- 31 Ağustos 2025
- 7
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi EnglishTeacher1634
-
terapi alıyor musunuz? yoksa sadece ilaçlı tedavi miMerhabalar, Yeni üyeyim. Uzun zamandır panik atak hastasıyım. Son zamanlarda panik atak depresyon ikisiyle birlikte baş etmeye çalışıyorum. Yaklaşık 1 aydır venegis 150 mg kullanıyorum. Öncesinde paxera 40 mg kullanıyordum yetersiz gelmesinden dolayı venegise geçiş yapıldı. Geçmek bilmeyen ağlama atakları (hergün günün çoğunluğu) hayattan zevk alamama yaşamanın anlamsız gelmesi vs. Bu geçici bir süreç mi arkadaşlar ilk kez bu kadar kötü ve çıkmazdayım. Yaşayıp tecrübe eden, gönül ferahlığı verecek destek mesajlarınıza ihtiyacım var. Lütfen bilgi sahibiyseniz yardımcı olur musunuz?
Sadece ilaç kullanıyorum şuanterapi alıyor musunuz? yoksa sadece ilaçlı tedavi mi
terapi birisiyle paylaşmak size daha iyi gelebilir benceSadece ilaç kullanıyorum şuan
Şuan terapiye gitmiyorum bir süre gidemeyeceğim ama haklısınız terapi desteği şartterapi birisiyle paylaşmak size daha iyi gelebilir bence
evet yani böyle durumlarda kişinin tek başına ilaçlı bir şekilde geçirmesi zor ne yazık kiŞuan terapiye gitmiyorum bir süre gidemeyeceğim ama haklısınız terapi desteği şart
Teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yazdığınız için umarım siz böyle bir süreç yaşamamışsınızdır yaşamazsınız inşallahevet yani böyle durumlarda kişinin tek başına ilaçlı bir şekilde geçirmesi zor ne yazık ki
ben de yaygın sağlık anksiyetesiyle baş etmeye çalışan birisiyim maalesef günümüz sorunu. rica ederimTeşekkür ederim vaktinizi ayırıp yazdığınız için umarım siz böyle bir süreç yaşamamışsınızdır yaşamazsınız inşallah
Tez zamanda acil şifalar diliyorum size deben de yaygın sağlık anksiyetesiyle baş etmeye çalışan birisiyim maalesef günümüz sorunu. rica ederim
Bende de sağlık anksiyetesi var sizin nasıl durumunuz bugün nabzım arttı terlemeyle birlikte korku sardıben de yaygın sağlık anksiyetesiyle baş etmeye çalışan birisiyim maalesef günümüz sorunu. rica ederim
bende baya ileri derece hastalık korkusu var, sürekli belirti arıyorum her ay benim için kötü geçiyorBende de sağlık anksiyetesi var sizin nasıl durumunuz bugün nabzım arttı terlemeyle birlikte korku sardı
Geçmiş olsun bende sizin gibiyim bende 1 sene Paxsera 40 mg kullandım toparlamıştım sonra fayda etmemeye başladı araklarım geri geldi benimde ilacım değişti sizinkinin muadili sulunex zr 150 mg geçiş yaptık 20 gündür içiyorum bendeMerhabalar, Yeni üyeyim. Uzun zamandır panik atak hastasıyım. Son zamanlarda panik atak depresyon ikisiyle birlikte baş etmeye çalışıyorum. Yaklaşık 1 aydır venegis 150 mg kullanıyorum. Öncesinde paxera 40 mg kullanıyordum yetersiz gelmesinden dolayı venegise geçiş yapıldı. Geçmek bilmeyen ağlama atakları (hergün günün çoğunluğu) hayattan zevk alamama yaşamanın anlamsız gelmesi vs. Bu geçici bir süreç mi arkadaşlar ilk kez bu kadar kötü ve çıkmazdayım. Yaşayıp tecrübe eden, gönül ferahlığı verecek destek mesajlarınıza ihtiyacım var. Lütfen bilgi sahibiyseniz yardımcı olur musunuz?
Mesajınızı yeni gördüm size de çok geçmiş olsun sizin belirtileriniz benimkiler gibi mi şuanGeçmiş olsun bende sizin gibiyim bende 1 sene Paxsera 40 mg kullandım toparlamıştım sonra fayda etmemeye başladı araklarım geri geldi benimde ilacım değişti sizinkinin muadili sulunex zr 150 mg geçiş yaptık 20 gündür içiyorum bende
Evet hemen hemen Aynıları bende ekstra çarpıntı çok oluyor yerinde duramama huzursuzluk sebebsiz korku bide titremeMesajınızı yeni gördüm size de çok geçmiş olsun sizin belirtileriniz benimkiler gibi mi şuan
Çok geçmiş olsun belirtileriniz neler benim gibi depresyon belirtileri miGeçmiş olsun bende sizin gibiyim bende 1 sene Paxsera 40 mg kullandım toparlamıştım sonra fayda etmemeye başladı araklarım geri geldi benimde ilacım değişti sizinkinin muadili sulunex zr 150 mg geçiş yaptık 20 gündür içiyorum bende
Teşekkür ederim benim panik atak anksiyete depresyon malesefÇok geçmiş olsun belirtileriniz neler benim gibi depresyon belirtileri mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?