- Konu Sahibi gizlihesabim
Oluyor heyecan hali hep var buna bağlı carpinti oluyorDeniyorum bazen iyi geliyo bazen gelmiyor sizdede sebsez yerinde duramama aşırı heycan hali oluyormu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor heyecan hali hep var buna bağlı carpinti oluyorDeniyorum bazen iyi geliyo bazen gelmiyor sizdede sebsez yerinde duramama aşırı heycan hali oluyormu
Kesinlikle bende ilaçların tam iyi yaptığına inanmıyorum10 şubata randevu alabildim doktorumla o zaman görüşeceğim ama artık daha fazla ilaç kullanmak veya iyice artırmak istemiyorum bu ilaçların da tam işe yaradığına inanmıyorum.Morbayks zaten genelde bunlar veya ekstra bir sürü şey söyleniyor ama insan veya ben zorlasam da yapamıyorum inanılmaz daralma inanılmaz bir isteksizlik var o yüzden de Allaha yalvarıyorum biraz adım atma gücünü kendimde buldursun diye neyse Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Bende gittim bugün doktora dozu düşürdü doz yüksek gelmiş olabilir bide düşükte deneyelim dediKesinlikle bende ilaçların tam iyi yaptığına inanmıyorum
Hiç birşey yapamıyorum yerimde duramıyorum kafayı yüğcekmiş gibi oluyorum içeme heycan basıyor titrem geliyor hemen yatıyorum sürekli ayaklarımı sallıyorumÖzel.degilse birsey soracağım atak geldigi zaman neler yapıyorsunuz
Şöyle benim. Nabzım yükselince çok korkuyorm başka yok yani başım ağrıyo midem ağrıyo acaba kansermim gibi düşünceler yokYaşayan biri olarak ne kadar zorlandığınızı biliyorum. Sizde sağlık anksiyetesi var mı
Nasıl oldunuzAğır depresyondayım. hiçbir şey yapmak istemiyorum. Günlük yapmam gerekenleri bile zor yapıyorum. Yataktan kalkmak bir işkence. Hiç güne uyanmak istemiyorum. İlaç kullanıyorum terapiye de gidiyorum ama iyi değilim. Çok zorlanıyorum. Nasıl geçecek bilmiyorum. Şu an bile bütün kaslarım gerilmiş durumda, midem ağrıyor. Yalnız değilsiniz.
Cansu nasıl oldun İyimisin birazdahaAllahım yar ve yardımcımız olsun bu psikolojik sıkıntılar yaşamayan bilmez çok zor çok,ben halimi nasıl anlatsam bilmiyorum ki tam depresyonun dibindeyim hayatla bağlantım kesilmiş gibi Allahın zoruna gitmesin ölsem de kurtulsam dediğim şekildeyim iç sıkıntısı,her şeyi olumsuz düşünme,kendinden nefret etme,ateş basmaları ter boşalmaları,daralmalar yaşayan bir ölü gibiyim hiçbir şey yapmak istemiyorum,hiçbir şey iyi gelmiyor..vb bir sürü olumsuz his![]()
Valla Allahın zoruna gitmesin ama hiç iyi değilim iyi hissetmiyorum çok çaresiz hissediyorum Allahım sonumuzu hayır etsin insallah ne diyim siz nasılsınızCansu nasıl oldun İyimisin birazdaha
Amin canım sen ilaç kullanıyormuydunValla Allahın zoruna gitmesin ama hiç iyi değilim iyi hissetmiyorum çok çaresiz hissediyorum Allahım sonumuzu hayır etsin insallah ne diyim siz nasılsınız
Daha iyiyim. Bi torba ilaç kullanıyorum tabii. Bugün doktor kontrolüm vardı. Doktor da iyi gördü. Ama kendimi sınırda hissediyorum sanki her an o karanlığa tekrar düşecekmiş gibi. Aşırı kilo aldım. İlaçlardan biri beni mahvetti. Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım. Etrafımdaki kimse beni anlamıyor sanki kafam dur düşüncme deyince düşünmeyi bırakabilecekmiş gibi davranıyorlar ama yaşamayan anlamaz.Nasıl oldunuz
Sizde ne belirtiler oluyor acabaDaha iyiyim. Bi torba ilaç kullanıyorum tabii. Bugün doktor kontrolüm vardı. Doktor da iyi gördü. Ama kendimi sınırda hissediyorum sanki her an o karanlığa tekrar düşecekmiş gibi. Aşırı kilo aldım. İlaçlardan biri beni mahvetti. Hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıştım. Etrafımdaki kimse beni anlamıyor sanki kafam dur düşüncme deyince düşünmeyi bırakabilecekmiş gibi davranıyorlar ama yaşamayan anlamaz.
Nezamndır kullanıyorusunEvet 2 tane hem de..
Ben baya keşke kanser olsam ölsem kurtulsam diye dua ediyodum. Geceleri baş ağrısıyla uyanıp umarım beynimde tümor vardır ve ölüyorumdur diye düşünüyodum. Her yer karanlıktı benim için.. kafamıj içi asla susmuyodu. Yemek yiyemiyodum. Güne uyanmak hayatın en büyük işkencesi gibiydi. Sürekli tetikteydim. O kadar tetikteydim ki sokakta kedi görsem ağlıyodum üzüşüyodum. İnsanlardan korkuyodum. İntihar etmeyi düşünüyodum. Duygu durum bozukluğumda var. 20 dk içinde hem akışta olup hem de çok ajite bi hale dönebiliyodum. Nasıl anlatabilirim o anları bilmiyorum. Buraya girip çok yaxmaya çalıştım. Birilerinden destek görür müyüm diye. Çünkü sanki boğazıma kadar balçığa batmış çığlıklar atıyorum ama hiç kimse beni görmüyo ve duymuyo gibiydi. Şimdi daha stabilim.Sizde ne belirtiler oluyor acaba
Neler kullanıyorsun? Ben 3 ilaç kullanıyorum.Nezamndır kullanıyorusun
Ay aynı bensin senBen baya keşke kanser olsam ölsem kurtulsam diye dua ediyodum. Geceleri baş ağrısıyla uyanıp umarım beynimde tümor vardır ve ölüyorumdur diye düşünüyodum. Her yer karanlıktı benim için.. kafamıj içi asla susmuyodu. Yemek yiyemiyodum. Güne uyanmak hayatın en büyük işkencesi gibiydi. Sürekli tetikteydim. O kadar tetikteydim ki sokakta kedi görsem ağlıyodum üzüşüyodum. İnsanlardan korkuyodum. İntihar etmeyi düşünüyodum. Duygu durum bozukluğumda var. 20 dk içinde hem akışta olup hem de çok ajite bi hale dönebiliyodum. Nasıl anlatabilirim o anları bilmiyorum. Buraya girip çok yaxmaya çalıştım. Birilerinden destek görür müyüm diye. Çünkü sanki boğazıma kadar balçığa batmış çığlıklar atıyorum ama hiç kimse beni görmüyo ve duymuyo gibiydi. Şimdi daha stabilim.
Ben Sulunex arada Zanax 2 senedir böyle sen ne ilaç kullanıyorsun yenimi başladın bu arada Evlimisin ben evliyim 2 çocuk var Kocaeli İzmit’te yaşıyorumNeler kullanıyorsun? Ben 3 ilaç kullanıyorum.