Depresif sevgili

Depresif insanlar mod düşürür. Modunuzu düşüren insanlara hayatınızda yer vermeyin

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok ki, vatanını dert edinebilen herkes bu durumda...

Klasik erkek davranışları. Önce dünyayı, çevreyi eleştirmeye başlarlar eleştirecek başka bir şey kalmayınca sizi yönelir sizi eleştiri ardında ben yapamıyorum diyip ter ederler. Şaşmaz bu.
Moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Çoğu kişi depresif zaten artık. Yaşlarınız kaç evlilik için bahane mi acaba ki hani ülke böyleyken evlilik düşünemem gibisinden
Evlilik konusu bizim için daha çok erken.Üniversitemi bitirmeden böyle bir işe kalkışamam ama bu konular açıldığında da düğün yapma konusu ona çok uzak geliyor.Tamamen ekonomiyi düşündüğünden.Ona kalsa bi nikah yapalım ondan sonra hayat kaldığı yerden devam etsin.

Yıllar önce bir sevgilim vardı .
Hayatından memnun değildi hep yanında olmaya çalışıyordum ilgi bekliyorum diye bak dünyada neler oluyor sen neyin peşindesin diye bana carliyordu.
Pandemi vardu o dönem.
Oysa ben konuşmak istiyordum sadece .
Sonra telinde başka kızla konuşmasını yakaladım bitirdim .
Hepsi bahane gibi geliyor artık bana
Döndü yalvardı istemedim sonra biten bitmiş geri dönmedim aynı seyleri yasamak istemedim.
Erkekler depresyonun arkasına sığınıyor ilişkiden sıkılınca
Yada birden işleri yogunlasiyor tele bile bakamiyor falan .
Klasik erkek zirvaliklari

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok ki, vatanını dert edinebilen herkes bu durumda...
Haklısınız tabiki benimde aklıma takılıyor ülke bu şekilde daha nereye gidebilir diye ama bir yerden sonra da hayata kaldığımız yerden devam etmek zorundayız.Sevgilim baya kafasına takmış durumda.Sağlığından olur diye korkuyorum

Bana karşı öyle bi davranışını daha görmedim umarımda görmem çünkü o seviyelere gelirse ilişkiyi yürütmenin bi anlamı olmayacak.Sevgilimi sevdiğim için istiyorumki morali yüksek olsun ama ister istemez beni de etkileyebiliyor :/ Haklısınız benim moralimi bozmaya da izin vermemeliyim

Açıkçası sevgilimin böyle bi şey yapacağını hiç düşünmüyorum hani en son düşüneceğim şey bu olurdu herhalde ama erkek milleti ne yapacağını da kestiremiyorsun.Sürekli bu konular konuşulmuyor zaten ama konusu açılınca da işin içinden çıkamıyoruz.En sonunda tamam konuyu kapatalıma geliyor iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…