- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Beni çocuk da çok zorluyoaynı bende bu gün öyleyim ama adet günüm etkiliyor olabilir,eşimle takışıkp durduk çok sinirlerim bozuk Ahmet Kayanın sahipsiz mezar olsaydım şarkısını içimden mırıldandım gizlice tuvalette ağladım,şimdide burda geziniyorum,nefes terapisi falan araştırdım senden bi farkım yok depresifim fenalardayım
Tek cevabı var, kıyamıyorum kızımaMemeyi bıraktır 2 yaşına girmiş. Sanada yazık nedir bu emzirme merakı. Vücudun dan vitamin eksiliyor. Kızın gıdalar dan alsın ihtiyaçlarını. Yoksa bu yorgunluk siniriyle daha çok kocanı uzaklaştırırsın kendinden
Tek cevabı var, kıyamıyorum kızımakocam da anlayışlı olsa keşke biraz gönlümü okşasa.
Emzirmek gerçekten çok zorKes artik kizini memeden bence. Benimde 19 aylik bi kizim var simdiki bebegime hamile kalana kadar emdi ama memeyi cok sevmesinr ragmen 4 ayliktan itibaren gece emmelerini kestim. Depresyon degil aslinda yasadiginiz sadece yorgunluk. Ayni hikaye bendede var kizim asirir yaramaz, ben calisiyorum, ev isi, hamilelik vs. Avmye gitsek cogu zaman kendi kosmak istedigi icin kriz gecirene kadar agliyor boyle boyle seyler iste. Ama ben moralimi bozmaktansa artik kabullendim agliyorsa birakiyorum agliyor susuyor hatta o aglarken ona guluyorum kendi aglamasi onada garip geliyor. Emzirmek zor is bence bunu biraktirmakla baslarsan cok rahat edersin en azindan deliksiz uyursun buda seni daha zihinde tutar. O alacagi besini almis anne sutunden artik bu kadar cok emmesini gerektirecek bi durum yok
Yok yola çıkmadan başladı zaten mide bulantısı psikolojik, yol boyunca da devam etti ki o da gördü arabayı durdur dedim defalarca hatta kendimi sıka sıka geldim, kusamayınca daha da fazla baş ağrısı oldu. Kendisi istemeyince beni götürmüyo benim akrabalarımaişleri paylaşın öncelikle
emzirme işkenceye dönüştü ise bırak
ben 30 ay emzirdim ama gece falan kalkıp emmezdi böyle
şimdi eşine midem bulanıyor başım ağrıyor dedin sonra mı dedeye gittiniz yoksa sen bunları önceden söylemedin mi
sıcaktan olmuştur muhtemelen yolda ama o bunu bahane gibi algılamış olabilir o nedenle kalkmamıştır
çocuk 1,5 yaşında daha yolun başı o nedenle onu yönetmeyi, dışarıda idare etmeyi de öğrenin gerekirse iyi polis kötü polis olun
ayrıca kız çocuğu babacı olmalı, sen onu yavaştan eşine paslamalısın ki başka şeylere enerji kalsın
eşin yorum okuyacağına çocuk ile oynasın örneğin
10 dakika değil ama tüm akşam sen de yemek vs yapıyorum diye başlarda gerekçe bul sonra alışınca zaten kız onu bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?