• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

depresyon

hira00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
depresyonumu ailemden nasıl gizlerim

depresyonumu ailemden nasıl gizlerim

Depresyon teşhisini nasıl koydunuz? Gizlemek yerine söyleyin, sizi bir uzmana götürsünler güzelce psikologla seanslara devam edin, teşhisi o koysun. Gerekiyorsa psikiyatriste yönlendirir ilaç da almanızı sağlar.

Paylaşın bence ailenizle gizlemeye çalışıp bir de ona mı stres yapıcaksınız

Yardım almalısınız. Depresyon beynin kimyasını bile değiştiriyor. Ailenizden gizlemek yerine paylaşmanız daha iyi olmaz mı? Yardımcı olacaklarsa.

Yardım almalısınız. Depresyon beynin kimyasını bile değiştiriyor. Ailenizden gizlemek yerine paylaşmanız daha iyi olmaz mı? Yardımcı olacaklarsa.
yardim aliyorum bu konu icin aileme soylemelimiyim bilmiyorum simdiye dek kendimi bildim bileli herseyi kendim yapmaya calistim pek soylemek istemiyorum onlara bu yuzden gizlemeye calisiyorum

Depresyon teşhisini nasıl koydunuz? Gizlemek yerine söyleyin, sizi bir uzmana götürsünler güzelce psikologla seanslara devam edin, teşhisi o koysun. Gerekiyorsa psikiyatriste yönlendirir ilaç da almanızı sağlar.
teshisi psikiyatrist koydu ben sadece bu durumu gizlemek istiyorum

Back
X