Depresyon tedavisi ve takıntılarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nereden duyacak ki köyde mi yaşıyoruz ? Gerçekdışı şeyler yazmayın.
Ne önemi var duyup duymasının kendi biliyor olacak o nedenle hiç duyulmasa bile hep içinde korku taşıyacak hiç bu süreci düşünen biriyle konuştunuz mu acaba? Ya hastane kaydım olursa ya ismimden çıkarsa ya eski sevgilim eklerse bişey yazarsa diye gerçek dışı korku yaşıyorlar ben bir arkadaşımı bununla ilgili 100 saat ikna etmeye çalıştığımı hatırlıyorum saçmalama diye. Ben ortaya çıkmasından ziyade taşıyacagı gerginlikten bahsediyorum. Herkes sizin gibi düşünmüyor diye bu üslupla cevap yazmanız garip.

Geçmişte birçok ilişki yaşadım cinsel anlamda ve bu yüzden psikiyatrik tedaviye başladım ağır depresyon geçiriyorum yavaş yavaş iyileşiyorum bu süreçte geçmişteki yüklerimden kurtulmanın yolu kızlık zarını dikmek mi yanlış anlamayın zara önem vermiyorum ama sanki o sıfırlansa depresyondan önceki ben olacağım böyle beni kimse sevmeyecek gibi hissediyorum
Nasıl iyi hissedeceksen onu yap.Bosver kim ne derse desin Depresyondan kurtulmanın en önemli adımı ben iyi olacak demen.Kurtul şu melankolik hallerden inan kimse çekmez.Cekende 3-5 gün sonra deli der geçerler

Ne önemi var duyup duymasının kendi biliyor olacak o nedenle hiç duyulmasa bile hep içinde korku taşıyacak hiç bu süreci düşünen biriyle konuştunuz mu acaba? Ya hastane kaydım olursa ya ismimden çıkarsa ya eski sevgilim eklerse bişey yazarsa diye gerçek dışı korku yaşıyorlar ben bir arkadaşımı bununla ilgili 100 saat ikna etmeye çalıştığımı hatırlıyorum saçmalama diye. Ben ortaya çıkmasından ziyade taşıyacagı gerginlikten bahsediyorum. Herkes sizin gibi düşünmüyor diye bu üslupla cevap yazmanız garip.
Eee yaşamasınlar bu tarz korkuları diye bunu yazıyorum.eee sen kimse bilmese kendisi biliyor diye olayı büyüterek daha fazla mı yardımcı olmuş oluyorsun.birşeycik de olmaz konu sahibi.ben senin yerinde olsam gurur duyardım.o kadar kişiye kendini beğendirip yatağa atmak kolay mı? Sen ne sanıyorsun karşına çıkacak erkekleri. Sanki kaliteli adam bar da piyasa da
Kendi kafamızdaki kaliteli erkeğe göre yorum yapıyorsunuz.erkek kalitesi belli ülkede.zaten çoğunluğu saf, salak tiplerden oluşuyor, geri kalanı da serseri tarzı.değecek kadar kaliteli adam da seni mi bulacak.kendiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz.italyada değiliz.

Pisman olmanizin sebebini pek anlamadim. Sanirim birlikte oldugunuz bir erkek gururunuzu incitecek bir seyler soyleyip sizi terketti? Bunu bile cogu kadin kafaya takmaz ve hemen baska birilerini bulur. Ilk defa aktif bir cinsel hayati oldugu icin pisman olan bir kadin duyuyorum. Cogu kadin zamaninda iliski yasamadigi icin vajinismus frijit falan oluyor. Siz bence cok normal ve saglikli cinsel durtulere sahipsiniz. Cogu kadinin kiskanacagi bir gecmisiniz var. Kendi gecmisinizden utanmayin, gurur duyun, erkekleri de o kadar ciddiye almayin, hic birine de cinsel deneyiminiz hakkinda aciklama yapma geregi duymayin. Kizlik zari dikimi cag disi bir uygulama. Hem caniniz yanacak hem paraniz gidecek alt tarafi bir erkegi tavlamak icin. Hic bir erkek buna degmez.
Ahahaha helal.olsun kız.ben yazsam beğenmedim yağmuruna tutulurdum.ferhans ım diye.seni beğenmişler.sanki etrafımız kaliteli erkekten geçilmiyor da.... her taraf abuk sabuk tip dolu.aşağıda nereden duyacak sanki köyde mi yaşıyoruz dedim diye biri beni azarlamış.sanki kendisi olayı konu sahibi gibi abarttıkça ve hak verdikçe daha fazla yardımcı olmuş oluyor.ki ortada olay da yok.

