depresyon yineleyen bir şey mi?

Ben 2 kere ilaç bıraktım. Bir süre sonra eski depresyon haline geri döndüm ne yazık ki. Hatta sinirli bi insan olmuştum. Çevredekileri kırmaya başlamıştım. O yüzden ilaca geri başladım. Ne zaman bırakmaya çalışsam olmadi... tekrar depresyona yakalanmak istemiyorum. O yuzden ilaca devam.

Benim için yineleyici oldu, belki de ilacı kestiğimde hep böyleydim ilaçlar bana iyi geliyordu bilmiyorum... 1.5-2 seneye yakındır kullanmıyorum antidepresanı bebek düşündüğümden dolayı kestim. Ama ortada hiçbirşey yokken kendimi inanılmaz depresif hissediyorum, zevk aldığm çok az şey var, başkaları için normal olabilecek en ufak şeyler bile büyüyor hayatımda, dünyanın sonu gibi büyütüyorum herşeyi.. içerken bir nebze daha iyiydim ama onlara da bağımlı yaşamak istemiyorum bir bakıma, mutluluk için onlara muhtaç olmamalıyız bana göre. Yani keşke elimizde olsa bu, olabilse... bizim ailede de depresyon genetik maalesef hem anne hem baba tarafı da. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Tabi bir doktora sorsanız daha iyi ama.Psikolojik,psikiyatrik rahatsızlıklar kişini yatkınlığıyla ve genetiğiyle de alakalı diye biliyorum.Bunun cevabı herkes için aynı değil.Sizinki zaman zaman tekrarlıyor anladığım kadarıyla.

Bipolar bozukluk olup olmadığına baktı mı doktor . Ara ara çok enerjik hayat dolu yerinde duramayıp bir ara da kendine zarar verecek kadar bunalıma giriyor musun?

yok bipolar yok bende kendime de zarar vermeyi hiç düşünmedim şükür sadece okb dedi ve bundan kaynaklı depresyon

Back
X