Depresyon tedavisi ve takıntılarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmişte birçok ilişki yaşadım cinsel anlamda ve bu yüzden psikiyatrik tedaviye başladım ağır depresyon geçiriyorum yavaş yavaş iyileşiyorum bu süreçte geçmişteki yüklerimden kurtulmanın yolu kızlık zarını dikmek mi yanlış anlamayın zara önem vermiyorum ama sanki o sıfırlansa depresyondan önceki ben olacağım böyle beni kimse sevmeyecek gibi hissediyorum
Her şeyin başı sizin kendinize değer vermeniz. Siz böyle düşünürseniz kim niye saygı duyup değer versin size? İnsan kendi degerini kendi belirler. Siz bir zardan mı ibaretsiniz?

Nereden bildiniz evet tam olarak öyle
kendimden bildim 🙊🙉🙈😂 Yani beden erken olgunlasmis, yasitlarindan once gitmis. Bu senin vucudun hormonlarin. Su Ana dek bircok kisiyle extrem gelecek şeyler de yasamis olabilirsin. Ama depresyona girmeye deger mi? Sitede vajinusmus oldugu icin ne yapacagini bilemeyen evliler var, o daha Mi iyi?
He olay "tanistigim Beni Boyle Kabul Eder mi" gibi bir boyutta ise hemen diyeyim, ortada utanilacak birsey yok. Hele de yabanci birinle tanisirsan, bunu takmanin ne kadar gereksiz oldugunu goreceksin.
Hormonlarini ve vucudunu sev, onlarsan utanma

Geçmişte birçok ilişki yaşadım cinsel anlamda ve bu yüzden psikiyatrik tedaviye başladım ağır depresyon geçiriyorum yavaş yavaş iyileşiyorum bu süreçte geçmişteki yüklerimden kurtulmanın yolu kızlık zarını dikmek mi yanlış anlamayın zara önem vermiyorum ama sanki o sıfırlansa depresyondan önceki ben olacağım böyle beni kimse sevmeyecek gibi hissediyorum
kendinizi nasıl iyi hissedeceksiniz o şekilde yaşayın. geçmişle bagınızı koparın daha fazla kafanızda yük etmeyin

Madme bu konu açıldı, ufacık bir soru kök çakra nasıl temizlenir? Öneri meditasyon veya Youtube videosu var mdıır?
Cakralarla alakali didem oztabak instagram hesabını takip edebilirsiniz yakin bir zamanda egitimide var . Cakrayi temizleyemezsiniz dogru calistirabilirsiniz ve dis etkenlerden koruyorsunuz kok cakra hayata tutunma alanimiz ve annemizle iliskimizdir cunku bizlerde anamizin kok cakrasindan ciktik. Kok cakrasi az calisan ve negatife düşmüş biri hayata tutunamaz ve daima depresyonda karanliktadir . Bol spor bol kuyruk sokumu topraklama pelviks egzersizi ve dogru ve sınırlı seks partneri simdilik onerebileceklerim kok cakra dogru calismiyorsa zaten diger 2 ile 9 arasida kaynak bulamadigi icin otomatik olarak sıkıntılıdir cunku enerji kundalinik sekilde aşağıdan yukariya gjder

Pisman olmanizin sebebini pek anlamadim. Sanirim birlikte oldugunuz bir erkek gururunuzu incitecek bir seyler soyleyip sizi terketti? Bunu bile cogu kadin kafaya takmaz ve hemen baska birilerini bulur. Ilk defa aktif bir cinsel hayati oldugu icin pisman olan bir kadin duyuyorum. Cogu kadin zamaninda iliski yasamadigi icin vajinismus frijit falan oluyor. Siz bence cok normal ve saglikli cinsel durtulere sahipsiniz. Cogu kadinin kiskanacagi bir gecmisiniz var. Kendi gecmisinizden utanmayin, gurur duyun, erkekleri de o kadar ciddiye almayin, hic birine de cinsel deneyiminiz hakkinda aciklama yapma geregi duymayin. Kizlik zari dikimi cag disi bir uygulama. Hem caniniz yanacak hem paraniz gidecek alt tarafi bir erkegi tavlamak icin. Hic bir erkek buna degmez.
Sebebini ben söyleyeyim, evli olduğunu bildiği erkeklerle ilişki yaşadığı için pişman kendisi…

Ben açıkçası yazmayacaktım ama, ılımlı yorumunuzu görünce belirtmek istedim.

Hatta konu sahibinin nickini görünce şaşırdım aktif olmasına. Pişmanlık duymasına sevindim, hatalarını fark edip düzeltmek istemesine mutlu oldum. Çünkü geçmiş birkaç konusu korkunçtu ve hepimizi çileden çıkarmıştı zaman zaman…

Tedavinize devam edin başks çözüm yok. Geçmiş konularınızı açmayacağım sizi üzmemek için, bu nedenle tedavi olun diyorum yeniden.

Tedavinize devam edin başks çözüm yok. Geçmiş konularınızı açmayacağım sizi üzmemek için, bu nedenle tedavi olun diyorum yeniden.
GEÇMİŞTEN benim de midem bulanıyor kendimden zaten ah almak istemiyorum bir daha zaten doktorum aşk hayatıma birinin vasi olmasını istedi sen kendin beceremiyorsun dedi yani danış birilerine dedi

Tutmaz bacım o zar.

Yok tabi ki. Herkes zara önem mi veriyor? Ayrıca sadece kendinize zarar verdiğinizi düşünüp depresyona girmissiniz birini kandırmak eminim sizde yine bu tarz bir durum yaşatacaktır.
Teşekkür ederim düşünceniz için kadınlardan destek görmek birinden çok mutlu etti beni Mune Mune konumu kapatır mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X