iyi de adamlarda yapıyor. bide kızlığını önem vermek ne alaka...
burda evlenmeden önce bi çok kişiyle ilişki yaşanmiş sonradan kız olan kızla evlenmiş biri vardi..
kız çildirmişti konu açmişti burda okudum.
he canim kadin da kabul etmemeliydi erkek etmiyorsa demi..
herşey karşılıklı degil mi?
bakir erkek var miydi...
yok bence...
Bu devirde bakir kalmış süzme salakla kim ilişki yaşamak ister.bu ülkede bir erkeğin seks partneri bulma yeteneğinde olması ne büyük bir olaydır bilir misiniz ? Buradakilerde sanıyor ki adamın peşinde 50 tane kız var bu bakir kalmayı tercih etmiş.😁😁.öylesi de sizi bulacaktı he canım.arkadaşlar biriyle ilişki kurmayı becerip, kendini beğendirip, cinsle birşeyler yaşayacak seviyeye gelebilmek başarıdır.kimsenin yüzüne bile bakmadığı, selam verilmekten bile aciz, kendini kimseye kabul ettirememiş bir sünepe olmak değil.kendi hayatın için hiçbir şey yapmayan bir hayatsız olursan zaten bakir ya da bakire kalırsın.zor birşey sanki ? Başarı olan ilişki kurmayı becerebilmek, hayatına yaşanmışlık katabilmek.

Geçmişte birçok ilişki yaşadım cinsel anlamda ve bu yüzden psikiyatrik tedaviye başladım ağır depresyon geçiriyorum yavaş yavaş iyileşiyorum bu süreçte geçmişteki yüklerimden kurtulmanın yolu kızlık zarını dikmek mi yanlış anlamayın zara önem vermiyorum ama sanki o sıfırlansa depresyondan önceki ben olacağım böyle beni kimse sevmeyecek gibi hissediyorum
Merhabalar,
Olaya spirütüel bir alandan yaklaşacağım. Cinsel ilişkiye girdiğimiz zaman cinSel organların olduğu kök çakra bölgesinden karmalar ve enerjetik alanlar karışır. Partnerler birbirinin hayat enerjisini, epigenetik alan kodlarını, acılarını travmalarını aurasındakı olumlu ve olumsuz herşeyi bölüşür. Birden çok kişilerle düzensiz sürdürülen seks hayatında tabiki birden fazla kişinin enerjetik alanını alanımıza dahil etmiş oluyoruz dolayısıylA auralarındaki tüm negatiflikleri de almış oluyoruz tabi pozitiflikleri de. Bu kadar depresif hissetmenizin sebebi bu aslında tüm semavi din ve öğretilerde tek eşliliğin tavsiye edilmesi ve zinanın yasak edilmesinin sebebi budur. Alanlar karışır ve partner değiştirdikçe alan negatif yüklenir dolayısıyla kişi depresif ve mutsuz olur. Naçizane tavsiyem terapi ile beraber enerjetik alanınızı temizleyin ,şuan aura bedeniniz kirlenmiş vaziyette enerji olarak. Bir süre seksten uzak kalın sonrasında da seçici olun. Tüm bu terapilerden sonra paşa keyfiniz isterse tabiki diktirirsiniz ama sorun zarda değil enerji alanınız ve aura bedeninizde.

