- 4 Mart 2015
- 250
- 84
- 35
- Konu Sahibi kraljulien
Merhaba ben istanbul da eşimle kızımla tek kalıyoruz çekirdek aileyiz yaklaşık bir buçuk senedir de ev hanımıyım hamilelik doğum falan öncesi kendimi bildim bileli çalışıyorum artık çokk bunaldım evde dört duvar arasında eften püften sebeplerden dolayı eşimle tartışıyoruz bana karşı hakaretleri günden güne artıyor akşam yine saçma sapan bişeyden dolayı kavga çıktı uzadı da uzadı bana karşı çok ağır ithamlarda bulundu gittim yanına ben her seferinde boşanmanın eşiğine geliyoruz her kavgada neden dedim bana çok değiştiğimi koca karı gibi tüm gün temizlik yaptığımı rahatın yerinde daha ne istiyorsun falan dedi bende dedim sevgi istiyorum en sonunda neyse zaman elimi tuttun yazdan beri dört duvar arasındayım en Son ne zaman seni seviyorum dedin dedim neyse uzatmayayım bana her kavgada sanki hayatında biri varmış gibi davranıyorsun dedi yıkıldım eşimi çok seviyorum ona da söyledim sadece tek sıkıntının birlikte vakit geçiremememiz olduğunu birlikte plan yapamamamoz evde çok bunaldığımı hergün rutin şeyler yaptığımı söyledim bana tuhaf tuhaf baktı ben farklı düşünüyordum dedi gerçekten çok bunaldığını anlayamadım dedi bana zavallı hastalıkla gibi baktı kendimden şüphe ettim acaba kafayı yemeye mi başladım depresyondamıyım adana bilmiyorum