- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Belki de geçmişteki yaşadığım saçma sapan hayatı düzeltmeliyimKızlık zarından ziyade aklınızdaki belli şeyleri düzeltin bence. Zar mar hikaye
Geçmişte birçok ilişki yaşadım cinsel anlamda ve bu yüzden psikiyatrik tedaviye başladım ağır depresyon geçiriyorum yavaş yavaş iyileşiyorum bu süreçte geçmişteki yüklerimden kurtulmanın yolu kızlık zarını dikmek mi yanlış anlamayın zara önem vermiyorum ama sanki o sıfırlansa depresyondan önceki ben olacağım böyle beni kimse sevmeyecek gibi hissediyorum
Kendi irademleBu yasadiklariniz kendi iradenizle degil de zorla mi oldu?
Ona da başladımDepresyon bedensel bi sorun olsa estetik olunca, makyaj yapınca sorun çözülürdü. Değil, dolayısıyla zar dikimi size kısa süreliğine iyi hissettirse bu ilişkilerin sizde yarattığı tahribattan kurtulmanın tek yolu terapi.
Geçmişi bi kenara bırakmalısınız bence? Geleceğe yön vermek istiyorsanızda kadın doğumcudan ziyade bir psikologdan destek alın derim.Belki de geçmişteki yaşadığım saçma sapan hayatı düzeltmeliyim
Haklısınız teşekkür ederim peki bana değer verecek bir insan karşıma çıkar mıGeçmişi bi kenara bırakmalısınız bence? Geleceğe yön vermek istiyorsanızda kadın doğumcudan ziyade bir psikologdan destek alın derim.
Ne güzel, sevindim bi adım atmanıza hayatınızın kontrolü sürecinde.Ona da başladım
Elbette niye çıkmasın?Haklısınız teşekkür ederim peki bana değer verecek bir insan karşıma çıkar mı
Kendi irademle
HayırElbette niye çıkmasın?
Siz karşınızdaki erkeğe bakir olmadığı için değer vermemezlik yapar mıydınız?
EvetAnladim o zaman neden diktirmeyi dusunuyorsunuz, kimse sizi sevmeyecek gibi dusunuyorsunuz?
Pardon klavye hatası evet anlamındaEver ne? Ben size bir soru sormustum.
Çok iyi geldiniz banaBöyle zamanlarda insanin en büyük düşmanı kendi düşünceleridir.
Bunu sürekli düşünmenizi sağlayan etken ise ; geçmişte yaşadıklarınizin başkaları tarafından bilinmesi,konuşulması ve sizin hakkınızda olumsuz düşüncelere sahip olduklarını bilmenizle alakalı.
Ya bu insanları unutacaksaniz,ya yasadiklarinizi kabul edip ben buyum diyerek devam edeceksiniz.
Aksi halde insanlar sizi unutsa bile siz geçmişe saplantılı olduğunuz için her gün biraz daha ölürsünüz
Kızlık zarı diktirince bir yalanın içinde yaşamayacak mısınız? Olayları çözmeye çalışırken hepten arap saçına çevirirsiniz. Terapiye devam edin zamanla düzelieceksinizGeçmişte birçok ilişki yaşadım cinsel anlamda ve bu yüzden psikiyatrik tedaviye başladım ağır depresyon geçiriyorum yavaş yavaş iyileşiyorum bu süreçte geçmişteki yüklerimden kurtulmanın yolu kızlık zarını dikmek mi yanlış anlamayın zara önem vermiyorum ama sanki o sıfırlansa depresyondan önceki ben olacağım böyle beni kimse sevmeyecek gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?