Merhabalar,
Öncelikle nasıl kendimi ifade etmem gerek bilmiyorum ama derdim başlıkta yazdığı gibi her an olmasa bile,günün yarısında depresif ruh halinde olmak.Bunun ergenlikten kaynaklandığının farkındayım yaşıtlarım da zaman zaman böyle oluyorlar,ama arkadaşlarımda vs yani bu kadar sık görmüyorum kimsede sanki psikolojim bozulmuş gibi hissediyorum
Buna ek olarak agresiflik de had safhada,sinirlendiğim an yapmamam gereken şeyleri yaptığımın farkındayım ama elimde olmadan devam ediyorum yapmaya durduramıyorum kendimi.
Örnek vermem gerekirse mesela bugün annem anneanneme birkaç parça bir şey taşıyacaktı,gelirsin beraber götürürüz dedi,bende taşı nolucak az bişey zaten iki adım falan dediğim an başladı yok sen annene acımıyorsun hiç bana da yazık ben napayım bilmem ne,yaptığım yanlış farkındayım yapıyorum ama sonra o yanımdan ayrılınca oturup ağlıyorum niye böyle yaptım diyerek.
Mesela özellikle geceleri,kendimi çok yalnız,çaresiz,mutsuz hissediyorum ailemdeki sorunları düşünüyorum niye böyle diyerek ağlamaya başlıyorum.
Son olarak da dediğim gibi çok ama çok agresifim özellikle aileme karşı ama gerçekten elimde değil hemen sinirleniyorum.
Lütfen siz bunları nasıl aştınız ergenlik zamanlarınızda bi fikir verirseniz gerçekten çok mutlu olurum,kendime engel olmak istiyorum.