- 9 Şubat 2021
- 557
- 621
- 53
- Konu Sahibi beyazkardelenn
-
Bir tane kağıt verip yolladılar çareyi buraya yazmakta buldum beni en iyi siz anlarsınız iç çamasırı bile lüks şuan bizim için teşekkür ederim yarın birdaha gideyimBen de depremzedeyim sizi anlıyorum ben belediyeye ve kaymakamlığa başvurdum sizde başvurun, belediyede beden ve ayakkabı nonuzu dolduruyorsunuz bir kargo geliyor bir kaç gün sonra içinde don atlet sütyen ayakkabı üst ve alt kıyafetler mont hijyen malzemeleri geliyor, sizde başvurun hemen yarın
Bir tane kağıt verip yolladılar çareyi buraya yazmakta buldum beni en iyi siz anlarsınız iç çamasırı bile lüks şuan bizim için teşekkür ederim yarın birdaha gideyim
Yarın direk belediyeye ordan da kaymakamlığına gideyim inanın şuan o kadar belirsiz ve çaresizim ki psikolojik boyutu zaten anlatılamazMesaj gelmiştir orda verilen noyu arayın ben aradım getirdiler o gün
Siz şuan hangi şehire gittiniz?Kızlar ben maraşta yaşıyordum depremden çok etkilendim psikolojim alt üst durumda bir akrabamızın yanına geldik
Üstümüzdeki pijamalarla il dışına çıktık evimizi yuvamızı memleketimizi geride bırakıp geldik bu zor süreçte yardımlarınızı bekliyorum
maddi manevi mahvolduk bana kıyafet yardımı yapabilecek özelden yazabilir mi lütfen
YalovaSiz şuan hangi şehire gittiniz?
Ben mağazayı fln çok araştırmadım haberim yok var mı yok muHangi sehirdesiniz?
Her belediyenin ve kaymakamlığın yardım birimleri var , gidin belediyeye ve kaymakamlığa yardım etmek zorundalar , halktan bu kadarvyardim toplandı
Bizim belediye mağaza bile açtı depremzedeler ihtiyacı olan herseyi gidip aliyor magazadan
Tam yerlerini öğrenip bana atar msnızBursa'da da şuan merkezi yerlerde mağazalar kuruldu
Siz Yalovadasınız Bursada Atatürk Kongre Kültür Merkezinde MerinostaTam yerlerini öğrenip bana atar msnız
Aramız 1 saat özel araçla daha az onun için sordumSiz Yalovadasınız Bursada Atatürk Kongre Kültür Merkezinde Merinosta
Orası da yakınmışKocaelinde mağazalar açıldı. Gidip bedenine göre seçip alıyor depremzedeler.
Merhaba. Bna özelden bilgilerinizi yazın. yardımcı olacak bu işle ilgilenen arkadaşlarım var. Bilgilerinizi istediler,Kızlar ben maraşta yaşıyordum depremden çok etkilendim psikolojim alt üst durumda bir akrabamızın yanına geldik
Üstümüzdeki pijamalarla il dışına çıktık evimizi yuvamızı memleketimizi geride bırakıp geldik bu zor süreçte yardımlarınızı bekliyorum
maddi manevi mahvolduk bana kıyafet yardımı yapabilecek özelden yazabilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?