- 2 Şubat 2017
- 3.371
- 3.509
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
İçinde derdin varken ne kafa dagitabiliyorum ne de başka şeylere odaklanqbiliyorum.Sen zaten bu farkındalıkla çok büyük bir adım atmışsın kendi içinde. Eminim başarılı olacaksın. Kafanı dağıtmaya çalış. Yeni hobiler falan edin, çeşitli etkinliklere katıl. Emin ol işe yarar.
Dibe vurdum yanlız beceriksiz akıl almaz düşünceler içindeyim. Allahtan yardım diliyorum bur tekNiye bu kadar dertlendin ki çirkin değilsin sesinde güzel ooh daha ne istiyorsun:)
Nedir bu kadar dert ettiğin dertler?
Depresyon geçiren bir üyeye kimse saldırmaz sanmıyorumBuralar birazdan kaynar bence .
Geçer mi gercektenPsikatriye git bir an önce.Tedavini ol cnm.
Hiç bir dert baki değil.
Herşey geliyor, geçiyor.
Çok fazla stres yapmaktan herşeyi beynim biseylere inandı ve çıkamaz oldum içinden. Obsesyonlar peşimi birakmiyorBir nedeni vardır elbet neden böyle oldu?
Allah yardimcin olsun... o dönemi yakın zamanda bende atlattım.... ölüyorum kimse beni anlamıyordu sanki terapi aldım çok iyi geldi.sana dua edicem.Çok fazla stres yapmaktan herşeyi beynim biseylere inandı ve çıkamaz oldum içinden. Obsesyonlar peşimi birakmiyor
Iyleştin mi 3 yıl öncede hamilelik depresyonu yaşadım bende ölüyorum sanki hergunAllah yardimcin olsun... o dönemi yakın zamanda bende atlattım.... ölüyorum kimse beni anlamıyordu sanki terapi aldım çok iyi geldi.sana dua edicem.
Canın sağolsun da herşey geçer. Allah gönlüne ferahlık versin.Geçer mi gercekteninşallah dualtınıza ihtiyacım var.
Amin cnm yüreğine saglikCanın sağolsun da herşey geçer. Allah gönlüne ferahlık versin.
Çok tatlısın Madonna içimi rahatlattın bebeçikler bana bişey yapmadı inan çok fazla duygusal olmam içime atmam beni bu noktaya getirdi.İyi ki varsın cnm temennilerin için çok sağol iyi ki hayattayım Allahtan tek dileğim huzurlu günlerime donmekkııızzzz sen önce depresif şarkı söylemeyi bırak, dinleme de. aç iki cıstak
yoğun bir hayatın var bebeler var, biliyorum ben seni.
hiç de çirkin değilsin, tamam bir ara sarı saç sıkıntımız vardı onu da boyadın gittiböyle daha iyi. hatta kahve de değil direk siyah
kendinin ilacı sensin, unutma.
iyi olmayı istersen olursun. olmak istemezsen tıp fayda etmez
terapiye git ve inanarak git lütfen. biraz daha sabır sadece, bebeler büyüsün rahat edeceksin.
hayattasın ve bunun kıymetini bil
bu da benden sana lokum
inşallah inşallah.Çok tatlısın Madonna içimi rahatlattın bebeçikler bana bişey yapmadı inan çok fazla duygusal olmam içime atmam beni bu noktaya getirdi.İyi ki varsın cnm temennilerin için çok sağol iyi ki hayattayım Allahtan tek dileğim huzurlu günlerime donmekiyileşince senin için dinlerim cistak şarkıları aklıma sen gelirsin
Allah var madonna kaldirabilecegim kadarını verir sanırım Bedenime yansimadan tüm hastalara şifa versin rabbim tez zamandainşallah inşallah.
emin ol hayatta olmayan bir sürü insan şuan şu dertleri çekip yine de yaşamayı tercih ederdi.
önce ruh hastalanır, sonra bedene yansır. ruhuna iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?