Depresyon tedavisi ve takıntılarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladim o zaman neden diktirmeyi dusunuyorsunuz, kimse sizi sevmeyecek gibi dusunuyorsunuz?

Pardon klavye hatası evet anlamında

Neden boyle dusundugunuzu sormustum. Bu dusunce yapiniz saglikli degil. Anladigim kadari ile oldugunuzdan farkli gorunmek ya da baska sebeplerle bunlari yaptiniz ama belli ki gercek dusunce yapinizdan cok uzaklasmissiniz. Yaptiniginiz size yanlis gelen seylerin sorumlulugunu almaniz gerekir. Neden yaptiginiza dair, neden pismanlik duydugunuza dair iyice dusunun. Terapi almaniz sizin yarariniza olacaktir. Acil sifalar dilerim.

Neden boyle dusundugunuzu sormustum. Bu dusunce yapiniz saglikli degil. Anladigim kadari ile oldugunuzdan farkli gorunmek ya da baska sebeplerle bunlari yaptiniz ama belli ki gercek dusunce yapinizdan cok uzaklasmissiniz. Yaptiniginiz size yanlis gelen seylerin sorumlulugunu almaniz gerekir. Neden yaptiginiza dair, neden pismanlik duydugunuza dair iyice dusunun. Terapi almaniz sizin yarariniza olacaktir. Acil sifalar dilerim.
Teşekkür ederim hatam olmuşsa affedin

Geçmişte birçok ilişki yaşadım cinsel anlamda ve bu yüzden psikiyatrik tedaviye başladım ağır depresyon geçiriyorum yavaş yavaş iyileşiyorum bu süreçte geçmişteki yüklerimden kurtulmanın yolu kızlık zarını dikmek mi yanlış anlamayın zara önem vermiyorum ama sanki o sıfırlansa depresyondan önceki ben olacağım böyle beni kimse sevmeyecek gibi hissediyorum
Geçen biri konu açmıştı kırk yaşında bakireyim söylemeye utanıyorum diye. Bemim gibi vajinismus ile mücade eden onlarcası… biri de hala yaşamadım geciktim mi diyordu.. velhasıl bu olaylara bakış açısı önemli, sen de geçmişin de olanlardan şikayetcisin ama o kadınlara cinsellik çok güzel, çok şey kaçırmışsın bunca sene diyen de vardı..
demem o ki, eğer zorla ya da travmatik bir şey yaşamadıysan buna yaşadığını kar sayan da var.
Psikoloji önemli, bakış açısı her şey yani, ona odaklan öncelikle bence

Geçen biri konu açmıştı kırk yaşında bakireyim söylemeye utanıyorum diye. Bemim gibi vajinismus ile mücade eden onlarcası… biri de hala yaşamadım geciktim mi diyordu.. velhasıl bu olaylara bakış açısı önemli, sen de geçmişin de olanlardan şikayetcisin ama o kadınlara cinsellik çok güzel, çok şey kaçırmışsın bunca sene diyen de vardı..
demem o ki, eğer zorla ya da travmatik bir şey yaşamadıysan buna yaşadığını kar sayan da var.
Psikoloji önemli, bakış açısı her şey yani, ona odaklan öncelikle bence
Bir bakıma evet haklısınız o açıdan da baksam yarardayım inşallah atlatırsınız bu süreci

Teşekkür ederim hatam olmuşsa affedin

Est.neden hataniz olsun, sadece neden kimse sizi sevmeyecek diye dusunuyorsunuz anlamak adina sormustum. Siz buna evet olarak cevap verdiniz ben yine anlamadim tekrar sordum. Belki cevap vermek istemediniz onu da ben dusunemedim, depresyonda oldugunuzu hesaba katamadim asil siz kusura bakmayin.

Est.neden hataniz olsun, sadece neden kimse sizi sevmeyecek diye dusunuyorsunuz anlamak adina sormustum. Siz buna evet olarak cevap verdiniz ben yine anlamadim tekrar sordum. Belki cevap vermek istemediniz onu da ben dusunemedim, depresyonda oldugunuzu hesaba katamadim asil siz kusura bakmayin.
Yani bakire değilim ve geçmişte birçok kişiyle seks yaptım o yüzden gözümden kaçırmışım tekrar özür dilerim

Yani bakire değilim ve geçmişte birçok kişiyle seks yaptım o yüzden gözümden kaçırmışım tekrar özür dilerim

Yani bunlar anormal seyler degil diyorum, tamamen kisinin kendi tercihi ve bakis acisi ile ilgili. Siz kendi iradenizle bunlari yasamayi tercih ettiyseniz simdi kimse beni sevmeyecek diye dusunme sebebiniz nedir?

