depresyon mu?

lazkizi34

sudem
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
6.143
9
106
İstanbul
merhaba kızlar;

Uzun süredir zor günler geçiriyorum. Çocukluğumdan bu yana çok büyük şeyler yaşadım. Sanırım suan büyük bir patlama yaşıyorum.Yarın psikiyatriye gidiyorum. Şikayetlerim şöyle;

Yorgunluk, uykusuzluk, birkinlik, hiç bişey yapmak istemiyorum, işimden soğudum çalışmak istemıyorum sürekli baş ağrılarım var, durup dururken ağlıyorum, güvenimi kaybettim, sürekli yalnız kalmak istiyorum, bazen ölmek bile istiyorum, sevgilime aşık biriyken şimdi onun elini bile tutmak istemiyorum, Biri bana bişi anlatırken yüzüne bakıyorum ama onu duymuyorum bile, sürekli yemek yemek istiyorum patlayana kadar yiyorum ve daha bir sürü şey.... kızlar sizce depresyon mu bu yaşadıklarım ne yapmam gerekir nasıl kendime gelicem ben

İyi günler arkadaşım yarın psikiyatriye gidiyormussun zaten sana en iyi cevabı doktor verir biz sana ne desek boş şimdi ama yinede gönlünü ferah tut sen

Minör depresyon olabilir ama tabi ki uzman bir insanın teşhis koyması daha iyi olacaktır.

Benim tavsiyem içine kapanmaman tek kalmaman kendi düşüncelerin ile kendini boğarsın. Yakın arkadaşlarından destek al çık dolaş hava al seni üzen olaylara odaklanma ve farklı açılardan olumlu şekilde bak.

yaklaşık 2 aydır dışarı çıkmıyorum evden işe işten eve sürekli yorgun hissediyorum kendimi sanırım artık dışarı çıkma vakti. Tavsiyene uyucam canım.

daha önce depresyon geçirmiş biri olarak durumunu riskli görüyorum,mutlaka uzmana görünmelisin.

tedavisi ise korkutucu değil ben ilk 6 aydan sonra kuş gibi hafiftim,9 ayda ilacı bıraktım.

demem o ki ilaç yazarsa doktor önyargılı olma,düzenli kullan.

ancak ben gündüz uyku yapacak ilaç kullanamayacağımı söylemiştim ona göre ilaç vermişti,aklında bulunsun.

yarın sabahtan randevu aldım canım ilaç yazarsa kesinlikle kullanacağım. çok teşekkür ederim.

yorgunluk uyku bitkinlik sevgilmden soğuma kötü düşünceler hepsi bende de var bende mi gisem ki takıntılı oldum bide sürekli hasta olacağımı düşünüyorum çevremde herkes gitmemi öneriyo ben bişey yok diyorum.

canım bence gitmelisin çok geç olmadan. Ben geç bile kaldım uzun süredir böyleyim. Eğer gitmezsek daha kötü sonuçlarla karşı karşıya kalabiliriz.

Ara ara belkı ayda bır fılan ozellıkde calıyoken yogun oldugumdaaa bunların hepsı banada oluyor o zaman bır hafta sonunu kendıme ayırıp parkta zaman gecıyrom
Kendımı yoruyorum
Alıserıs yapıyorum
Tunalıya ınıyorum
Arkıdaslarla ıkı lak lak ıkı kahwe. Kendıme gelıo ama sona gene ıs

Ya ben yorgunum ya yorgun ankradaysan gelde gezlım

canım benim keşke ankarada olsaydım kesinlikle gelirdim fakat istanbulda yaşıyorum Kendimi çok yalnız hissediyorum.

canım benim keşke ankarada olsaydım kesinlikle gelirdim fakat istanbulda yaşıyorum Kendimi çok yalnız hissediyorum.

Bu bı depresyon dıl yanlız oldugun ıcın boylede o yuzden

Deprosyon dıl senınkı !!!!!

Kendıne kalabalık arasından gercekten ınancan bı dost secmenı onerırım eleyerek zamanını paylas bunkardesın de olur

Senın erkek arkadastan daha cok buna ıhtıyacın var

Hanı sınamaya gıt o fılmı tartısıcan ya o degıl bu da degıl bu hıc degıl dıyecegın alı agoglu gbı bı arkadas bul
Kıtapcıda bu kıtap degıl o okuamanı tawsıe edıyorum dıcen
Hafta sonu ona kek yapaıcagın
Ya kak ıkı tek atalaım dıcen bırıne ıhtıyacı. Varrr

tatlım kötü şeyleri at kafandan bende böyleydim içim içimi yiyordu herşeyden herkesten sıkılıyordum çok şükür şimdi iyiyim:)ne yap biliyon mu öncelikle dışarı çık dolaş farklı şeylr yapmaya çalış ne bilim çılgınlaş derler ya kafa bomboş olsun negatifleri at tatlım yaaaa

canım kesinlikle çok doğru düşünüyorsun.. Benim gerçekten sıcak bir dostluğa ihtiyacım var

içimden şuan bomboş bir yere gidip bağırıp çağırıp içimdeki tüm kötülükleri negatif düşünceleri atmak geliyor. bazen diyorum gidiyim içiyim sarhoş olayım eğleniyim dans ediyim kafama göre geçireyim tüm kötülükleri silip yeni bir başlangıç yapıyım ama olmuyor.

Bir şey olmuş ve hayattan soğumuşun sen yani belkide kafanda düşünceler vardır ?

Anen yok anacım bununkı depresyon fılan dılll!!!!!

Bir şey olmuş ve hayattan soğumuşun sen yani belkide kafanda düşünceler vardır ?

hayatta okadar çok şey yaşadımki.

1. çocukluğumdan beri sorunlu bi ailem var. babam sürekli içki içer kumar oynardı. döverdi. Aç kaldığımız çok günler oldu.Babamın benım üzerimde hiç bir emeği yoktur. yaptıklarını hala kaldıramıorum.
2. babamı annemi aldatırken yakaladım. başka bi kadınla ve annemın yatağında...7 yıldır babamdan ayrıyız annem ve kardeşimle yaşıyorum.
3. Evin tüm sorumluluğu bende.
4. daha önceki ilişkimde aldatıldım.
5,6,7,8,9,10 diye gider bunlar.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…