Depresyon

Allahım yar ve yardımcımız olsun bu psikolojik sıkıntılar yaşamayan bilmez çok zor çok,ben halimi nasıl anlatsam bilmiyorum ki tam depresyonun dibindeyim hayatla bağlantım kesilmiş gibi Allahın zoruna gitmesin ölsem de kurtulsam dediğim şekildeyim iç sıkıntısı,her şeyi olumsuz düşünme,kendinden nefret etme,ateş basmaları ter boşalmaları,daralmalar yaşayan bir ölü gibiyim hiçbir şey yapmak istemiyorum,hiçbir şey iyi gelmiyor..vb bir sürü olumsuz his😔😔😔

Başka belirti varmı atak anksiyete gibi ben şu anda atak geçiriyorum çok kötüyüm
Şimdi nasılsınız bende aynı şeyleri yaşıyorum. Bir yerim ağrısa hemen en kötüye yoruyorum zihnim olumsuz kodlama ile dolu. Mesela annemi emboliden kaybettim bacağım ağrısa panikliyorum. Geçen ay her pazar bir akrabamızın vefat haberini alıp durduk Şimdi pazar günü bana işkence koku doluyum

Şimdi nasılsınız bende aynı şeyleri yaşıyorum. Bir yerim ağrısa hemen en kötüye yoruyorum zihnim olumsuz kodlama ile dolu. Mesela annemi emboliden kaybettim bacağım ağrısa panikliyorum. Geçen ay her pazar bir akrabamızın vefat haberini alıp durduk Şimdi pazar günü bana işkence koku doluyum
Bende depresyon be anksiyete ağır geçiriyorum malesef

Peki başka belirti varmı depresyon falaln biraz anlatırmısnız

Peki başka belirti varmı depresyon falaln biraz anlatırmısnız
Var kardeşim. Mesela bazen dalıp gidiyorum. O anlarda sakin kalmak yerine vücudumu istemsizce dinliyorum. 4 yıldır falan boyleyim son 9 10 aydır da damarlar ve kalbe takmış durumdayım. Ama dışarı çıkıp sosyalleşmeye iyi geliyor onuda çok nadir yapabiliyorum. Onun dışında gün boyu evdeyim oğlum ile eşim işe gidip geliyor. Özellikle deprem sonra dahada artti bu durumum. Belirtilerim işe uyuşukluk kalpte carpinti ve kollarimda midemde sırtımda agri oluyor sizde de mi böyle sorunlar var?

Bendede çarpıntı karıncalanma yerimde duramama tansiyon yüksekliği aşır iç sıkıntım bunları gereksiz bi heycan şu anda resmen iç sıkıntısından boğulucam

Bendede çarpıntı karıncalanma yerimde duramama tansiyon yüksekliği aşır iç sıkıntım bunları gereksiz bi heycan şu anda resmen iç sıkıntısından boğulucam
Vallaha ben de çok kötüyüm acayip daralıp bunalıyorum sürekli ağlamaklıyım içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor sanarsın hayatla aramdaki kablo kopmuş gibi üstelik hayatımda çok şükür olan büyük bir acı olumsuzlukta yok ona rağmen böyleyim o yüzden kendimden nefret ettim ama benim bu psikolojim kafa yapım beni bitirdi dünya benim olsa neye yarar güçlü bir psikolojim olsun çok isterdim Allahım hepimizin yardımcısı olsun çok zor durumlar Allaha yalvarıp duruyorum bizleri de görsün duysun ne diyim😔😔🙏🪬

Vallaha ben de çok kötüyüm acayip daralıp bunalıyorum sürekli ağlamaklıyım içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor sanarsın hayatla aramdaki kablo kopmuş gibi üstelik hayatımda çok şükür olan büyük bir acı olumsuzlukta yok ona rağmen böyleyim o yüzden kendimden nefret ettim ama benim bu psikolojim kafa yapım beni bitirdi dünya benim olsa neye yarar güçlü bir psikolojim olsun çok isterdim Allahım hepimizin yardımcısı olsun çok zor durumlar Allaha yalvarıp duruyorum bizleri de görsün duysun ne diyim😔😔🙏🪬
Benimde çok şükür olumsuz bişeyim yok ilaç kullanıyorumusun Evlimisin

Allahım yar ve yardımcımız olsun bu psikolojik sıkıntılar yaşamayan bilmez çok zor çok,ben halimi nasıl anlatsam bilmiyorum ki tam depresyonun dibindeyim hayatla bağlantım kesilmiş gibi Allahın zoruna gitmesin ölsem de kurtulsam dediğim şekildeyim iç sıkıntısı,her şeyi olumsuz düşünme,kendinden nefret etme,ateş basmaları ter boşalmaları,daralmalar yaşayan bir ölü gibiyim hiçbir şey yapmak istemiyorum,hiçbir şey iyi gelmiyor..vb bir sürü olumsuz his😔😔😔
Aynıyız işte bide ilaç kullanmama rağmen böyle olmam beni deli ediyor

