• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyon sürecini ilaçsız atlatanlar bakar mısınız?

muallime202091

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
35
24
38
33
Merhabalar..
Panik atak anksiyete depresyon ne ararsanız var bu ara bende. Ama ilaç kullanmıyorum yan etkilerinden dolayı.. psikologa gidiyorum terapiler ile atlatmaya çalışıyorum sorum şu başımda yanma hissi ve basınç hissi oluyor bazen başım dönüyor dengemi kaybeder gibi oluyorum. Birkaç yıl önce ağır depresyon ve panik atak gecirdigimde de başımda yanma hissi vardı tomografi çekildim bişey cikmamisti. Tekrar nöroloji ye gitsem mi korkuyorum ya bir şey varsa diye. Çok yoruldum inanın. Normal bir hayat sürmek istiyorum hepsi bu :(

Tomografide bir şey çıkmadığına göre panik atak yapıyor demektir. Benzer şeyler yaşıyoruz biz de. Terapi daha önce de aldınız mı? Acaba tekrarlama sebebi nedir?

Merhabalar..
Panik atak anksiyete depresyon ne ararsanız var bu ara bende. Ama ilaç kullanmıyorum yan etkilerinden dolayı.. psikologa gidiyorum terapiler ile atlatmaya çalışıyorum sorum şu başımda yanma hissi ve basınç hissi oluyor bazen başım dönüyor dengemi kaybeder gibi oluyorum. Birkaç yıl önce ağır depresyon ve panik atak gecirdigimde de başımda yanma hissi vardı tomografi çekildim bişey cikmamisti. Tekrar nöroloji ye gitsem mi korkuyorum ya bir şey varsa diye. Çok yoruldum inanın. Normal bir hayat sürmek istiyorum hepsi bu :KK43:
Bende aynı senin gibiyim sıkıntılarım var ama ilaç kullanamıyorum yan etkilerinden ötürü hatta benim gibi birini bulunca sevindim:halay:yanma hissi bende de oluyor atak dönemlerinde yani stres artınca bile olur bazen amamaksimum bir hafta sürer çoğunda daha az bende dr a gitmiştim yıllar önce panikleyip ama psikolojik olduğuna inanınca gitmedim bir daha. yanına yeni bir şeyler eklenirse dr görün bence eskisiyle aynıysa gitmene gerek yok tabi siz bilirsiniz

Bende eski anksiyete ve ağır depresyon hastasıyım. Son 2 aydır psikolojik durumum giderek kötüleşti. Kendimi toparlama yetim kayboldu ve bam, tekrar yanma. Kulaklarımda basınc var gibi kalp ritmini duyuyorum. Doktora gittim,kbbye,hiç sorun yok,son zamanlarda stres yaptınız mı dedi. Aha dedim yine başladık. Kesinlikle psikolojik

Merhabalar..
Panik atak anksiyete depresyon ne ararsanız var bu ara bende. Ama ilaç kullanmıyorum yan etkilerinden dolayı.. psikologa gidiyorum terapiler ile atlatmaya çalışıyorum sorum şu başımda yanma hissi ve basınç hissi oluyor bazen başım dönüyor dengemi kaybeder gibi oluyorum. Birkaç yıl önce ağır depresyon ve panik atak gecirdigimde de başımda yanma hissi vardı tomografi çekildim bişey cikmamisti. Tekrar nöroloji ye gitsem mi korkuyorum ya bir şey varsa diye. Çok yoruldum inanın. Normal bir hayat sürmek istiyorum hepsi bu :KK43:
Yine gitsen yine tomografi emar çekin bişey çıkmıcak tamamen psikolojik benim de başımda karıncalanma hissi oluyor peki terapide bu başındaki yanma hissi geldiğinde ne yapman gerektiğin ile ilgili Dr un bişey dedi mi?

Merhabalar..
canım ialçsız da geçiyor. ben panğik ataktım bir ay ilaç kullandım ki kullandığım ilacı da asıl terapistimden öncekiş vermişti. bu konularda doğru kişiyle yol arkadaşlığı yapmak önemli. eğer doğru doktor bulduysan ilaçsız da tgeçer

psikoloğa gitmene rağmen hala hastanelere gidiyosan demek ki o psikolog bir işe yaramıyordur doğru kişi değildir. beni de öyle oyalamışlardı iki psikolog değiştirdim. üçüncü de tutturabildim. 3-4 seans git eğer hiçbir değişme yoksa bırak başkasını dene bouna hayatından zaman kaybetme

Back
X