Depresyon

Purple2295

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
1.739
4.978
88
29
Kızlar aranızda depresyon tedavisi görüp iyileşen var mı? Gerçekten bu illetden kurtulmak mümkün mü? Kurtulduktan sonra Neler değişti hayatınızda? Bu hastalık yapıştı kaldı bana üzerine regl öncesi dönem de eklenince iyice artık kendimi öldüresim geliyor. Kalbimde ağrılar oluşmaya başladı. Eskiden bi el sıkıyor kalbimi gibi gelirdi artık iğne batması gibi bi ağrıya dönüştü. 4yıldır kurtulamadım bu eziyetden

Son düzenleme:
Psikolağa gittim bir süre. Ama ben de pek bir etkisi olmadı.

Istediğim tarzda bir işe başladım. Bu iyi geldi ve o dönemi atlattım.

Çalışmıyorsanız işe başlamanızı önerebilirim. Hatta direkt bir iş bile önerebilirim özelden.
Insanın kafası meşgul oluyor, yeni bir çevre ediniyorsunuz falan.

Psikaytriste gittim bana ilaç verdi ama onlar da beni hep uyuttu sonra tedaviyi yarım bıraktım.Sonra kendim baş etmeye çalıştım.Gezdim, kendimde değişiklikler yaptım vs vs.

Psikolağa gittim bir süre. Ama ben de pek bir etkisi olmadı.

Istediğim tarzda bir işe başladım. Bu iyi geldi ve o dönemi atlattım.

Çalışmıyorsanız işe başlamanızı önerebilirim. Hatta direkt bir iş bile önerebilirim özelden.
Insanın kafası meşgul oluyor, yeni bir çevre ediniyorsunuz falan.
Teşekkür ederim.:KK200:Bu sene üniye başlıyorum. Umarım iyi gelir

4 yıl uzun bir süre yalnız.Bir uzman yardımı alın bence.Yeni ortam yardımcı olur diye düşünüyorum,ama tek başıma ben çıkamıyorum mesela içinden ben de uzman yardımı alacağım.

Kızlar aranızda depresyon tedavisi görüp iyileşen var mı? Gerçekten bu illetden kurtulmak mümkün mü? Kurtulduktan sonra Neler değişti hayatınızda? Bu hastalık yapıştı kaldı bana üzerine regl öncesi dönem de eklenince iyice artık kendimi öldüresim geliyor. Kalbimde ağrılar oluşmaya başladı. Eskiden bi el sıkıyor kalbimi gibi gelirdi artık iğne batması gibi bi ağrıya dönüştü. 4yıldır kurtulamadım bu eziyetden
Okb anksiyete ve depresyon üçü bir arada kahve gibiyim. Yaklaşık 4 aydır tedavi görüyorum. Okbyi aştım gibi. Depresyonda arkadaş edinerek sosyalleşerek aştım. Ama anksiyete bitmedi bitmiyor. Doktorla birlikte kendinde çabalarsan atlatılıyor

13 yıl kadar önce panik atak ve anksiyete tedavisi gördüm , ilaçları 3 yıl kadar kullandım , evlenip hamile kalınca düzeldim , ta ki 6 ay falan öncesine kadar , şu an tekrar psikiyatriste gitmek istiyorum bakalım , velhasıl kelam tamamen iyileştim diyene inanamıyorum .

Depresyon muydu neydi, son bir aydır çok kötü hissediyordum. 3 gün şehir dışına kaçtık, bambaşka bir modda döndüm. İnanılmaz iyi geldi ortam değişikliği.

Back
X