Ağır depresyondayım. hiçbir şey yapmak istemiyorum. Günlük yapmam gerekenleri bile zor yapıyorum. Yataktan kalkmak bir işkence. Hiç güne uyanmak istemiyorum. İlaç kullanıyorum terapiye de gidiyorum ama iyi değilim. Çok zorlanıyorum. Nasıl geçecek bilmiyorum. Şu an bile bütün kaslarım gerilmiş durumda, midem ağrıyor. Yalnız değilsiniz.
Nezamndır ilaç kullanıyorsun

Benimde çok şükür olumsuz bişeyim yok ilaç kullanıyorumusun Evlimisin
Evliyim çocuğum yok bu psikolojik durumumdan kaynaklı cesaret edemedim 18 yıldır bir iyiyim bir kötüyüm ne yapacağımı şaşırmış durumdayım gerçekten çok çaresiz hissediyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun belki de buralarda bile çare arıyoruz bir mucize olur mu gibisinden hayırlısı Allahım görsün bizleri de ne diyim çok üzgünüm çok🙏😔😔

Evliyim çocuğum yok bu psikolojik durumumdan kaynaklı cesaret edemedim 18 yıldır bir iyiyim bir kötüyüm ne yapacağımı şaşırmış durumdayım gerçekten çok çaresiz hissediyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun belki de buralarda bile çare arıyoruz bir mucize olur mu gibisinden hayırlısı Allahım görsün bizleri de ne diyim çok üzgünüm çok🙏😔😔
Nerde yaşıyorsun ben İzmit ilaç kullanıyormusun bide senin tanın ne benim depresyon dirençli anksiyete

Nerde yaşıyorsun ben İzmit ilaç kullanıyormusun bide senin tanın ne benim depresyon dirençli anksiyete
Aslında daha öncede yazmıştım 2 tane ilaç kullanmama rağmen bu durumdayım ve yaklaşık 18 yıldır depresyon,bipolar bozukluk gibi tanılar aldım ama bunlar ölçülebilen sorunlar da değil diğer sağlık sorunlarında olduğu gibi Ankarada yaşıyorum,Allah yardımcımız olsun ne diyim...

Aslında daha öncede yazmıştım 2 tane ilaç kullanmama rağmen bu durumdayım ve yaklaşık 18 yıldır depresyon,bipolar bozukluk gibi tanılar aldım ama bunlar ölçülebilen sorunlar da değil diğer sağlık sorunlarında olduğu gibi Ankarada yaşıyorum,Allah yardımcımız olsun ne diyim... ilaçta düzenleme falan yapıyormu
Kusura bakma ben unutuyorum peki doktor Nediyo doktor ilaçlarla ilgili düzenleme yapıyormu

Zaten iç huzursuzluk ve kendimizle kötü konuşmak yoruyor ve belirtileri arttırıp tetikliyor. Bazen kendimle iyi konuşuyorum zor olsada kendimi olmak istediğim guzel yerlerde hayal ediyorum. Bu bir mekan veya bir statü ev falan olabilir. Kodlamalarımı düzeltmeye çalışıyorum. Kasım ayında tahlil yaptırdım. Aklıma hastalik geldiği zaman tahlillerimin iyi olduğunu kendime hatırlatıyorum. Aslında bana iyi gelen şeyleri yapmaya çalışıyorum sizde bir deneyin zor ama başlayınca işe yarıyor

Aslında daha öncede yazmıştım 2 tane ilaç kullanmama rağmen bu durumdayım ve yaklaşık 18 yıldır depresyon,bipolar bozukluk gibi tanılar aldım ama bunlar ölçülebilen sorunlar da değil diğer sağlık sorunlarında olduğu gibi Ankarada yaşıyorum,Allah yardımcımız olsun ne diyim...
Temiz hava yürüyüş ve insanlarla sohbet etmek iyi geliyor diyorlar. Denediniz mi

Temiz hava yürüyüş ve insanlarla sohbet etmek iyi geliyor diyorlar. Denediniz mi
10 şubata randevu alabildim doktorumla o zaman görüşeceğim ama artık daha fazla ilaç kullanmak veya iyice artırmak istemiyorum bu ilaçların da tam işe yaradığına inanmıyorum.Morbayks zaten genelde bunlar veya ekstra bir sürü şey söyleniyor ama insan veya ben zorlasam da yapamıyorum inanılmaz daralma inanılmaz bir isteksizlik var o yüzden de Allaha yalvarıyorum biraz adım atma gücünü kendimde buldursun diye neyse Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Back
X