• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyon

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
lohusa depresyondan kurtulan var mi
bazen cok kotu oluyorum. 5 ay oldu hala ilac kullaniyorum kullanmadığim gun daha kotu oluyorum.

Lütfen ilaç içmeyin ve rahat olmaya çalışın,bebeğiniz olmuş ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah.bu gelip geçici bir dönem.hepimizin başına geldi ve geçti.Bu güzel günlerinizi zehir etmeyin.

Allah kurtarsın. İlaç falan kullanmadım hiç 7.5 ay oldu doğum yapalı. Depresyondayım ama mutlu olmak için çabalıyorum. Tüm ilgim, vaktim kızımda. İnşallah çabuk atlatırsınız. Bebeğinize karşı bi sıkıntı var mı peki

En güzeli temiz havaya çıkabilmek, evde 4 duvar arasında kalmayın, kim olsa depresyona girer ben bebek olunca öyle bir hata yaptım. Bebek arabasıyla dışarı parka çıkın muhakkak, hem insanlarla muhabbet etme fırsatınız olur, yalnızlık da depresyonu körüklüyor. Park bahçe gibi yerlerde annelerle muhabbet edebilirsiniz. Herkesin benzer sorunları olduğu için anlatmak dinlemek insanı rahatlatıyor. Bunun dışında çok fazla çocuk bakımını düşünerek kafanızda büyütmeyin, bunu çevrenizde yapanlar varsa dinlemeyin, takıntılı insanlardan sürekli çocuk aç çocuk hasta olur, gibi kelimeler kullananlardan uzak durun. Veya dikkate almayın ki daha çok baskı yapılmasın. Güneş d vitamini çok önemli, güneşlenemiyorsanız d vitamini takviyesi alın, vitamin mineral değerlerinizi de ölçtürebilirsiniz bazen çok etkili oluyor insanın psikolojik durumunda kimi eksiklikler.

bazen cok kotu oluyorum. 5 ay oldu hala ilac kullaniyorum kullanmadığim gun daha kotu oluyorum.

Lohusaymış pardon ben lohusa depresyonuna girmedim. Ama başka bir deoresyon için ilaç kullandım. Çok mu zor durumdasınız?

Geçmiş olsun ne güzel ki rahatsızlığını fark edip doktor tedavisine başlamışsınız ama atladıgınız diger önemli şey ilacı bir içip bir içmemek
bu tarz ilaçlar agrı kesici gibi kullanılmaz doktor kontrolünde başlar ve biter
tedavinizi kulakdan dolma degil doktorunuzla görüşerek olun adı üzerinde lousa depresyonu gelip geçici ama önemli bir saglık sorunudur saglıklı anne saglıklı evlat siz mutlu olunca eşiniz cocugunuz da mutlu olacaktır

Back
X