Depresyon

kurkmantolumaddonna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2025
49
5
1
24
O kadar sıkıldım ki kim beni sevse doğru insan sanıyorum yanılıyorum sonra üstüne üstlük üzülüyorum konu sadece bu değil genel bir depresyon halindeyim evet mutlı gibi görünüyor olabilirim ama o anlık gelen bişey ben genel ruh halim kötü bazen kendime zarar veresim geliyor ama sonra kendimi durduruyorum sanki hayatta bişey başarmamış gibi hissediyorum başarı ney onu da bilmiyorum... O kadar derin bir umutsuzluk içindeyim nasıl olduğunu bilmiyorum gibi ya da ben maske takmayı iyi mutluymuş gibi yapmayı iyi Beceriyorum.. Elhamdülillah kendimr zarar vermem ama düşüncesi bazen gelmiyor değil.. Mutlu değilim mutlu hissetmiyorum bugün ağladım mesela bir hayalim yok gibi hayal panosu yapmıştım hiçbiri gerçek olmadı mesela çaba diyceksiniz deli gibi çabalıyorum ama olmuyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum kafam allak bullak hayatım yolunda değil gibi buraya gerçel hissimi yazmak ve görünmek istedim şimdi maskem yok mesela.. Kendimle yüzleşiyorım

gencecik yaşta insanlar niye böyle ruhsal sıkıntılar yasıyorlar anlamıyorum

gezin dolaşın okuyun insanlar içine karışıp sosyalleşin

ne diye kendinizi eve kilitleyip mutsuzum idealim yok diye ağlıyorsunuz ki

iadeliniz yoksa ideal koyun önünüze

Bence sosyal medyada sürekli pompalanan güzel yaşamlar ,maruz kaldığımız sahtelikler ve hep bir yarış içinde olma hali ,çöken,ekonomi, iklimin bile değişmesi ilişkilerin sığlaşması ,herkesin kendi içine dönmesi ve hayat çok zor algısının sürekli pompalanması buna sebep oluyor…
Herkes antidepanlarla yasıyor artık
Duygu durumumuzu yönetmeyi unuttuk gibi bir şey oldu

O kadar derin bir umutsuzluk içindeyim nasıl olduğunu bilmiyorum gibi ya da ben maske takmayı iyi mutluymuş gibi yapmayı iyi Beceriyorum
Konu sahibi umutsuz depresif ruh halinin üstesinden gelmek için psikolojik destek almanı öneririm. Bu arada birçoğumuzun hayatının belli bir döneminde hissettiği depresif ruh hali illa ki oluyor. Umarım tez vakitte bu ruhsal çöküntüden kurtulursun.

Muhtemelen ben de böyle düşünüyorum
yeni nesil ve gençler çok amaçsız
tabletle büyüyen çocuklar mutsuz

Sana ilgi gösteren birini “doğru insan” sanman yanlış değil bu,sevgi görmeye aç kalmış insanların çok normal bir tepkisi.Yazdıklarında yorgunluk, hayal kırıklığı ve tükenmişlik hissediliyor…Mutlu görünmeye çalışmak ama içten içe çökmek çok zor bir şey. ‘Çabalıyorum ama olmuyor’ demen de aslında ne kadar yalnız hissettiğini gösteriyor.Bu duygular için kendini suçlama;sen de insansın.Ve mutlaka bir psikiyatri ile görüş.

Teşekkürr ederim ❤

Aslında bir amacım var ama bazen yoruluyorum

ChatGPT mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…