- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
- 158
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Bankada param yok ama esnek hesap limitimi yukselttim bu süreçte lazım olursa çeker kullaniriz diye birde bir arkadaşım çocuklara biraz gönderdi lazım birşey varsa al diyeİban vermekten sıkıntı olmaz sanırım. Bankada paraniz varmiydi
Çok teşekkür ederim. Evet IBAN ve banka bilgileri işte hesap kimin adına hangi banka vs TC dedi mi hatırlamıyorum bu aralar algıda sıkıntı yaşıyor ve hemen unutuyorumSadece iban mı istediler ? Öyleyse sorun olmaz diye düşünüyorum, çok geçmiş olsun
Dediğim gibi esnek hesabımı yukselttim para lazım olursa kullanalım diye birde bı arakadasim cocuklara lazım olursa kullan diye küçük bir miktar gönderdi sadece esnek hesaptan korkuyorum onun faizi filan da oluyor yaSadece ibandan bir sorun olmaz bence içiniz rahat olsun para varmı hesapta
Yok korkmayın herkes birbine IBAN atıyor hatta bazı ünlüler yardım amacıyla falan herkese açık şekilde iban koyuyorDediğim gibi esnek hesabımı yukselttim para lazım olursa kullanalım diye birde bı arakadasim cocuklara lazım olursa kullan diye küçük bir miktar gönderdi sadece esnek hesaptan korkuyorum onun faizi filan da oluyor ya
Yöneticilere yalvarıyorum lütfen engel yemek istemiyorum. Konumu kapatmayin lütfen
Kısaca konudan bahsetmek gerekirse ben depremzedeyim suan başka ile geldim. Bugün bir numara aradı benden IBAN isim soyisim ve banka ismi istedi. İşte .......vakfından arıyoruz sizinle telefonda görüşmüştük size nakdi yardım çıktı IBAN verin dediler.bende size muracat etmedim ben dedim sadece afada ve kaymakliga verdik bilgimizi dedim. O da bizim bütün bilgilerimizi saydı . 4 kisilik ailesiniz şu ilde şurada kalıyorsunuz işte şu okul mezunu şu iş yerinde calismissiniz çocuklar şu yaşta siz şu yastasiniz diye. Ama o süreçte biz o kadar çok kisyle ve kurumla gorsutuk ki ben hatırlamıyorum. Belki de konusmusuzudr. Bu arada söylediği şeyleri çok yer sordu bize ne iş ypardiniz kac kisisniz nerde kalıyorsunuz şuan vs gibi.
Arkadaşım yanımdaydı o da gönder dedi .bende attım bilgileri ama sonra içime şüphe düştü . Acaba bı sıkıntı olur mu IBAN vermekten. Bu kadar olayın içinde birde başka şeylerle uğraşmak istemiyorum.
Bilgisi olan yazabilir mi
Belki yasaktır diye vakıf ismi yazmadım. Ama yasak değilse yazabilirim adını.
Araştırmayi Google den yaptim. İşte deprem bölgesine sukadar tir gönderdik sukadar malzeme vs yazılmış ama nakdi yardım yazmıyor.buarada yardım yapılacak 80 aileden biri de sizsiniz dedi. Bende ben size müracaat etmedim dedim. Telefonda görüştük işte bilgileriniz şu şu deyince hepsi doğruydu. Bizden bahsediyordu.Yani bizi araştırın isterseniz daha sonra iban verirsiniz diyebilirlerdi, niye bu kadar ispat çabasına girdiklerine takıldım biraz.
Sadece iban mı yoksa tc gibi başka bilgiler de talep ettiler mi ?
Bu arada dolandırılmak da benim en büyük fobimdir. Taahhüt bitecek diye aradıklarında bile onay vermem. Kurumsal hattan arayıp teyit ederim o derece şüpheci biriyim bende.
Umarım bir sorun yoktur çok geçmiş olsun
A hakikaten doğru söylüyorsunuz. Birde bugün cumartesi olduğundan acaba bugünde mi çalısiyorlar dedim sonra düşündüm şuan ki durum olağanüstü bir durum herkes gecesini gündüzüne katmış durumdaAynı vakfı arayıp sorun bu şekilde mi ulaşılıyormuş yardımlar diye.
Elden alsam mı sorun olurdu. Hatta ben madem bana nakit vereceksiniz yeriniz nerdeyse ben geleyim alayım filan demeyi dusunmutum. Normalde olsa birşeyleri akıl edebilirdim ama şuan adımı sorsalar 3 saniye düşünüp cevap veriyorumİban bilgilerinizi paylaşmanızdan hiçbir şey olmaz merak etmeyin. Elden almadığınız para olduğu için sorun yok
Aynı vakfı arayıp sorun bu şekilde mi ulaşılıyormuş yardımlar diye.
Başvurmadığınız halde nasıl 80 aileden biri oluyormuşsunuz ? Neye göre seçmişler ki ? Bu arada belki biz gereksiz şüphe etmişizdir tamamen yardım amaçlıdır, inşallah da öyledir, ama bendeAraştırmayi Google den yaptim. İşte deprem bölgesine sukadar tir gönderdik sukadar malzeme vs yazılmış ama nakdi yardım yazmıyor.buarada yardım yapılacak 80 aileden biri de sizsiniz dedi. Bende ben size müracaat etmedim dedim. Telefonda görüştük işte bilgileriniz şu şu deyince hepsi doğruydu. Bizden bahsediyordu.
Elden alsam mı sorun olurdu. Hatta ben madem bana nakit vereceksiniz yeriniz nerdeyse ben geleyim alayım filan demeyi dusunmutum. Normalde olsa birşeyleri akıl edebilirdim ama şuan adımı sorsalar 3 saniye düşünüp cevap veriyorum
Dediğim gibi bahsedilen vakfa gidip muracatta bulunmadım yardim için sadece sosyal dayanışma vakfına başvurdum. O da kaymakligimin içinde zaten.Başvurmadığınız halde nasıl 80 aileden biri oluyormuşsunuz ? Neye göre seçmişler ki ? Bu arada belki biz gereksiz şüphe etmişizdir tamamen yardım amaçlıdır, inşallah da öyledir, ama bendeFreddy gibi düşünüyorum. Bence de vakfı arayıp teyit etmeniz daha sağlıklı gibi. En azından kafanızdaki soru işaretleri gider.
Eğer olumlu dönüş olursa buradan yazarım vakfın ismini bizimle aynı durumda olan varsa başvurur onlardaBaşvurmadığınız halde nasıl 80 aileden biri oluyormuşsunuz ? Neye göre seçmişler ki ? Bu arada belki biz gereksiz şüphe etmişizdir tamamen yardım amaçlıdır, inşallah da öyledir, ama bendeFreddy gibi düşünüyorum. Bence de vakfı arayıp teyit etmeniz daha sağlıklı gibi. En azından kafanızdaki soru işaretleri gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?