor diye biliyorum, bankaya gidebilirsiniz.
Bir de kimin hesabına yattı acaba ev sizin miydi kira mıydıAz hasarlı raporu verildi bize, ziraat hesabımıza yatmış 10 bin ₺. Diğer türlü yardımları bilmiyorum.
Ziraate yatan para da gözükmedi bizde e devletteÖyle mi direk hesaba mı yatırıyorlar benim ziraat hesabım yok diye tc üzerinden bilgi olarak gozukur diye dusundum
Kiracıyız, eşimin hesabına yattı benim ziraat hesabım yoktu.Bir de kimin hesabına yattı acaba ev sizin miydi kira mıydı
Bosandigim esime yatarsa buyuk sıkıntı,gidip aldirmamis da ikametini ya her turlu problem bana adamKiracıyız, eşimin hesabına yattı benim ziraat hesabım yoktu.
ah canim ya hic belli olmaz onun ustune yatar haneden 1 kisiye yatar bence. sen belediyeyi ara hafta ici yada yardim kurulusuna afada ulas sor bi.Verilecek ama evde iki kisi gozukuyor,bosandigim esime yatarsa sorun
Evet aricam hepsiniah canim ya hic belli olmaz onun ustune yatar haneden 1 kisiye yatar bence. sen belediyeyi ara hafta ici yada yardim kurulusuna afada ulas sor bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?