Yani bunlar anormal seyler degil diyorum, tamamen kisinin kendi tercihi ve bakis acisi ile ilgili. Siz kendi iradenizle bunlari yasamayi tercih ettiyseniz simdi kimse beni sevmeyecek diye dusunme sebebiniz nedir?
Şimdi de yanlış geliyor benim doğrularıma ters geliyor o zaman böyle gelmemişti

Acizane önerim; sık sık vücudundaki negativ elektrikleri at.
Duş al, abdest al, toprağa bas.,
Sakince kendini dinle. Kendinle barış.
Anda kal.
Geçmişi artık düşünme. Geleceği de.
Şimdiki zamanda kal. Etrafındaki iyi şeylerle meşgul ol. Mesela her gün 2-3 yere kedilere su koymayı kendine görev say.
Kendinle barış

Pisman olmanizin sebebini pek anlamadim. Sanirim birlikte oldugunuz bir erkek gururunuzu incitecek bir seyler soyleyip sizi terketti? Bunu bile cogu kadin kafaya takmaz ve hemen baska birilerini bulur. Ilk defa aktif bir cinsel hayati oldugu icin pisman olan bir kadin duyuyorum. Cogu kadin zamaninda iliski yasamadigi icin vajinismus frijit falan oluyor. Siz bence cok normal ve saglikli cinsel durtulere sahipsiniz. Cogu kadinin kiskanacagi bir gecmisiniz var. Kendi gecmisinizden utanmayin, gurur duyun, erkekleri de o kadar ciddiye almayin, hic birine de cinsel deneyiminiz hakkinda aciklama yapma geregi duymayin. Kizlik zari dikimi cag disi bir uygulama. Hem caniniz yanacak hem paraniz gidecek alt tarafi bir erkegi tavlamak icin. Hic bir erkek buna degmez.

Hayır ne alaka?.. Ne diktirmesi? Kimseye verecek hesabın yok. Kimse ne sorabilir, ne de açiklama yapmak zorundasın..Önce sınırlarını çizme işini halletmelisin. Bu ülke ataerkil ve zor insanlarla dolu bir ülke. Öncelikle sığ insanlardan uzak duracaksın. Kendini olduğun halinle seveceksin. Lütfen kendini reddetme, kendinle barış.. Bunlar çok düşük frekanslar, çok bayağı işler. Sen bunlardan mı ibaretsin bi düşün..

Diktirmek çözüm değil düşünsenize kimse bilmese bile siz bileceksiniz. Kimse anlamasa bile siz hatırlayacaksınız. Hele de gerçekten sevdiğiniz bir adam olursa bu ilişkilerden değil de dürüst olmadığınız için hep korku ile yaşayacaksınız. Ya öğrenirse ya şöyle olursa ya burdan duyarsa vs vs. En güzeli dürüst olmaktır. Ki birçok erkek artık anlatmanı da beklemiyor. Yani evlenen birçok arkadaşımın daha önce ilişkisi oldu. Ve kimse sormadı bile. Kendinizi olduğundan farklı tanıtmayın.

Böyle zamanlarda insanin en büyük düşmanı kendi düşünceleridir.
Bunu sürekli düşünmenizi sağlayan etken ise ; geçmişte yaşadıklarınizin başkaları tarafından bilinmesi,konuşulması ve sizin hakkınızda olumsuz düşüncelere sahip olduklarını bilmenizle alakalı.
Ya bu insanları unutacaksaniz,ya yasadiklarinizi kabul edip ben buyum diyerek devam edeceksiniz.
Aksi halde insanlar sizi unutsa bile siz geçmişe saplantılı olduğunuz için her gün biraz daha ölürsünüz
Millet nereden bilsin ? Köyde olur o dediğin ancak.

Diktirmek çözüm değil düşünsenize kimse bilmese bile siz bileceksiniz. Kimse anlamasa bile siz hatırlayacaksınız. Hele de gerçekten sevdiğiniz bir adam olursa bu ilişkilerden değil de dürüst olmadığınız için hep korku ile yaşayacaksınız. Ya öğrenirse ya şöyle olursa ya burdan duyarsa vs vs. En güzeli dürüst olmaktır. Ki birçok erkek artık anlatmanı da beklemiyor. Yani evlenen birçok arkadaşımın daha önce ilişkisi oldu. Ve kimse sormadı bile. Kendinizi olduğundan farklı tanıtmayın.
Nereden duyacak ki köyde mi yaşıyoruz ? Gerçekdışı şeyler yazmayın.

Depresyon değil pişmanlık bunu bd değil kadındoğuma aç hem ayranım dökülmesin olayı seninki.. Kızlık zarı diktirenlere sor tecrübelerini esas merak ettiğin o.. Hem sahtekar hem bizi salak yerine koyuyorsun

Geçmişte birçok ilişki yaşadım cinsel anlamda ve bu yüzden psikiyatrik tedaviye başladım ağır depresyon geçiriyorum yavaş yavaş iyileşiyorum bu süreçte geçmişteki yüklerimden kurtulmanın yolu kızlık zarını dikmek mi yanlış anlamayın zara önem vermiyorum ama sanki o sıfırlansa depresyondan önceki ben olacağım böyle beni kimse sevmeyecek gibi hissediyorum
Kendini iyi hissedeceksen diktit ve bidaha bu büyük günaha yanlışa düşme nerden baksan hata

iyi de adamlarda yapıyor. bide kızlığını önem vermek ne alaka...
burda evlenmeden önce bi çok kişiyle ilişki yaşanmiş sonradan kız olan kızla evlenmiş biri vardi..
kız çildirmişti konu açmişti burda okudum.
he canim kadin da kabul etmemeliydi erkek etmiyorsa demi..
herşey karşılıklı degil mi?
bakir erkek var miydi...
yok bence...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X