Vallahi ben de sevgilin gibiyim, hiç pembiş gözlük takamayacağım şimdi.Darlama çocuğu fazlaİyi günler kızlar.Sizden bi akıl almak için yazıyorum.Sevgilim son zamanlardır hayata karşı sürekli negatif bakıyor ülkenin gidişatından dolayı.Destek olmaya çalışıyorum ama bi yerden sonra benim de modum çok düşüyorBu durumdan gerçekten sıkılmaya başladım hani ne desem veya ne yapsam düzelir/kendine gelir bilemedim.Size muhtacım anlayacağınız.
Evet kendisine de diyorum bende farkındayım ama ne yapalım negatifliğe odaklandıkça kendi mutluluğumuzdan çalıyoruz diyeŞuan herkes o halde zaten
Asıl o beni darlıyor gibiVallahi ben de sevgilin gibiyim, hiç pembiş gözlük takamayacağım şimdi.Darlama çocuğu fazla.
Bu konularda modumu maalesef düşüyor.Ona değer verdiğimden bu çabam yoksa bende çok rahat negatiflikle yaklaşırdım.Mod dusuren adamlarin sonu belli konu sahibi canim, bunlar onunde sonunda terk ediliyor, duzeltmek icin ugrasma bence o 1 negatifse sen 2 negatif ol anlasin ne demekmis.
Yipranirsin tecrubeyle sabittir.Bu konularda modumu maalesef düşüyor.Ona değer verdiğimden bu çabam yoksa bende çok rahat negatiflikle yaklaşırdım.
Şu sıralar hepimiz Ali Cabbarız.
Bana fenalık geliyor bunları düşünmekten artık ânı yaşıyorum ne geçmişi ne geleceği takıyorum kafaya.İşte siz erkek arkadaşınıza bunu yansıtmamayla en iyisini yapıyorsunuz diğer türlüsü biraz can sıkıcı oluyorBen de aaayynıı sevgilin gibiyim hatta çoğu kişi aynı durumu yaşıyordur muhtemelengelecek kaygısı, istanbul büyük deprem korkusu, yabancı uyruklular, hayat şartları, ekonomi vb.yazarken daraldım... Ha sonuca gelecek olursam erkek arkadaşımın modunu düşürecek şekilde yansıtıyor muyum? Hayır.
Daha bi ayrılık yaşanmadı çok şükürBirebir aynı erkek arkadaşım vardı senle ilgili değil aile ülkenin gidişatı isteklerime ulaşmanın daha zorlaşması beni hallendiriyo demiyor muydu deli oluyodum.
Arada kendimde negatif biri olsam da hemen düzeliyorum pozitif yönde ondan bu tür insanlar beni aşırı yıpratıyo yanımdakinden çok etkilenen biriyim duygusal yönüm de var çünkü her seferinde ayrılıyordum çünkü sana da ilgi az göstermeye başlıyor. Kısır döngü ve toksik iliskiye dönüştü haliyle.
İnşallah aynı gidişata gitmezsiniz siz de. Çok yorucu çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?