- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Yok bu halim evlilikten öncesine dayanıyorBir aylık evlilikte ne depresyonu kız ohooo
Yok bu halim evlilikten öncesine dayanıyor
destek almanı öneririmYok bu halim evlilikten öncesine dayanıyor
Ben de öyle düşünmüştüm ama hiç heyecan olmadı bende. Ki senelerdir sevdiğim adamla evlendim.ama evlilik heyacaninin bu nesesizligi ve bezginligi almasi gerekiyordu. bence psikolojik destek alin.
İstediğim bir evlilik oldu çok şükür. Kendi ailemde problemler vardı onlar beni çok yıprattı. Sinir krizi geçirdim nikahıma 1 hafta kala... Normalde aşırı sakin bir insanım bağırmam kolay sinirlenmem ne bilim sade kendi halinde biraz içe kapanık... Belki 6-7 aydır bu şekilde hissizim.Evlilik dev bir hayat değişimi ve depresyonu tetiklemesi gayet normal. Bir de cinsel hayatın sancılı başlaması var sizde. Ağır bir tedavi anlamında değil ama destek için birkaç seans terapi almak, kendiniz evlenmiş gibi değil de sevdiğiniz biriyle ayrı eve çıkmış gibi düşünmeye çalışmak iyi gelebilir. Evde çocuk gibi eşinizle film izleyip tavla atarak saçma yemekler pişirerek canınız istedikçe yürüyüşe çıkarak beraber eğlenmeye çalışın. Üzülmeyin geçer istediğiniz bir evlilik yaptıysanız
Öyle olduBinadan mı atladın
Bu arada beni hayatta en çok mutlu eden şey hayvanlar. Ama borçlardan dolayı şuan sahiplenemiyoruzEvlilik dev bir hayat değişimi ve depresyonu tetiklemesi gayet normal. Bir de cinsel hayatın sancılı başlaması var sizde. Ağır bir tedavi anlamında değil ama destek için birkaç seans terapi almak, kendiniz evlenmiş gibi değil de sevdiğiniz biriyle ayrı eve çıkmış gibi düşünmeye çalışmak iyi gelebilir. Evde çocuk gibi eşinizle film izleyip tavla atarak saçma yemekler pişirerek canınız istedikçe yürüyüşe çıkarak beraber eğlenmeye çalışın. Üzülmeyin geçer istediğiniz bir evlilik yaptıysanız
Çevrenizde park bahçe gibi yerler varsa oralardakilere yemek su götürebilirsiniz hem eşinizle hava alırsınız beraber aktivite olur biraz da mıncırırsınız. Ben de köpek sahiplenemiyorum o yüzden akşamüstleri eşimle bi kafeye oturup gelen geçen köpekleri seyrediyoruz yakında bulursak mıncırıyptuz filanBu arada beni hayatta en çok mutlu eden şey hayvanlar. Ama borçlardan dolayı şuan sahiplenemiyoruz
Benim annemlerin kedisi var. Ve evin içinde onun olması apayrı bir şey. Ama eşim kedi istemiyor. Köpek içinde borçların bitmesini bekliyor.Çevrenizde park bahçe gibi yerler varsa oralardakilere yemek su götürebilirsiniz hem eşinizle hava alırsınız beraber aktivite olur biraz da mıncırırsınız. Ben de köpek sahiplenemiyorum o yüzden akşamüstleri eşimle bi kafeye oturup gelen geçen köpekleri seyrediyoruz yakında bulursak mıncırıyptuz filan
Kuzum yapma öyle şeyler herşeye rağmen hayat yaşamaya değer (yeni boşanmış biri olarak söylüyorum ) hayatım alt üst olmasına rağmen bu günüme şükür diyorum sende öyle yap kendini mutlu hissetmeye çalış beyninde sana ayak uyduruyor bi süre sonra düşünce tarzını değiştirMerhabalar kızlar
Bir süredir bir hallerdeyim
Durup dururken ağlıyorum ya da gözlerim doluyor. Her şeye karşı bir bezmişlik bıkkınlık var üzerimde. Normalde severek yaptığım şeyleri yapmak gelmiyor içimden. Sadece iştahım çok açık sürekli yemek yemek istiyorum. 1 aylık evliyim. Severek evlendim eşimle ilgili bir sorunum yok. Normalde ne bilim canım cicim ayları ama ben çoğu zaman hayatın ne kadar gereksiz ve yorucu olduğunu sorgularken buluyorum kendimi... Cinsellik desen daha yeni hayatıma girmesine rağmen istek yok. Vajinismus gibi bir şeyim de galiba. Sürekli boğazımda bir yumru var. Boğuluyor gibiyim. Depresyonda mıyım neyim?
Not: Bu halim evlilikten öncesine dayanıyor. Evlenince düzelir diye düşünmüştüm düzelmedi. 1 intihar girişimim de oldu seneler önce. Ama kefeni yırttım binanın en tepesinden atlamama rağmen
Ah bir değiştirebilsem...Kuzum yapma öyle şeyler herşeye rağmen hayat yaşamaya değer (yeni boşanmış biri olarak söylüyorum ) hayatım alt üst olmasına rağmen bu günüme şükür diyorum sende öyle yap kendini mutlu hissetmeye çalış beyninde sana ayak uyduruyor bi süre sonra düşünce tarzını değiştir
Gülümse güzel herşey diye tekrar etAh bir değiştirebilsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?