• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyon .. Depresyon ..

Eski konunu okumustum, tabii ki kolay bisey degil. Degmeyecek birisi icin kendini bosuna yipratiyosun, emin ol acisi cikar bir sekilde. Umursama onu artik, guvenmedigin yada sana onunla ilgili haber getiren ortak arkadaslarinizi cikar hayatindan. Onunla ilgili seyleri duyma, gorme, sokakta gorsen bile gormemezlikten gel. Surekli dusunmekten kurtulmak icin firsat buldukca arkadaslarinla disari cik yada kurslara katil, kendini oyalayacak biseyler bul.

O kadar çok yıprandım ki tek işe yarayan tarafı fazla kilolarımdan kurtulsum sayesinde :37: Dediklerinizi uygulamaya çalışacağım :1:

Kalmaz yanına mutlu bile olamaz.konunu biraz hatırlıyorum.sizinle beraberken başka bir kızla daha çıkıyordu.ondan intikam almanın en iyi yolu onu unutmak.mesajda atma.ilgilenme kendini artık toparla.senin için belki böylesi daha hayırlıydır.

Evet ben öğrenmesem çevremden bana söylemeyecekti bile kızada anlattım durumu ama pek anlamamış beni galiba hala birlikteler ve evleneceklermiş. Hep dua ettim hayırlısıysa olsun diye olmadı duam kabul mi oldu bilmiyorum ama bu durum gerçekten çok üzdü bni.

Bir kisiyi gıcık etmek istiyorsan karsisinda neseli mutlu gorunmen lazim. Neseli olman onu takmiyormus gibi umrunda olmamasi gibi algilamasina sebep olacak. Icten ice kendini sorgular. Kendine bak bakimli ol neseli olman cilveli nazli guzel konusan biri olman seni ondan 1-0 onde yapacak. Ve seni ondan daha iyi samimi insanlar farkedecek. Degerini bilen ve hayatin boyunca sana destek olacak biriyle karsilasman dilegiyle:16:
Teşekkür ederim, birdaha böyle sever böyle güvenebilirmiyim bilmiyorum ama inş olur.

Bende öyle yapıyorum daha 1,5 ay oldu ama ben hala kabullenemiyorum yaptıklarını onu öyle bir zirveye çıkarmışım ki öyle bir kılıf giydirmişim ki ona şimdi her yaptığı, her duyduğum cümle bir çöküntü yaratıyor bende. İnş bnde sizin gibi atlatabilirim ve kısa sürede geçer, onu asla affetmiycem bana yaşattıklarından dolayı bunu kendisinede söyledim devran döner elbet

sakın beddua etme allah havale et. gez , dışarı at kendini eve kapatma.. arkadaşlarınla tatile çık hatta. ben 2 yılda ancak atlatabildim ama önce içinde affedeceksinn.. SAKIN HA SAKIN ŞU HATAYI YAPMA HAYATINA KİMSEYİ ALMA ONU UNUTMAK İÇİN..​

haaa bide unutmadan bu adam benim ikinci kazığımdı :52::52::52::52: .. ilk i daha beter oldu onu yazsam beni burda taşlarlar herhalde.. yani demek istediğim GEÇERRRRRRR.. takma kafana

sakın beddua etme allah havale et. gez , dışarı at kendini eve kapatma.. arkadaşlarınla tatile çık hatta. ben 2 yılda ancak atlatabildim ama önce içinde affedeceksinn.. SAKIN HA SAKIN ŞU HATAYI YAPMA HAYATINA KİMSEYİ ALMA ONU UNUTMAK İÇİN..​

Yok öyle şey yapmam, yaparsam ondan ne farkım kalır ki benim. 2 yıl çok uzun bir süre siz daha çok çekmişsiniz .s Allaha havale ettim ama onun için dilediğim tek şey yaşattığını yaşaması.

haaa bide unutmadan bu adam benim ikinci kazığımdı :52::52::52::52: .. ilk i daha beter oldu onu yazsam beni burda taşlarlar herhalde.. yani demek istediğim GEÇERRRRRRR.. takma kafana

