• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyona girdim resmen :(

PrincesaDeLosCielos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
2.648
71
0
Diğer
Kızlar merhaba..

Hemen konuya geçmek istiyorum.
Saçlarım 1 hafta öncesine kadar belime kadardı ama çok yıpranmıştı.
Çünkü ben 1 sene boyunca sürekli maşa,düzleştirici kullanmıştım.
Çok kırılmışlardı. Neresinden çeksem saçımı kopuyordu.
Ben de 4 gün önce kuaföre gittim.
Küt kestirdim.
Şu anda çenemden biraz daha aşağıdalar.
Saçlarımı açık görmeye dayanamıyorum.
Kendimi bu şekilde göremiyorum,alışamadım bir türlü.
Sürekli topluyorum.
Etrafımdan kimi kişiler küserse uzamaz dedi.
Korkuyorum da ya uzamazsa diye.
Aslında saçlarım MaşAllah çabuk uzuyor gibi geliyor. :nazar:
Eylül ayında (biraz komik bir tabir olacak ama) sutyeni bağladığımız yer olur ya oradaydı haziran ayına kadar belime inmişti.
Yeni halime alışamadım. :43:
Çok üzülüyorum ya. :43:

Kızlar merhaba..

Hemen konuya geçmek istiyorum.
Saçlarım 1 hafta öncesine kadar belime kadardı ama çok yıpranmıştı.
Çünkü ben 1 sene boyunca sürekli maşa,düzleştirici kullanmıştım.
Çok kırılmışlardı. Neresinden çeksem saçımı kopuyordu.
Ben de 4 gün önce kuaföre gittim.
Küt kestirdim.
Şu anda çenemden biraz daha aşağıdalar.
Saçlarımı açık görmeye dayanamıyorum.
Kendimi bu şekilde göremiyorum,alışamadım bir türlü.
Sürekli topluyorum.
Etrafımdan kimi kişiler küserse uzamaz dedi.
Korkuyorum da ya uzamazsa diye.
Aslında saçlarım MaşAllah çabuk uzuyor gibi geliyor. :nazar:
Eylül ayında (biraz komik bir tabir olacak ama) sutyeni bağladığımız yer olur ya oradaydı haziran ayına kadar belime inmişti.
Yeni halime alışamadım. :43:
Çok üzülüyorum ya. :43:

canım bıraz takıntı yapmıssın bu konuda rahat olmalısın bence...sacın koku sende nasılsa uzayacak neden küssün bence dert etme sacına masa yap degısık bırseyler yap..bence barısık ol kendınle..kımseye de olmus mu olmuş mu dıye sormaa..zamanla alısacaksın nasılsaa. gulegule uzat:)

canım havuç kürünü araştır, var sitede de. çabuk uzatıyo. canını da sıkma uzar yani, kendin de diyosun çabuk uzuyo diye. hem biraz geçsin gözün alışınca beğenmeye başlarsın belki. dert etme bu kadar.

cnm sıkma canını......emınım öyle de çok güzel olmustur..hem o şekilde kesım çok hoş,modern duruyor.farklılık olmustur....
birkaç aya kalmaz omuzlarına gelir zaten.....

saçları olmayan insanları düşünürsen belki ne kadar boş şeylere canını sıktığını anlarsın. allaha şükret.

Sen gel bi de bana sor... Dün üstüne oturduğum saçlarım bugün elime batıyor, kısacık.. Seninki yine küt olmuş sıkma canını.. Ben bi giriyim önce depresyona, öncelik benim olsun..

Ah aynı şeyleri yaşadım baharda, şimdi biraz daha düzeldiler :)
Uzun saçlarıma kat attırmak istedim 2-3 ay önce kuaför yapamadı, çok ama çok beter olmuşlardı :(
Konu bile açmıştım o zamanlar çok kötü depresyondaydım :(
Şimdi biraz daha düzeldiler, emin ol seninkiler de düzelecek 1 kaç aya kadar, sıkma canını ...

canım bıraz takıntı yapmıssın bu konuda rahat olmalısın bence...sacın koku sende nasılsa uzayacak neden küssün bence dert etme sacına masa yap degısık bırseyler yap..bence barısık ol kendınle..kımseye de olmus mu olmuş mu dıye sormaa..zamanla alısacaksın nasılsaa. gulegule uzat:)

Amin canım İnşAllah :16:
Uzasınlar ya.
Korktum canım birkaç kişi küserse uzamaz. Saç kesmenin günleri oluyor benim ki küstü uzamadı falan dediler ben de endişeye kapıldım ya öyle olursam ben de diye?
Ben uzuuuuun zamandır bu kadar kısa saçı kullanmamıştım garip geldim kendime :1:

canım havuç kürünü araştır, var sitede de. çabuk uzatıyo. canını da sıkma uzar yani, kendin de diyosun çabuk uzuyo diye. hem biraz geçsin gözün alışınca beğenmeye başlarsın belki. dert etme bu kadar.

Canım sarımsakla ilgili okudum bir şeyler.
Ezip şampuana katınca hem çabuk uzatıyormuş,hem saçları gürleştiriyormuş galiba.
Bugün ayrı bir şampuan aldım ona katacağım sarımsak.
Hem haftanın 2 günü falan da banyodan 1 saat önce zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum.

cnm sıkma canını......emınım öyle de çok güzel olmustur..hem o şekilde kesım çok hoş,modern duruyor.farklılık olmustur....
birkaç aya kalmaz omuzlarına gelir zaten.....

Güzel oldu canım da alışkın değilim ya farklı geldi :)

saçları olmayan insanları düşünürsen belki ne kadar boş şeylere canını sıktığını anlarsın. allaha şükret.

Orası öyle canım çok şükür halime sonsuz kere hem de.
Alışkın olmadığım için boşluğa düştüm işte :)

Sen gel bi de bana sor... Dün üstüne oturduğum saçlarım bugün elime batıyor, kısacık.. Seninki yine küt olmuş sıkma canını.. Ben bi giriyim önce depresyona, öncelik benim olsun..

Aa canım sen de sıkma canını ;)

bence biraz fazla takıntı yapmışsın boşver kafana takma

Alıştırmaya çalışıyorum kendimi canım.
Hafta oldu gibi neredeyse nasıl olsa uzayacaklar diye avutuyorum kendimi :)

Ah aynı şeyleri yaşadım baharda, şimdi biraz daha düzeldiler :)
Uzun saçlarıma kat attırmak istedim 2-3 ay önce kuaför yapamadı, çok ama çok beter olmuşlardı :(
Konu bile açmıştım o zamanlar çok kötü depresyondaydım :(
Şimdi biraz daha düzeldiler, emin ol seninkiler de düzelecek 1 kaç aya kadar, sıkma canını ...

:1: Canım ben kısaltcaktım zaten de bu kadar aşırı olacağını düşünmemiştim.
Kuaförün kendi kafasına göre hareket etmesi biraz da.
Saçlarım MaşAllah kırık da olsa rengi,uzunluğu çok güzel.:nazar:
Bir de düzler.
Çok düzleştirdim ama kendi hali de düzdü.
Kuaför atmadı saçlarımı peruk yapcam dedi..
Senin yine uzamış birazcık daha darısı bana :1:

Back
X