Bak sana şunu söyleyeyim açık açık. Sen biri ile sürtünme yolu bile ilişki yaşasan sen ilişki yaşamış oluyor musun evet. Sen ilişkiye girmiş oluyor musun evet. İster zar olsun ister tam birleşme olmasın sen biriyle öpüşüp yatağa girince zaten ilişkiye girmeye başlıyorsun. Bunun azı çoğu yok. O yüzden zar kavramını kafanızdan çıkarın derim ben. Siz zarı diktirdiginizde kendinizi kandırır ben temizim diyebilirsiniz(yanlış anlamayın belki de öyle düşünmüyor olabilirsiniz) Ama şunu da unutmayın çevremizde gördüğümüz çok kişi tam birleşme yasamasa da ilişkiye giriyor. O yüzden kendinizle barışma yoluna gidin mümkün olduğunca. Sizin de karşınıza sizi anlayacak biri mutlaka çıkacak. Zar insanı temiz yapmaz ama o yatağa girmek kirli yapar net.

Eee yaşamasınlar bu tarz korkuları diye bunu yazıyorum.eee sen kimse bilmese kendisi biliyor diye olayı büyüterek daha fazla mı yardımcı olmuş oluyorsun.birşeycik de olmaz konu sahibi.ben senin yerinde olsam gurur duyardım.o kadar kişiye kendini beğendirip yatağa atmak kolay mı? Sen ne sanıyorsun karşına çıkacak erkekleri. Sanki kaliteli adam bar da piyasa da
Kendi kafamızdaki kaliteli erkeğe göre yorum yapıyorsunuz.erkek kalitesi belli ülkede.zaten çoğunluğu saf, salak tiplerden oluşuyor, geri kalanı da serseri tarzı.değecek kadar kaliteli adam da seni mi bulacak.kendiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz.italyada değiliz.
Ben ne dediğimi anlatmadım galiba burada ben konu sahibine diktirme topuna girme, erkekler de herşeyi yaşıyor hem de inanılmaz rahat bir şekilde zaten pek çok kişi sormuyor bile. Çevremde bir sürü kişi evlendi. Eşleri sormadı bile sorsa da tamam olabilir gibi oldu dedim. Yani kadın yaşadığı şeyden kötü hissediyor, ama çözümü diktirmek değil ki. Psikolojisi geçmiş olaylara üzülüyor. Zar gelince yaşanan şeylerin acısı geçmez ki sen yine bilirsin kimse bilmese sen biliyorsun dedim. Çözüm seni seven birini bulmak. Zaten o zaman kendinden nefret etmezsin çünkü adam öldürmedin, hırsızlık yapmadın sadece cinsellik yaşadın. Öyle güvenli bir ilişkisi olursa aklına bile gelmez. Diktirirsen ortaya çıkardan ziyade psikolojin düzelmez çünkü sorun zar değil senin yaşadıklarından utanman demeye çalıştım. Umarım anlatabilmişimdir.

Ben ne dediğimi anlatmadım galiba burada ben konu sahibine diktirme topuna girme, erkekler de herşeyi yaşıyor hem de inanılmaz rahat bir şekilde zaten pek çok kişi sormuyor bile. Çevremde bir sürü kişi evlendi. Eşleri sormadı bile sorsa da tamam olabilir gibi oldu dedim. Yani kadın yaşadığı şeyden kötü hissediyor, ama çözümü diktirmek değil ki. Psikolojisi geçmiş olaylara üzülüyor. Zar gelince yaşanan şeylerin acısı geçmez ki sen yine bilirsin kimse bilmese sen biliyorsun dedim. Çözüm seni seven birini bulmak. Zaten o zaman kendinden nefret etmezsin çünkü adam öldürmedin, hırsızlık yapmadın sadece cinsellik yaşadın. Öyle güvenli bir ilişkisi olursa aklına bile gelmez. Diktirirsen ortaya çıkardan ziyade psikolojin düzelmez çünkü sorun zar değil senin yaşadıklarından utanman demeye çalıştım. Umarım anlatabilmişimdir.
Eee tamam itiraz etmedim ki çok haklısın.