Geçer geçeçek biliyorum ama birdaha birini çok sever çok güvenebilirmiyim bu meçhul işte. Teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyeler için :)

Geçer merak etme. Neler geçmiyor ki. Üstelik çok da gençsin. Karşına daha kimler çıkacak. Olmuyorsa bunda da vardır bir hayır diye düşün.
Senin yaşadıklarını ben de yaşadım. Tek fark, eşim oğlumla bizi terk etti. Çok da mutlu. Senin duyduğun acıları ben de yaşadım, oğlumla beraber. Zor biliyorum ama geçiyor inan. Sadece sabret ve zamana bırak. Ona nasıl görünsem diye düşünme, sadece kendini düşün artık. Çünkü sadece kendin önemlisin. Ben zor da olsa öğrendim. İnan sen güçlü olunca onu bile umursamıyorsun artık.

Onun ne düşüneceğini, onun gözünde nasıl olman gerektiğini düşünmediğin, umursamadığın gün istediğin görüntüye ulaşmış olacaksın zaten.

"Yanına kalmaz değil mi?" diye sormuşsun ya, kimsenin yaptığı yanına kalmaz aslında. Allah cezalandırmada aceleci değildir. Ne zaman kime ne olacağı hiç belli olmaz. Allah senin yolunu açık etsin inşallah.

Son düzenleme:
Geçer merak etme. Neler geçmiyor ki. Üstelik çok da gençsin. Karşına daha kimler çıkacak. Olmuyorsa bunda da vardır bir hayır diye düşün.
Senin yaşadıklarını ben de yaşadım. Tek fark, eşim oğlumla bizi terk etti. Çok da mutlu. Senin duyduğun acıları ben de yaşadım, oğlumla beraber. Zor biliyorum ama geçiyor inan. Sadece sabret ve zamana bırak. Ona nasıl görünsem diye düşünme, sadece kendini düşün artık. Çünkü sadece kendin önemlisin. Ben zor da olsa öğrendim. İnan sen güçlü olunca onu bile umursamıyorsun artık.

Sizin drumunuz daha zormuş ben erkenden kurtuldum yine çok şükür. Allah onları ıslah eylesin eminim ki karşılıksız kalmayacaktır

Onun ne düşüneceğini, onun gözünde nasıl olman gerektiğini düşünmediğin, umursamadığın gün istediğin görüntüye ulaşmış olacaksın zaten.

"Yanına kalmaz değil mi?" diye sormuşsun ya, kimsenin yaptığı yanına kalmaz aslında. Allah cezalandırmada aceleci değildir. Ne zaman kime ne olacağı hiç belli olmaz. Allah senin yolunu açık etsin inşallah.

Pişman olduğunu görmek içimi rahatlatacak gerçekten .. İnş kısa zamanda o görüntüye ulaşmış olurum.

canım söyle bir gercek var, "pişman oldugunu göreyim" dediğinde görmüyorsun, "Allah cezalandırmada aceleci değildir" yazan bi arkadas var cok dogru..

Arkadaslar cok sey yazmıs bana pek laf kalmamıs ama ben sana sunu söyliyim;

Biz bu tarz şeylerde sanki birer ögrenciyiz.. Sevgilimiz sıra arkadasımız, ögretmen ise ilahi adalet..

ögrencisin, dersine çalışmıssın, sıra arkadasın da sevgilin diyelim. sınav var; ödev kontrolu var vesaire.. sıra arkadasına ödev kontrolu sırasında ödevini veriyorsun, ögretmen sana bir sey demiyor; ancak sıva oldugu zaman sıra arkadasın senden kopya istiyor ve sen de veriyorsun. buna karsılık ögretmen sana kızıyor ve haksızlıga ugradıgını düşünüyorsun..

daha sonra sıra arkadasınla yollarını ayırıyorsun, o senden kopya cekmeye devam ediyor; başkalarıyla ödev paylasımı yapıyor ve hak etmediği gibi azar da yemiyor.

Bir gün artık isyan noktasına geliyorsun.."Allah'ım su hoca ona da kızsa da görsem.. pişman oldugunu bilsem" diyorsun.
Ve her istediğinde olmuyor, görmüyorsun.

