Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Depremzedelere yapılan yardımlar hakkında ama çok onemli
Yöneticilere yalvarıyorum lütfen engel yemek istemiyorum. Konumu kapatmayin lütfen
Kısaca konudan bahsetmek gerekirse ben depremzedeyim suan başka ile geldim. Bugün bir numara aradı benden IBAN isim soyisim ve banka ismi istedi. İşte .......vakfından arıyoruz sizinle telefonda görüşmüştük size nakdi yardım çıktı IBAN verin dediler.bende size muracat etmedim ben dedim sadece afada ve kaymakliga verdik bilgimizi dedim. O da bizim bütün bilgilerimizi saydı . 4 kisilik ailesiniz şu ilde şurada kalıyorsunuz işte şu okul mezunu şu iş yerinde calismissiniz çocuklar şu yaşta siz şu yastasiniz diye. Ama o süreçte biz o kadar çok kisyle ve kurumla gorsutuk ki ben hatırlamıyorum. Belki de konusmusuzudr. Bu arada söylediği şeyleri çok yer sordu bize ne iş ypardiniz kac kisisniz nerde kalıyorsunuz şuan vs gibi.
Arkadaşım yanımdaydı o da gönder dedi .bende attım bilgileri ama sonra içime şüphe düştü . Acaba bı sıkıntı olur mu IBAN vermekten. Bu kadar olayın içinde birde başka şeylerle uğraşmak istemiyorum.
Bilgisi olan yazabilir mi
Belki yasaktır diye vakıf ismi yazmadım. Ama yasak değilse yazabilirim adını.
Çok geçmiş olsun öncelikle. Sadece IBAN ise sorun olmaz. Hesap numarasına, Ibana para atılıyor sadece. Bende merak edip sormuştum bankalara. Ama tc gibi ayrıntılı bilgiler olursa sıkıntı tabi.
Çok geçmiş olsun öncelikle. Sadece IBAN ise sorun olmaz. Hesap numarasına, Ibana para atılıyor sadece. Bende merak edip sormuştum bankalara. Ama tc gibi ayrıntılı bilgiler olursa sıkıntı tabi.