Merhabalar,
Olaya spirütüel bir alandan yaklaşacağım. Cinsel ilişkiye girdiğimiz zaman cinSel organların olduğu kök çakra bölgesinden karmalar ve enerjetik alanlar karışır. Partnerler birbirinin hayat enerjisini, epigenetik alan kodlarını, acılarını travmalarını aurasındakı olumlu ve olumsuz herşeyi bölüşür. Birden çok kişilerle düzensiz sürdürülen seks hayatında tabiki birden fazla kişinin enerjetik alanını alanımıza dahil etmiş oluyoruz dolayısıylA auralarındaki tüm negatiflikleri de almış oluyoruz tabi pozitiflikleri de. Bu kadar depresif hissetmenizin sebebi bu aslında tüm semavi din ve öğretilerde tek eşliliğin tavsiye edilmesi ve zinanın yasak edilmesinin sebebi budur. Alanlar karışır ve partner değiştirdikçe alan negatif yüklenir dolayısıyla kişi depresif ve mutsuz olur. Naçizane tavsiyem terapi ile beraber enerjetik alanınızı temizleyin ,şuan aura bedeniniz kirlenmiş vaziyette enerji olarak. Bir süre seksten uzak kalın sonrasında da seçici olun. Tüm bu terapilerden sonra paşa keyfiniz isterse tabiki diktirirsiniz ama sorun zarda değil enerji alanınız ve aura bedeninizde.
Olabilir valla heee.

insanın sadece kendi şahsını ilgilendiren türden yaptığı ya da yapmadığı şeyler için yaşadığı pişmanlıkla gününü zehredenlere (buradaki çok partnerli seks hayatı örneğinde olduğu gibi) almanyada 'tanrının unuttuğu şeyleri hatırlayıp durma' derler. şimdi bildiğin şeyleri o zamanlar bilmiyormuşsun ama artık biliyorsun. e o zamanki halin için bugünü de boşa harcama demek bu. kendini kendi değerlerinle eleştirdiğinde kendini affetmen daha kolay olur fakat sanıyorum ki sen bu toplumun ikiyüzlü erkek egemen bakışıyla kendini yargılıyorsun. belki de dindarlığa heves ettin tanrının gözünde günahkar olduğunu düşünüyorsun ama bütün dinlerdeki tanrılar yeryüzündeki insanlardan çok daha bağışlayıcıdır. hmm kendini bana saklamamışsın o zaman benim sevgime layık değilsin diyen birine al sen o sevgini g*tüne sok diyemiyor musun?!

Merhabalar,

Madme bu konu açıldı, ufacık bir soru kök çakra nasıl temizlenir? Öneri meditasyon veya Youtube videosu var mdıır?

Iyi de zorla degil ve kendi iradenizle ise neden bunalima girdiniz ki?
Saglikli bir beden sevismek ister, bu cok normal. Ya Rabbim, millet Mars'a gidiyor, bizler bedenimizin sesini dinleyip sevistigimiz icin depresyona giriyoruz.
Psikologum aslında küçükken yaşadığım olaylar yüzünden olduğunu söyledi

İyi de kızlık zarı dikimi, ilk gecenin hemen öncesinde yapılan bir operasyon değil mi? Şimdi kendinizi kızlık zarınızı diktirmiş olarak hayal ya da kabul etmenizle zarı diktirmeniz arasında hiçbir fark olmayacak ki.

Zar dikimi nedir ya allasen?
Yaşadıklarının arkasında duramıcaksan neden yaşadın ?
Yaşayıp yaşayıp bişey yaşamadım zarım duruyor zırvalıgına mı giricen millete ? Ayrıca zar diye bisey de yok bırakın bu işleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X