Yanlıs anlaşılmak istemem, ama bu ilahi adalet biraz da enerji meselesi. hani derler ya, evrendeki enerjinin sana istediğini anında vermemesi, "sen izliyorken soyunamıyorum" deme biçimidir diye. bunu da öyle düşün. ya sen tenefüse cıkmadıgın, okula gelemediğin ya da fark etmediğin bir zamanda kızacak o ögretmen o sıra arkadasına, ya da er ya da gec göreceksin. Ha, göremedin mi, ya bizzat sıra arkadasın sana gelip duymak istediklerini söyleyecek ya da bir baska arkadasın, onun basına gelenleri, hakkında neler olduguna dair aldıgı duyumları sana gelip anlatacak.

gördüğün gibi ilk okul ögrencisi örnegi gibi yaşıyoruz bazen hayatımızı.. ama sen hep çözüme ve olumluya odaklan, hislerinden emin ol, güçlü ve dik dur ve asla beddua etme. :)

Her şey güzel olacak. Bu hayatta yaşadıgın kötü şeyler dısında, henüz yaşamadıgın iyi şeyler de var:))

Merak etme:16:

Son düzenleme:
canım söyle bir gercek var, "pişman oldugunu göreyim" dediğinde görmüyorsun, "Allah cezalandırmada aceleci değildir" yazan bi arkadas var cok dogru..

Arkadaslar cok sey yazmıs bana pek laf kalmamıs ama ben sana sunu söyliyim;

Biz bu tarz şeylerde sanki birer ögrenciyiz.. Sevgilimiz sıra arkadasımız, ögretmen ise ilahi adalet..

ögrencisin, dersine çalışmıssın, sıra arkadasın da sevgilin diyelim. sınav var; ödev kontrolu var vesaire.. sıra arkadasına ödev kontrolu sırasında ödevini veriyorsun, ögretmen sana bir sey demiyor; ancak sıva oldugu zaman sıra arkadasın senden kopya istiyor ve sen de veriyorsun. buna karsılık ögretmen sana kızıyor ve haksızlıga ugradıgını düşünüyorsun..

daha sonra sıra arkadasınla yollarını ayırıyorsun, o senden kopya cekmeye devam ediyor; başkalarıyla ödev paylasımı yapıyor ve hak etmediği gibi azar da yemiyor.

Bir gün artık isyan noktasına geliyorsun.."Allah'ım su hoca ona da kızsa da görsem.. pişman oldugunu bilsem" diyorsun.
Ve her istediğinde olmuyor, görmüyorsun.

Yanlıs anlaşılmak istemem, ama bu ilahi adalet biraz da enerji meselesi. hani derler ya, evrendeki enerjinin sana istediğini anında vermemesi, "sen izliyorken soyunamıyorum" deme biçimidir diye. bunu da öyle düşün. ya sen tenefüse cıkmadıgın, okula gelemediğin ya da fark etmediğin bir zamanda kızacak o ögretmen o sıra arkadasına, ya da er ya da gec göreceksin. Ha, göremedin mi, ya bizzat sıra arkadasın sana gelip duymak istediklerini söyleyecek ya da bir baska arkadasın, onun basına gelenleri, hakkında neler olduguna dair aldıgı duyumları sana gelip anlatacak.

gördüğün gibi ilk okul ögrencisi örnegi gibi yaşıyoruz bazen hayatımızı.. ama sen hep çözüme ve olumluya odaklan, hislerinden emin ol, güçlü ve dik dur ve asla beddua etme. :)

Her şey güzel olacak. Bu hayatta yaşadıgın kötü şeyler dısında, henüz yaşamadıgın iyi şeyler de var:))

Merak etme:16:

O kadar güzel anlattınız ki birden o kararlılık geldi sanki içime .. Galiba tenefüse çıkma vaktim geldi bedduada etmiyorum sadece Allaha havale ettim devranın dönmesini bekliyorum. Elbet bnde br gün mutlu olurum unuturum ama tek sorun zaman şuandada bnm için durmuş durumda. İnş o iyi şeyleri kısa zamanda gösterir hayat bana.. Bu çok iyi geldi teşekkür ederim :1:

