- 9 Temmuz 2024
- 270
- 22
- 18
- 39
- Konu Sahibi EnglishTeacher1634
Sadece bunların başka şikayetlerin varmı ervaYa benim kaygım çok fazla birde hep solumda ağrı iki merdiven çıksam sanki nefesim yetmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece bunların başka şikayetlerin varmı ervaYa benim kaygım çok fazla birde hep solumda ağrı iki merdiven çıksam sanki nefesim yetmiyor
Olmaz olur mu canım var iki gündür baş ağrım zirve midem bulanıyor böyle dengesiz lik var farklı farklı yerlerine ağrı girip çıkıyorSadece bunların başka şikayetlerin varmı erva
Ama anladığım kadarıyla senin atakların ağrı şekliindeOlmaz olur mu canım var iki gündür baş ağrım zirve midem bulanıyor böyle dengesiz lik var farklı farklı yerlerine ağrı girip çıkıyor
Ağrı ve kayygı bozukluğu herşeyi kafaya takıp kötüye yorma senin nasılAma anladığım kadarıyla senin atakların ağrı şekliinde
Benim bedenime vuruyor çarpıntı yerimde duramama aşırı kasılıyorum karııncalanıyor bacaklarım her an kötü bi haber alıcakmısım gibi şiddetli kaygı yanma kafamda içimde huzursuzluk tansiyonum çıkıyor sitretenAğrı ve kayygı bozukluğu herşeyi kafaya takıp kötüye yorma senin nasıl
İşte hepsi bize anksiyete den oluyor ah düşünceleri mizi değiştirebilsekBenim bedenime vuruyor çarpıntı yerimde duramama aşırı kasılıyorum karııncalanıyor bacaklarım her an kötü bi haber alıcakmısım gibi şiddetli kaygı yanma kafamda içimde huzursuzluk tansiyonum çıkıyor sitreten
Çarpıntı yerinde duramama barmı sendedeİşte hepsi bize anksiyete den oluyor ah düşünceleri mizi değiştirebilsek
Olmaz olur mu deli gibi evin içinde çok dolanırım yürürüm sürekliÇarpıntı yerinde duramama barmı sendede
Geçiyormu peki öyle yapıncaOlmaz olur mu deli gibi evin içinde çok dolanırım yürürüm sürekli
Erva senin arsdın beni eğer sensen 3 te ararmısın beniOlmaz olur mu deli gibi evin içinde çok dolanırım yürürüm sürekli
Tamam canım inşallahErva senin arsdın beni eğer sensen 3 te ararmısın beni
Merhaba ilaç kullanırken de uzun süreli ataklar yasıyormusunuz yani bu aylarca sürebilen ataklarMerhaba bende 8 senedir antidepresan kullanıyorum panik atak yüzünden son yıllarda çok arttı delirecem korkusu yaşıyorum ruh halim çok dengesiz genel olarak depresyondayım hiç zevk almıyorum hayattan