- 2 Şubat 2017
- 3.371
- 3.509
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
Hayatta küsse bile yeniden tutunmaya çalışıyorum cocuklarim için ayağa kaman lazım tekrar Ruhen cokuntudeyim.Ayy neren çirkin yaaa seni hatırlıyorum konularından neden hayata küstün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatta küsse bile yeniden tutunmaya çalışıyorum cocuklarim için ayağa kaman lazım tekrar Ruhen cokuntudeyim.Ayy neren çirkin yaaa seni hatırlıyorum konularından neden hayata küstün
D vitamini alıyordum haftada 30 damla kadarAile hekimine gittiniz mi? D vitamini eksikliği depresyon yapar. Lütfen gidin ve vitamin değerlerinize baktırın.
İçimden gelmiyor pek canım içim içimi yiyor ama dinlemeye çalışacağımAblacıgım o şarkılardan 3 tane dinlesem depresyona giriyorum.
Sen tutmuş içli içli söylüyorsun :)
Neşeli şeyler dinle, neşeli şarkılar söyle, etrafında neşeli insanlar olsun, sevdiğin şeyleri yap.
Katkıları büyük oldu sağolsun ana teması o zaten onun yüzünden bu haldeyim bide stresDelight senin konundu sanırım; eşinin abisi her bir araya geldiğinizde (Ki çok sık bir araya geliyordunuz) sizin dış görünüşünüze negatif laflar ederek espri yaptığını filan sanıyordu, eşiniz de bi şey demiyor gülerek katılıyordu sanki, öyle şeyler hatırlıyorum. Ortamın böyleyse, depresyona girmen normal. Bi tepki ver, bir iki laf söyle şunlara bari.
Benimki zamanında bi hayli ilerledi canım hamile ikende yasadim cunku tedbir alayım ben tedavi olmadıkça nüksediyor.Turkish Delight selam
Zaman zaman sebepsiz yere bizlerde depresyona giriyoruz
Çok ağır olmadıkça tedavi önermiyorum
Zamanla geçer
Biliyorum çok kötü bir süreç ama gerçekten geçiyor emin ol
Katkıları büyük oldu sağolsun ana teması o zaten onun yüzünden bu haldeyim bide stres
Haftada 30 damla nedir? Ben günde 45 damla alıyorum. Size kim verdi en son ne zman doktora gittiniz?D vitamini alıyordum haftada 30 damla kadar![]()
Tekrarlayabiliyor ömür boyu söylemişlerdi zaten.Atlattım demistiniz ama sanırım bu hastalık bir kere bulaştımı bir daha bırakmıyor insanın yakasını bende kötüyüm Allah yardımcınız olsun
Merhaba arkadaşlar nasılsınız.Ben bu aralar felaket kötüyüm ki üyelik iptali bile yaptırabilirim.Neşeli hayat dolu bir insandım bir zamanlar.Nasıl olduysa dibe çöktüm bu aralar.Kendimi aşırı derecede çirkin buluyorum.Sanki biri gelip yüzüme kusacak kadar çirkin. Değersiz hiçbişey yapasım gelmez oldu.Bayram sonrası terapiye basliyacagim ama iylesemiyecekmisim gibi hissediyorum.Kendi gözümde bir kere değersiz ve cirkinim doktor veya ilaç ne yapsın bana diyorum.Hayat dolu iken nasıl bu hale gelinir anlamıyorum beni az daha tanımak isterseniz ismimin altında birkaç videom var.Bir insan nasıl batar anlayabilirsiniz.Sevgili üyeler lütfen bana dua edin bu içinde bulunduğum depresyondan kurtulabileyim sevgilerimle.
Allahindan bulsun cnm benim tek derdim iylesmek ondan sonra sıfır muhabbet muhatap olmam o olurTahmin ettim zaten ondan yazdım. Sürekli aynı laflar, sürekli aynı noktalardan saldırıya bir yere kadar dayanır insan. Ama 30 yaşında kadınsın, hadi 20 yaşlarında olsan da bunun kompleksini yaşasan, daha anlarım da, 30 yaşında ikiz annesi genç ve güçlü bir kadınsın. O adamın ne başarısı, ne güzelliği özelliği var da, lafları sana işliyor allasen? Niye yutup duruyorsun ayrıca. "Bu kadar niye dikkatini çekiyorum abi, hayırdır; ilkokulda sevdiği kızın saçını çeken veletler olurdu, bi ilgin mi var ne gözle bakıyorsun bana ki güzelliğim dert oluyor sana? Bir değil iki değil, sıktınız ha" diyemiyor musun? Utandıramıyor musun şu gevreği?
Tahlil yaptırmam lazım sanırım ama halim yok yemin ederimHaftada 30 damla nedir? Ben günde 45 damla alıyorum. Size kim verdi en son ne zman doktora gittiniz?
Sizin neyiniz var geçmiş olsun sizedeAtlattım demistiniz ama sanırım bu hastalık bir kere bulaştımı bir daha bırakmıyor insanın yakasını bende kötüyüm Allah yardımcınız olsun
Allahindan bulsun cnm benim tek derdim iylesmek ondan sonra sıfır muhabbet muhatap olmam o olur
İşte hep vitamin eksikliğinden bak bana dua edeceksin. Ben lohusa depresyonuna girdim d vitaminim kan değerlerim düşmüş meğerse. Beslenmeme çok dikkat ettim şükür vitamin değerlerim çok iyi olmuş ilaç da kullandım ve çok iyiyim depresyın falan kalmadı. Ben de senin gibiydim, zevk almıyordum sanki herkes çok mutlu ben çok mutsuzum, sanki ölümcül bir hastalığım var. Kimse beni anlamıyor vs vs. Hep ağlıyordum gittikçe çökmüştüm ama vitaminlerim düzeldikçe şu an hamdolsun bomba gibiyim. Uykusuz da kalıyorum ama o depresyondan kurtuldum şükür.Tahlil yaptırmam lazım sanırım ama halim yok yemin ederim
Benimde eleme Lazım kan emici vampir gibiler pozitif insanda kalmamış herkes depresyonda hayatta tutunmaya çalışıyor herkes ınsalah sizde tamamen atlatırsıniz birgün sadece güzel günlerden konuşuruz insallahŞimdiden sıfır muhabbet olsun ki iyileşme sürecin uzamasın.
Negatif insanlardan uzak dur.
Depresyon dediğini de kendine tekrar ede ede büyütme.
Kronik depresyon var bende, arada girer çıkarım, girermiş gibi yaparım girmem falan.
Ruh emici insanları ayıklaya ayıklaya geldim şu zamana, her şey daha güzelleşti.