O kadar güzel anlattınız ki birden o kararlılık geldi sanki içime .. Galiba tenefüse çıkma vaktim geldi bedduada etmiyorum sadece Allaha havale ettim devranın dönmesini bekliyorum. Elbet bnde br gün mutlu olurum unuturum ama tek sorun zaman şuandada bnm için durmuş durumda. İnş o iyi şeyleri kısa zamanda gösterir hayat bana.. Bu çok iyi geldi teşekkür ederim :1:

:16::16:rica ederim ne demek:)
malesef üzüleceksin aglayacaksın, bundan dogal bir şey yok. ama unutma bunu ne kadar süre yapacagın cok önemli.
kendine zaman ver, depresyonsa en dibini gör, ama 3 gun ama 2 ay.. sonrasında toparlan :)

annemin bir lafı var; her yağmurdan sonra güneş açar.. ben de onu şöyle tamamlarım; "güneş açana kadar toprak kokusunu içine çekip keyif almaya bak" :) başka türlü güneş açana kadar "neden yağmur yagdı ki şimdi" diye düşünüp güzellikleri göremezsin:)
:21:

bu hafta sonu alışverişe git, kızları topla eve önce bi evde demlenin, sonra 1-2 saat çıkın dısarı. kafanı dağıt:)) kendine ayrıcalıklı ol:))

sevgilerr:16:

Beni aldattığı, kandırdığı, yüzüstü bırakıp bir gecede beni sildiği halde ona mesaj attım, geri dön vs içinde değil arkamdan kendini haklı çıkarmak için yalan söylüüyormuş hayatımdan silip attım alma adımı ağzına dedim ve verdiği cevap "adını azıma almak mı aklıma bile gelmiyorsun sen ne adımı azına almasından bahsediyorsun hayatında değerimin olmasına gerek yok cokta umurumda değilsin. aklında kalmasın söyliyim arkandan iyi yada kötü hiçbirşey söylemedi azıma bile almadım adını birdaha msj atma ki birbirimize duyduğumuz saygıyıda yıtırmeyelım" bu onunla birlikteyken o kadar güveniyordum ki ona yüzükler, çiçekler, ailesiyle tanıştırmalar, hayaller şimdi bana yaşattıkları tam bir hayal kırıklığı içimi paramparça etti. Gururum onurum hayallerim benliğim yerle bir oldu. Benim gözyaşımla birlikte oldu o kızla halada çıkıyorlar ben gözyaşı dökerken .s Ona öyle bir görünüm vermek istiyorum ki bensizlik yaramış desin beni unutmuş desin çk pişman etmek istiyorum onu, bu yaptıkları yanına kalmaz dimi bayanlar .s

Ne kadar zamndır çıkıyordunuz ? Aldattı galiba ?
Eğer gerçekten aldattıysa merak etme cnım yanına kalmaz . Onu pişman etmek için özel bişey yapmana gerek yok . Zaten elbet pişman olacaktır . Bilirsin kadınlar ayrılığın ilk aşamasında acı çeker sonra unutur erkekler ise ilk orda burda gezer eğlenir hiç üzülmezler ama sonradan üzüntüden çökerler . Hem şöyle düşün eeğer başkasına gitmeseydi sen onun hayatndayken çok sonra gitseydin onun bu kişiliksizliğni çok sonra öğrenmiş olacaktın ve daha kötü olacaktı . Belki böyle şans batsın diyorsun ki bence de öyle ama şanslısın .
Benliğm gururum yerlerde demişsin senin hiçbirşeyin yerlerde değil .. Bırak şuan mutlu ama ileride mutsuz olacak olan kişiliksiz düşünsün gururunu nasumusunu şerefini ( şerefsizliğini .. )

