Ne yazik halimize hala bunlari konusuyoruz 2020 de.yapilmali ama yapan nerde illa birilerinin olmesimi gerekiyorduO çocuğu görünce çok ağladım kimin kanı uzerindeki bilmiyorum ama o yaşta neler yaşadı küçücük çocuk
Rabbim yasatmasin kimseye
Evler kesinlikle sıkı denetim den geçmeli ...
Yabancı ülkelerde yapılan programları izliyorum evde elektrik tesisatı dagistirilirken bile bir uzman gelip onay veriyor yada vermiyor eve denetim için o konuda uzman geliyor...
insaatt yapım aşamasında her katta uzman gelip kontrol etmeli onay çıkmıyorsa onaylaninca ya kadar izin verilmemeli demirine betonunq kumuna standart konulmalı !
Eşyaları sabitlemek yeterli onlar için ya bizAz önce Japonya da deprem izledim evlerin içindeki eşyalar yerle bir.olduda bina sapasagpam ayakta kaldı,o kadar şiddetli sarsintida. Biz Allah'a emanet.
Artci depremler devam ediyor bizim yasadigimiz ilde de cok buyuk bir deprem bekleniyor uzun yillardir hic olmamis bir yer naci gorur dedi bakalim ne yapacaklar ne denetimler yapilacak eminim hic bise yapilmayacak.bu arada benim yasadigim bina cok eski ama almanlar yapmis saglamligi dillere destan taa yillar once kalip beton kullanmislar.keskr her bina boyle olsaydiDaha şimdi ufak bir sarsitni oldu yine
Hangi ilde yasiyorsunuzArtci depremler devam ediyor bizim yasadigimiz ilde de cok buyuk bir deprem bekleniyor uzun yillardir hic olmamis bir yer naci gorur dedi bakalim ne yapacaklar ne denetimler yapilacak eminim hic bise yapilmayacak.bu arada benim yasadigim bina cok eski ama almanlar yapmis saglamligi dillere destan taa yillar once kalip beton kullanmislar.keskr her bina boyle olsaydi
KahramanmarasHangi ilde yasiyorsunuz
Insallah hicbirimiz korktugumuzu yasamayiz. Ancak soylediginiz cok dogru, binalarimiz saglam olsaydi suan su durumda olmazdik.Kahramanmaras
Uzmanlara göre Manisa civarı 7 şiddetinde bekleniyor yakın zamandaKahramanmaras
Uzgunum ama kahraman marasa deprem uyarısı var elagzıda boyle bı deprem olacagını bılen adam adam sureklı anlatsada kımse takmıyor yetkılıler hıc bırıyle ılgılenmıyor sız dıkkat edın lutfen evınız depreme uygun bı evmı bı baktırın tedbırınızı alınKahramanmaras
Aynen öyle,Allah kayıpları olanlara sabır versin. Çok ağladım haberleri izledikçe,çok uzak bir ildeyim ama sanki ben yasadim.Eşyaları sabitlemek yeterli onlar için ya biz
Bizimki depreme dayanikli ben ilcede yasiyorum lojmandayim almanlar yapmis yillar once vidali beton kullanmislar tabi Rabbim emrederse yerle yeksan olur ama benim bina saglam.bu arada marasta olirsa sakarya magrali pinarbasi binevlerde eski yapi cok oralar yerle bir olur muhtamelen cok eski evler ara mahalleler cok fazlaUzgunum ama kahraman marasa deprem uyarısı var elagzıda boyle bı deprem olacagını bılen adam adam sureklı anlatsada kımse takmıyor yetkılıler hıc bırıyle ılgılenmıyor sız dıkkat edın lutfen evınız depreme uygun bı evmı bı baktırın tedbırınızı alın
Aynen aklima geldikce gozlerimden akiyordün gece uykusuzluktan gözlerim kapanmasına rağmen uyuyamadım gözlerimi kapatıyorum 2 buçuk yaşındaki yusra gözümün önüne geliyor annesi,başka enkaz altında kalan insanların yardim çığlığı uyuyamadım
istanbuldayım burada da 7'lik deprem beklendiğini söylüyorlar sürekli eylüldeki depremde yerden bir uğultu gelmişti sonra yer ayağımızın altında kabardı..
o bile çok korkmamiza neden oldu rabbim elazığ'in yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?