• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

depresyon

umut21

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
39
0
296
Diyarbakır
Aranızda depresyona girip bunu atlatabilen birileri var mı. Şaka değil gercek anlamda 1 aydır hayatım mahfoldu
.sebep arıyorum yok ama çok kötüyüm. Doktora gittim.3 u de depresyon dedi ama nasıl geçecek bilmiyorum.ne kur bildiklerini anlatin.

Bazen hayatiniz cok yolunda gitse dahi gecmisin birikmislikleri yigilmisliklari sizi depresyon surecine sikabiliyor

Bi donem cok fena uyku problemi yasiyordum uyku problemi dedigimde uykusuzluk degilde asiri uyumak bazen oturdugun yerde uyuyakalip 8 saat falan araliksiz uyuyordum gunumun yarisibdan fazlasi uykuya gidiyoedu bu sikayetle gittiginde doktor depresyon dedi ibanmak istemedin psikologa gittim oda depresyon dedi inanmak istememistim cunku hayatimin gayet normal bi sureciydi ama oncesindeyse baya buyuk problemler atlatmistim nasil oluyorsa bilmiyorum sonradan depresyon olarak dondu

Allah yardinciniz olsun gun icinde acik havada mutlaka aksatmadan hergun yuruyun her gun bi cikolata yeyin findik fistik turu seyler yetin ve sıkıntılı bi ortamdaysaniz bi sure varsa imkaniniz ayrilin

Ayrılma şansım yok 2 cocugum var .ve ben onlara yetmiyormuş gibiyim. Ne kadar sürecek bu durum.normal hayatımı özledim. Uyuyamiyorum gulemiyorum karar veremiyorum. Kolum kanadim kırık hiçbişey yapmak istemiyorum

Ben calismaya başlayarak ve bir kedi sahiplenerek atlattım.
Uzun süre sürekli uyku halim vardı. Ne kadar uyusam uykumu alamıyordum. Canın hiç bir şey yapmak istemiyordu. Hiç bir şey beni mutlu etmiyor. Yaptığım hiç bir şey keyif vermiyordu. Sonra kedim geldi ve işe girdim. Şu an o halimden eser yok :) size iyi gelecek bir uğraş bulun.

Tam olarak sorunun ne olduğunu anlatsam belki yardimci olacak kişiler çıkabilir canim

Gittiğiniz 3 doktordan 1 i illa ki ilaç vermiştir diye düşünüyorum.
Tedavinizi aksatmayın lütfen.

Doktor nasıl geçeceğini söylemedi mi?

5 yılımı yedi bu hastalık. ne tedaviler gördüm ama bir işe yaramadı. en son bir psikanalistten terapi almaya başladım ve bıraktığım okuldan ayrılıp tekrar sınava girdim. şimdi güzel bir bölümde öğrenciyim.
sana tek tavsiyem terapi alman. sadece ilaçlarla geçmeyebiliyor bu lanet hastalık.

Back
X