:16::16:rica ederim ne demek:)
malesef üzüleceksin aglayacaksın, bundan dogal bir şey yok. ama unutma bunu ne kadar süre yapacagın cok önemli.
kendine zaman ver, depresyonsa en dibini gör, ama 3 gun ama 2 ay.. sonrasında toparlan :)

annemin bir lafı var; her yağmurdan sonra güneş açar.. ben de onu şöyle tamamlarım; "güneş açana kadar toprak kokusunu içine çekip keyif almaya bak" :) başka türlü güneş açana kadar "neden yağmur yagdı ki şimdi" diye düşünüp güzellikleri göremezsin:)
:21:

bu hafta sonu alışverişe git, kızları topla eve önce bi evde demlenin, sonra 1-2 saat çıkın dısarı. kafanı dağıt:)) kendine ayrıcalıklı ol:))

sevgilerr:16:

en dibini gördüm zaten ilkten gittim konuştum inanamadım dediki bana elimi tutupda bekle beni döndüğümde ailemle gelip gerçek yüzüğü takıcam parmağına ama gidip o kıza bşy demenden korkuyorum vs inandım fln o sürede ara cvp yok mesaj at cvp yok sonra bir öğrendim benden sıkılmış o kızı gördüğünde onu unutamadığını anlamış ben alışayım diye böyle birşey uydurmuş o zaman gördüm işte en dibini herşeyimi kaybettim gibi geldi bir anda şuan durumum çok şükür o anki halimden çok çok daha iyi ben bunuda atlatırım elbet ama bu acı onun yanına kalmayacak. bu hafta sonu öyle yapmayı düşünüyorum zaten çok teşekkür ederim :)

Ne kadar zamndır çıkıyordunuz ? Aldattı galiba ?
Eğer gerçekten aldattıysa merak etme cnım yanına kalmaz . Onu pişman etmek için özel bişey yapmana gerek yok . Zaten elbet pişman olacaktır . Bilirsin kadınlar ayrılığın ilk aşamasında acı çeker sonra unutur erkekler ise ilk orda burda gezer eğlenir hiç üzülmezler ama sonradan üzüntüden çökerler . Hem şöyle düşün eeğer başkasına gitmeseydi sen onun hayatndayken çok sonra gitseydin onun bu kişiliksizliğni çok sonra öğrenmiş olacaktın ve daha kötü olacaktı . Belki böyle şans batsın diyorsun ki bence de öyle ama şanslısın .
Benliğm gururum yerlerde demişsin senin hiçbirşeyin yerlerde değil .. Bırak şuan mutlu ama ileride mutsuz olacak olan kişiliksiz düşünsün gururunu nasumusunu şerefini ( şerefsizliğini .. )

1 yıldır çıkıyorduk. http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...yardim-edin-ayni-icerikli-konu-2-acilmis.html konu burda ayrıntısıyla yazılı sonradan beni bırakıp gitseydi evet daha çok üzülecektim ama böylede çk üzüldüm bu yaptıklarını ondan hiç beklemezdim hemde hiç beni üzende bu oldu zaten bir anda hayatında en çok sevdiğin gelecek planladığın güvendğin insan. Attan inip eşşeğe binmiş gibi oldum .. Kızda onu mahfeden biri maalesef oda onun delisi olmuş ulaşamadığı için ..

1 yıldır çıkıyorduk. http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...yardim-edin-ayni-icerikli-konu-2-acilmis.html konu burda ayrıntısıyla yazılı sonradan beni bırakıp gitseydi evet daha çok üzülecektim ama böylede çk üzüldüm bu yaptıklarını ondan hiç beklemezdim hemde hiç beni üzende bu oldu zaten bir anda hayatında en çok sevdiğin gelecek planladığın güvendğin insan. Attan inip eşşeğe binmiş gibi oldum .. Kızda onu mahfeden biri maalesef oda onun delisi olmuş ulaşamadığı için ..

Gerçekten çok kötü olmuş çok zor bi durum . Demekki aklınun bi köşesinde o da duruyordu . Daha iyi olmuş siz evlenseydiniz ondan sonra ona gitseydi herşey daha da zor ve kötü olurdu . Elbet yaptığı şeyin karşılığını ödeyecektir . Sen üzülmemeye düşünmemeye çalış hayatına rutin devam et bence . 1 sene o kadar uzun bi süre de değil . Umarım çok pşşman olacağın hatalar da yapmamışsındır ki o zaman ayrılmak çok daha basit olur senin için ruh yorgunluğu üzüntüsü haricinde .

