- 2 Şubat 2017
- 3.421
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
huzursuz uyanıyorum canımSabahları yorgun uyanıyorum yazmıssınız ,
Bedensel ağrılarınız varmı ?
evet mutlaka gideceğim.Kronik depresyondan kastınız yineleyici olması mı distimi mi?Bende distimi den korkuyoru kalıcı tedavisi yok mu.Daha iyi ve ilgili bir doktora gitme şansınız yok mu? Depresyon mu değil mi biz bilemeyiz. Doktor bile olsak bu şekilde okuyarak teşhis konulmaz zaten. İki depresyon öyküsü kronik depresyon ihtimalini kuvvetlendiriyor. İyi bir doktor bulup hep aynı doktorla devam etmeyi deneyin bence.
çogu bana uyuyor cnmDavid Burns'ün depresyon ölçeğini yapsana bi.
burns depresyon ölçeği
major depresyon durumundan çıkmışsınız. en zor evreyi atlatmışsınız. sabahları o berbat his yavaştan geçtiyse, günlük işlevlerinizi aksaksız az ya da çok yerine getirebiliyorsanız depresyonun en ağır durumunu aşmışsınız demektir. ilaca devam edin, zaten haftalar geçtikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. devamlı acaba depresyonum devam ediyor mu? vb. düşünceleri sorgulamayın. diğer anlamda; çağırmayın. devamlı bir şeyi kendinize sorduğunuzda o cevabı yaşıyor olursunuz.
Canım puanına göre yorumu var zaten okumussundur. Ona göre hareket etmelisin. Gerekirse doktoru değiştir.çogu bana uyuyor cnm
teşekkür ederim cnm.Canım puanına göre yorumu var zaten okumussundur. Ona göre hareket etmelisin. Gerekirse doktoru değiştir.
cocuklukta başlayanı ve sonradan başlayanı olmak üzer iki türü var ama ben üzerime alınmıyorum.Allah muhafaza cümletten.distimi depresyon ile aynı şey değil. distimik bozuklukta kişi, "kendimi bildim bileli böyleyim" der. çekingen, sessiz ve hep biraz mutsuzdur. ataklar şeklinde seyretmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?