Gerçekten çok kötü olmuş çok zor bi durum . Demekki aklınun bi köşesinde o da duruyordu . Daha iyi olmuş siz evlenseydiniz ondan sonra ona gitseydi herşey daha da zor ve kötü olurdu . Elbet yaptığı şeyin karşılığını ödeyecektir . Sen üzülmemeye düşünmemeye çalış hayatına rutin devam et bence . 1 sene o kadar uzun bi süre de değil . Umarım çok pşşman olacağın hatalar da yapmamışsındır ki o zaman ayrılmak çok daha basit olur senin için ruh yorgunluğu üzüntüsü haricinde .

Çok şükür aramızda başka hiçbirşey olmadı güvenip elini tuttuğum ilk erkekti o. Aklının bir köşesinde o varmış evet yada o kız ona ulaşılmaz geliyordu bnse her halukarda yanında yani cepte o yüzden onu seçti. Dünkü mesajdımdada dedim Allah büyük sadece bana yaşattığını yaşa dedim mesajımıda görmüş ancak cevap vermemiş üstüne mesaj attığım faceyi engellemiş.. Adam işte Adam ..

Çok şükür aramızda başka hiçbirşey olmadı güvenip elini tuttuğum ilk erkekti o. Aklının bir köşesinde o varmış evet yada o kız ona ulaşılmaz geliyordu bnse her halukarda yanında yani cepte o yüzden onu seçti. Dünkü mesajdımdada dedim Allah büyük sadece bana yaşattığını yaşa dedim mesajımıda görmüş ancak cevap vermemiş üstüne mesaj attığım faceyi engellemiş.. Adam işte Adam ..

Şimdi aklımın ucuna bile gelmeyen birini örnek olarak yazmak da pek istemiyorum ama sizin için yazacağım . Galiba herkesin başına gelen şeyler bunlar . Sizinki gene iyi sayılırmış benim başıma gelenin yanında . Ne pislik insanlar var bi bilseniz . Daha ilkmiş neler neler çıkacak daha ( Allah kötü insanları çıkartmasın karşınıza inşallah ) . Benim de ilk çıktığım kişi çıkmaz olaydım :) Benimle buluştuktan snra başka kızlarla gezmeye tozmaya öpüşmeye koklaşmaya gidiyormuş . Beni otobüse bırakıp direk telefonuna yumulmuştu birgün . Kendi kendime düşndüm acaba neden direk telefonuna sarıldı diye . Sonra baktım bana mesaj atmış . Uyanık sanıyo kendini sanki anlamayacaktım ben başkasına mesaj attığını . Sonra bi erkek arkadaşm benim için bi kız profili açıp buna yazdı . Bu bana hep facende neden kız dolu dediğimde kuzenlerim açıyolar tipsiz olduklarından benim fotomu koyuyolar valla ben değilim diyordu . Sonra o arkadaş sayesinde öğrendim bildiğin oydu ve kendi numarasını pat diye veriyordu kızlara . Düşünün artık ya bana sen çok iyi birisin diyen biri bunları yapıyo .
Daha neler neler de yazmıym yani şimdi . İnsanlara gerçekten güvniyorsunuz sevdiğini sanıyorssunuz ama hiç öyle olmadığını görüyorsunuz sonunda . Ve sonra zaman geçince kendinize gülüyorsunuz sözüm size değil yani ben kendime ne salakmışsın be kızım diyordum . Ve soruyordum ben ne hata işledimde böyle insanlar çıktı karşıma diye . Tecrübe oluyo bi pislik tanısan da tecrübe oluyo ve daha sonraki zamanlarda insan daha seçiçi oluyo . Doğruyu daha iyi seçiyo. Ve sana şunu diyim 1 hafta kalmadan beni aldattığı kız da onu aldattı . Ben benii aldattığını bildiğim bu insana sırf tokat atmak için buluştuğumda bile beni öpmeye çalışmıştı düşün artık ne yüzsüzmüş tabi suratına tokatı yiyince ağzının payını almıştı . Beni 1 değil 10 kızla aldatmıştı .

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X